Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 8:06 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 Английска Висша Лига 07/08 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
5 точки са и много и малко в Англия. Били сме свидетели на големи обрати през последните десетина години. В случая мисля, че 5-те точки са напълно достатъчни за Юнайтед. Дано успеят да се концентрират максимално в оставащите 3 мача от ШЛ.

Вто Апр 15, 2008 9:40 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Видяхте ли нещастниците? - Ето това става, като АРТИЛЕРИСТИТЕ отсъстват от важен мач :lol: :lol: :lol: .....По-тъп май беше само нашия с Черноморец :wink: Който и да стане шампион, ще е гавра.М/у другото те и през седмицата бяха трагедия! Най-смешният тим в Испания и най-калитарският в Европа им скриха топката - това става, като АРТИЛЕРИСТИТЕ отсъстват :wink:

Съб Апр 26, 2008 4:00 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
mishkar написа:
Видяхте ли нещастниците? - Ето това става, като АРТИЛЕРИСТИТЕ отсъстват от важен мач :lol: :lol: :lol: .....По-тъп май беше само нашия с Черноморец :wink: Който и да стане шампион, ще е гавра.М/у другото те и през седмицата бяха трагедия! Най-смешният тим в Испания и най-калитарският в Европа им скриха топката - това става, като АРТИЛЕРИСТИТЕ отсъстват :wink:

Ти май не си пиеш хапчетата редовно. Мановете, ако са "най-калитарският" отбор в Европа, не знам само кой играе най-добрия футбол последните 2 сезона. Днес не играхме добре, както и в сряда, но това е нормално - не може цял сезон да мачкаш. Има и спадове. А Арсенал ги видяхме - те взеха ли важен мач този сезон срещу силен отбор (изключение прави мача с Милан)??? Или показаха по-силен футбол от Юнайтед ?
Интересен факт е, че феновете на Арсенал и Ливърпул се радвате повече когато ние загубим, отколкото когато вашите любими отбори бият. Факт! Преди малко гледахме мача с приятели и познайте - бяхме 5 фена на Юнайтед, 1 от Арсенал и 1 от Ливърпул. Познайте как се радваха момчеатата, които не бяха за Юнайтед. Само отбелязвам.

Съб Апр 26, 2008 4:39 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Aз да отбележа, че си прав и също така да отбележа, че съм голям фен на Нюкасъл и да отбележа, че страшно много се зарадвах и се надявам Челси да ви отмъкне титлата както вие го направихте '96. :wink: :twisted:

Съб Апр 26, 2008 4:42 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
strange_affection написа:
mishkar написа:

Ти май не си пиеш хапчетата редовно. Мановете, ако са "най-калитарският" отбор в Европа, не знам само кой играе най-добрия футбол последните 2 сезона. Днес не играхме добре, както и в сряда, но това е нормално - не може цял сезон да мачкаш. Има и спадове. А Арсенал ги видяхме - те взеха ли важен мач този сезон срещу силен отбор (изключение прави мача с Милан)??? Или показаха по-силен футбол от Юнайтед ?
Интересен факт е, че феновете на Арсенал и Ливърпул се радвате повече когато ние загубим, отколкото когато вашите любими отбори бият. Факт! Преди малко гледахме мача с приятели и познайте - бяхме 5 фена на Юнайтед, 1 от Арсенал и 1 от Ливърпул. Познайте как се радваха момчеатата, които не бяха за Юнайтед. Само отбелязвам.

Ми ще се радват !!! Никой не обича манафите , освен ако не си с лява резба !!! Who the fuck are Man United !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Съб Апр 26, 2008 5:04 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ми аз предпочитам Ман Юнайтед да вземат титлата, някакси тия евреите от Челси не ме кефят, плюс това да отбележа, че въпреки всичко Арсенал игра през този сезон най-красивия футбол, не само в Англия, ами и в Европа сигурно, това че загубиха доста мачове е защото отбора е млад и липсват качествени лидери и турнирни бойци!

Съб Апр 26, 2008 9:26 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Цитат:
някакси тия евреите от Челси не ме кефят

И аз те обичам :lol: Играхме много силно и заслужено победихме.

Съб Апр 26, 2008 9:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
strange_affection написа:
mishkar написа:

Ти май не си пиеш хапчетата редовно...

Не не ги пия :wink: А сега само на теб да ти поясня, щото не си разбрал всичко. Най-калитарският отбор в Европа е Ливърпул ( Ако някой е решил да скача, тогава да си спомни стрелбището в Истанбул и 7-те минути късмет, шутовете на отчаянието от 45 м срещу Лутън и Уест Хям за ФА мин година, продълженията с Алавес и накрая мачовете с Арсенал тая година ).
А Челси не ме кефят защото с над 300 млн евро селекция за последните 4 години станаха 2 пъти шампиони и биха 3 пъти Арсенал....

Нед Апр 27, 2008 6:51 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Chelsea_69 написа:
Цитат:
някакси тия евреите от Челси не ме кефят

И аз те обичам :lol: Играхме много силно и заслужено победихме.

Така беше, няма спор :wink: :) :*

Нед Апр 27, 2008 8:53 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Мда.. а Арсенал нали ги издържа църквата...или джамията по-скоро :lol:

Нед Апр 27, 2008 7:17 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща