Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Венци Стефанов: Историята показва - Славия е клуб на умните и интелигентните
Ръководството на Славия награди днес ветерани на клуба на стилно тържество, част от празниците по случай 95-ата годишнина от създаването на клуба. 36 футболисти, играли в различни периоди, получиха почетни плакети в клуб-ресторант Бялата къща до стадион Славия от президента Венцеслав Стефанов. Един от живите символи на клуба- бившият капитан на националния отбор Димитър Ларгов, отбеляза, че са събрани играчи от четири бели генерации.
"Когато бях малък, на много от вас съм се възхищавал заради играта ви по терените. Сега като ръководител, съм ви признателен за това, което сте дали на нашата любима Славия. Нашият любим клуб го е имало и преди нас, ще го има и след нас. Но историята показа, че Славия е клуб на умните и интелигентните хора. Може на някои от вас да не съм отдавал винаги заслуженото, но искам да знаете, че всичко, което съм направил, е било с чисто сърце за Славия. Няма много клубове, не само в България, но и в света, които да празнуват 95 години. Пожелавам да сме живи и здрави и да посрещнем 100-годишнината по подобаващ начин", каза в приветствието си президентът на Славия Венцислав Стефанов.
Първи беше награден Александър Шаламанов, друга емблематична фигура в Славия. След като получи плакета си, Шаламанов каза: "Вярвам, че Славия ще пребъде!".
Почетни плакети получиха: Милчо Горанов, Александър Шаламанов, Димитър Ларгов, Йордан Йосифов, Чавдар Цветков, Андрей Желязков, Иван Давидов, Георги Харалампиев, Михаил Мишев,
Георги Б.Гугалов, Петър Петров, Стоян Алексиев, Божидар Григоров, Емануел Манолов, Антон Кръстев, Стефан Гецов, Стоян Василев, Любен Тасев, Димитър Костов, Милчо Евтимов, Георги Ил.Гугалов, Стефан Пашоолов, Петър Миладинов, Стоян Коцев, Добромир Ташков, Петър Данилчев, Иван Чакъров, Борис Евтимов, Петър Александров, Пламен Симеонов, Антонио Ананиев, Иляз Алиев, Иван Хайдарлиев, Атанас Пържелов, Виктор Йонов, Илия Величков
деятели: Иван Кузов, Васил Григоров, Николай Кръстев, Георги Кръстев, Богдан Димитров, Камен Огнянов
Лелеее от това "изявление" колко идеи ми дойдоха... :
"Нашият любим клуб го е имало и преди Венци, ще го има и след Венци!"
"Но историята показа, че Славия е клуб на умните и интелигентните хора - значи ти не си за тук!"
"Всичко, което съм направил, е било с чисто сърце за Славия - 12 години без амбиции, без цел, без успехи..."
"Сега като ръководител - НЕ СТРУВАШ!!!"
Вто Апр 15, 2008 7:14 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Като изключим "популистки" изказвания на Венци  браво на ръководство, че са се сетили за ветераните ни
|
Вто Апр 15, 2008 9:14 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Цитат: ВЕНЦИ СТЕФАНОВ: НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ СЛУЖИТЕЛКИ НЕ СЕ ПРАВИ
Президентът на Славия Венци Стефанов не пропусна да коментира на широко темата за съдийството след победата на неговия тим с 3:1 срещу Беласица в мач от 24-тия кръг на А група.
„Съдиите по принцип допуснаха грешки, но претенциите на Беласица са неоснователни. Друг е въпросът, че още в първите минути един от техните футболисти почна да раздава крошета на Елтон.
„Може би съдията трябваше по-рано да респектира и всички грубости да бъдат санкционирани. Този не успя, но в никакъв случай не бе тенденциозно, както в Ловеч”.
„Аз съм за обективното съдийство. Можеш да сгрешиш, но не можеш да не дадеш дузпа, а за опит за убийство да викаш давай, давай”, обясни Стефанов.
„Аз имам отбор и се разправям с отбора си. Аз не виня съдиите, а играчите на Славия, за това, че се върнаха назад в първите 15 минути на второто полувреме”.
„Щабът на Беласица да се сърди на себе си, а не на Славия. Аз искам така да продължаваме, без значение с кой играем”.
„Трябва да се изкорени корупционното съдийство, когато един съдия тенденциозно ограбва друг отбор”.
„Нов бардак със стари служителки не се прави – да се сменят и да оставиш тези, които достатъчно не са корумпирани. Виждате кои ги бият и кои са наред да ги бият”.
Стефанов не пропусна да говори и за феновете по българските стадиони като даде пример с тези на "Ботев":
„Публиката на "Ботев" почти на всеки мач прави ексцесии Те и на контролни мачове са идвали надрусани, пияни като прасета и са правили купища зулуми”.
Президентът на „белите” все пак отдели време, за да анализира и срещата с Беласица:
„Не съм доволен, защото вместо да играем, както първото полувреме, изведнъж спряхме и започнахме да пилеем много топки”.
„Надявам се с всеки изминал мач играта да се подобрява. След червения картон на Анев имахме много положения. Обратът стана в началото на второто полувреме, недоумявам защо”, допълни Стефанов.
Съб Апр 19, 2008 8:56 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Макетата редовно плачат
от съдиите в гостуванията на Славия. Миналата пролет Беласица падна 1:2 на "Овча купел" и обвини за това Николай Йорданов. "Родителите му работят на този стадион", оплака се Костадин Хаджииванов. Реакцията на Венцислав Стефанов обаче надмина всичко и стана част от футболния фолклор. "Те най-малко са хората, които имат право на претенции. Когато отидохме там, нямаше прозорци. В банята течеше все едно, че е чешма. На въпроса: "Защо тука не се отваря да се проветри?", казаха, че серат врабци. Там е пародия на стадион, на ръководство, на всичко. И въпреки това имат претенции. Ако иска Коце Маца баща му да ни свири следващия мач или папа Бенедикт XVI, резултатът ще бъде същият. Той, президентът на Беласица, сигурно не е спал добре и затова така говори. Иска му се на момчето с пръдня боя да прави, ама козата си сака пръч", обяви Стефанов.
|
Пон Апр 21, 2008 2:10 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Венцеслав Стефанов: Футболът ни не върви нито напред, нито назад, а в встрани
Пон, 2008-04-21 16:16
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не е оптимист за бъдещето на българския футбол. Той призова хората, които дават парите, са поемат управлението, за да има шанс да някакъв напредък.
"Българският футбол не върви нито напред, нито назад, а встрани. Свикнали сме да гледаме в чуждата паница. Искаме моето да си е мое, а чуждото - общо. Въпросът с базите например можеше да бъде решен още преди много години. Другото основно нещо, за да има напредък, е футболът да се ръководи от хората, които дават парите. Издръжката на един отбори е милиони левове. Когато има 7-8 фигуранти в управлението, които се опитват да си запазят местата, нищо няма да се подобри. Критериите не може да се определят от хора, които не са дали 1 лев за футбола. Не съм съгласен хора, които само са взимали пари, дори и да са били добри футболисти, да определят какво да става в българския футбол. Освен Боби (б.а. Михайлов) и още 2-3 души, които имат пари и не могат да се купят, всички друго се чуди в коя паничка да бръкне", каза Стефанов.
"В Русия, Чехия, Украйна президентите седнаха на масата и се разбраха - няма съдии, няма нищо. Излизат, играят, след мача си стискат ръцете и продължават. Когато президентите престанат да търсят съдиите, те ще свирят по-добре", допълни той.
Стефанов за пореден път заяви, че в българския футбол няма феърплей.
"Славия никога не е загърбвала евротурнирите, но искаме да стигнем там с игра. Ако има феърплей, класирането ще е друго. Примерът е Литекс. Гриша Ганчев вдигна ръце и престана да преследва съдиите и виждате какво става. На техните мачове се получават всякакви резултати", каза той.
Стефанов беше категоричен, че трябва да бъде въведен строг критерий за участие в "А" група.
"Като нямаш 5 лева в джоба, не трябва да се занимаваш с футбол. Има други спортове - федербал, шашки, кегелбан. Ако се затворят стадиони в България, това ще бъде първата положителна стъпка за българския футбол. Имаш ли стадион, осигурен ли си с 1,5-2 милиона лева депозит в банка, имаш място в "А" група. Когато това стане, ще видим колко отбора ще останат. Това ще бъде естествения подбор. По-добре ще бъде да има 10 клуба, които играят по 4 мача помежду си", каза Стефанов.
Той каза, че всяка година ръководството на Славия отделя поне 100 хиляди лева за подобрения на клубния си стадион.
"Всяка година отделяме сериозни средства за ремонт на стадион "Славия". През лятото ще трябва да отделим още минимум 250 хиляди евро за подобрения", каза той.
Президентът на "белите" се изказа и против наказанията за клубовете при инциденти по трибуните на футболни мачове.
"Вместо да накажат полицаите, които не си вършат работата, клубовете обират пешкира. За всеки мач плащаме хиляди левове за охрана, но когато има инциденти кой да накажат - министърът на вътрешните работи ли? Естествено - клубовете", каза той.
Стефанов е категоричен, че от години ПФЛ е "телевизор без говор".
"Нито едно решение на лигата не се приема без одобрението на Изпълкома в последните 10 години", каза той.
"На националните треньори се дават поръчки. Те получават листчета с имена на определени играчи. При Пламен Марков сега не мога да кажа, но ще видим. Има клубни ръководители, които вкарват свои хора в националния отбор, защото мислят, че ще ги продадат по-лесно в чужбина", завърши СТефанов.
Омръзна ми..............................................то бива - бива, явно няма кой да му каже че е смешен...по-скоро жалък...
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Апр 21, 2008 4:22 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ............................
Abe 4e se izlga izlaga se mn toi e zamestnika na Bateto da zabavljava fenovete,no pak za mn nechta si e prav,nakar4e nali znaete nai 4esto kradeca vika drajte kradeca
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Апр 21, 2008 5:15 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Венци Стефанов за Сашо Диков и Владимир Зарков: Помияри и педерасти!
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов нападна по изключително циничен начин журналистите Сашо Диков и Владимир Зарков. Гневът му бе във връзка с коментарите и публикациите на двамата по "Канал 3" и в "Меридиан Мач" за двубоя на "белите" срещу "Спартак" във Варна.
"С вашата телевизия ("Канал 3") не разговарям. Вашият шеф, понеже е ял много агнешни главички, в момента в корема има повече мозък, отколкото в главата. Кажи му го на тоз помияр! Отдогодина ще спра да ви пускам на стадиона. Даже от другия мач. Пропуснах още в този да го направя, защото вие вредите на футбола", изцепи се Стефанов.
"Ако някой търси в този мач някаква задкулисна игра, е много глупав човек. Съжалявам, че такива помияри като Владо Зарков... тоя помияр, който седи на масата на Гришата, на Пловдив, на Черно море и нищо лошо не се пише. Пише се за Славия и за тези, които не им подхвърлят нещо. Хора без достойнство. А той най-малкото има право да пише за Славия. На такива помияри мястото им е в кочината!", продължи да се гневи босът на "белите".
След като му бе подаден телефон за връзка със Сашо Диков, Стефанов отново изригна: "Стига с този телефон, стига с тези педерастки номера, изключи го! За какво ми го включваш? Искал да чуе? Не ща да говоря с този пе*ераст! Махни го, казах!".
видео
http://www.sport1.bg/sport1/popup_video?id=91916

The Rise of the poisoned Youth
|
Вто Апр 29, 2008 11:36 pm |
|
 |
Ultras
Познат
|
|
Вто Апр 29, 2008 11:38 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ................................
Ebati ludija debelak,nema takav prezident,sega go psuvame ama ako mu svetjat masloto chte ni lipsva mn mai
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Апр 30, 2008 2:26 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Само си спомнете предаването на Диков след мача в Надежда, когато ако не се лъжа, му звъня Илиян в ефир.....
|
Сря Апр 30, 2008 7:11 am |
|
 |
|