Автор |
Съобщение |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
zna4i ot sledva6tiq sezon 100% 6te ima grupa s 2ri otbori taka li?
|
Чет Апр 17, 2008 4:32 pm |
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
SAMO SLAVIA
|
Чет Апр 17, 2008 6:33 pm |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
ico_tysona написа: SAMO SLAVIA
ZAVINAGI!!! 
|
Чет Апр 17, 2008 7:08 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
ico_tysona написа: SAMO SLAVIA
ЕЕЕЕЕЕ ето 1 човек с позитивно мислене!!! Браво пич! Добре дошъл във форума!
От Дунава до Дарданелитееееееее САМО БЕЛИТЕЕЕЕЕ!!! ...
Чет Апр 17, 2008 8:42 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
Съдийски назначения за СЛАВИЯ /Сф/ - БЕЛАСИЦА /Пч/
М.БОГДЕВ Г.КОВАЧЕВ ИЛ.ТОМОВ
4-ти ИВ. ПЕТРОВ
Чет Апр 17, 2008 10:00 pm |
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
zavinagi slavia
|
Пет Апр 18, 2008 10:48 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Кузмановски: Нямам сантименти към Бела, искам победа утре
Няма за какво да се чувам с Хаджииванов, забравил съм за миналото, каза Стевица
В събота от 17 часа на стадиона в "Овча купел" Славия приема Беласица, като срещата е по-специална за треньора на "белите" Стевица Кузмановски. Mакедонският специалист води близо година петричани, а сега е начало на най-стария столичен клуб. През есента Славия взе трите точки при гостуването си на "Цар Самуил" след победа с 2:1, като и двете попадения за столичани реализира Дениран Ортега.
"Нямам никакви сантименти към Беласица. Наистина прекарах добра година там, но изобщо не ме интересува това. Не искам да говоря за миналото. Нямам се с Костадин Хаджииванов. За какво да съм се чувал с него? Забравил съм всичко и съм се концентрирал изцяло върху работата си в Славия. Трябва да ги победим на всяка цена утре и да се върнем в битката за евротурнирите. Знам, че Беласица са под чертата и ги грози опасност да изпаднат. Това обаче не ме вълнува. Сами са си виновни, да се оправят", каза Стевица Кузмановски пред Топспорт.бг.
"Целта пред Славия наистина е участие в Купата на УЕФА. Трудно ще е, но се надявам да успеем да се класираме. Лишиха ни от победата в Ловеч, но не искам сега да говоря за съдийството. Ако утре бием с 3 гола разлика няма начин да ни лишат от трите точки. Но срещу Литекс наистина играхме добре. И то при положение, че липсваха някои от титулярите ни. Сега се завръща Саша Симонович, а и Данчо Петков като е в защита вече съм много по-спокоен", добави треньорът на Славия.
Кузмановски добави, че е отпратил дошлите преди дни на проби португалец Педро Сантош и испанец Мигел. "Тръгнаха си момчетата. За какво да ги задържам, след като виждам, че не стават. Няма с какво да помогнат на Славия и затова ги отпратих. Дадох им шанс в контролата срещу Септември (Симитли), но не ме впечатлиха", завърши Кузмановски.
|
Пет Апр 18, 2008 3:49 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Абе нещо яко несъответствие между думите не Венци и Стевица има.Единия казва,че не гоним евротурнири,другия казва,че гоним.Стевица преди викаше,че целта не е Европа,сега пък е Европа.Нещо се обърквам,ама нищо.ВСЕ ПАК САМОООО БЕЛИТЕЕЕЕЕЕЕ!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Пет Апр 18, 2008 8:38 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
ORTEGATA написа: Абе нещо яко несъответствие между думите не Венци и Стевица има.Единия казва,че не гоним евротурнири,другия казва,че гоним.Стевица преди викаше,че целта не е Европа,сега пък е Европа.Нещо се обърквам,ама нищо.ВСЕ ПАК САМОООО БЕЛИТЕЕЕЕЕЕЕ!
Значи Ствеица точно това ни обясняваше на срещите, че не говорят в медийте че искат в УЕФА, но помежду си, с футболистите точно това е целта им. Правят го за да спасят футболистите от допълнително напрежение и тъпи въпроси на журналята (mitoo да ме извинява  ) Явно вече му е писнало от мишкуване и това му изявление го показва. Браво на Стевица!
Пет Апр 18, 2008 8:44 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
C/\ABuCTA написа: ORTEGATA написа: Абе нещо яко несъответствие между думите не Венци и Стевица има.Единия казва,че не гоним евротурнири,другия казва,че гоним.Стевица преди викаше,че целта не е Европа,сега пък е Европа.Нещо се обърквам,ама нищо.ВСЕ ПАК САМОООО БЕЛИТЕЕЕЕЕЕЕ! Значи Ствеица точно това ни обясняваше на срещите, че не говорят в медийте че искат в УЕФА, но помежду си, с футболистите точно това е целта им. Правят го за да спасят футболистите от допълнително напрежение и тъпи въпроси на журналята (mitoo да ме извинява  ) Явно вече му е писнало от мишкуване и това му изявление го показва. Браво на Стевица!
Наистина изказването му много ми харесва,някакси звучи боево и говори за това,че Славия ще се бори за някаква цел.Ето това искат повечето слависти.Красива игра,гонене на цели и успехи.Славия го заслужава,а феновете й още повече.Дано наистина обаче да е така.Тъпото Локо доста ни води с тия 6 точки,ама ако се издънят преди мача с "Левски"(а разбира се ние не правим повече глупави грешки),на самич мач с "Левски" и накрая ние ги довършим имаме шанс.Имам предвид да се издънят преди мача с "Левски",защото не се знае дали последния кръг ще успеем да бием "Левски" на Герена,а ако Локото загуби от нас и тях се изравняваме преди последния кръг и нищо няма да се знае,та за това нека да изгубят някъде точки,преди софийските дербита.Ама има едно ако....а ако цапа гащи!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Пет Апр 18, 2008 9:11 pm |
|
 |
|