Автор |
Съобщение |
Ultras
Познат
|
service_crew написа: Ultras написа: Ще ви биеме с 1:2 и после отиваме да се напиеме  Мълчи бе балон !!!
Балон ама шъ въ ебеме  ТОЯ МАЧ Е ЗА НАС  такаче венци да не вади излишно кинти в садийската стая 
|
Нед Май 04, 2008 10:06 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
EAST SIDE OF SF написа: Много труден мач. Въпреки днешната победа над чифтокопитните, ние сме в доста слаба форма - по това, което разбирам при вас положението е същото. Дано си върнем за предишния мач от първия полусезон, защото победата над вас е много важна за 3-тото място. Все пак си мисля, че няма да можем да ви бием.....дано не съм прав
Горчивата истина е че вие сте трагедия , ние сме трагедия, "Левски" и Литекс също, а българският футбол е традикомедия... На есен ще берем пак срам в Европа , дано поне националите се представят добре 
|
Нед Май 04, 2008 10:07 pm |
|
 |
Ultras
Познат
|
Viktor4o_Rs написа: EAST SIDE OF SF написа: Много труден мач. Въпреки днешната победа над чифтокопитните, ние сме в доста слаба форма - по това, което разбирам при вас положението е същото. Дано си върнем за предишния мач от първия полусезон, защото победата над вас е много важна за 3-тото място. Все пак си мисля, че няма да можем да ви бием.....дано не съм прав Горчивата истина е че вие сте трагедия , ние сме трагедия, "Левски" и Литекс също, а българският футбол е традикомедия... На есен ще берем пак срам в Европа , дано поне националите се представят добре 
Е те тука се изхвърли като чикия на песък 
|
Нед Май 04, 2008 10:08 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Буфери айде на бързия влак София-Мездра и дим да ви няма 
|
Нед Май 04, 2008 10:17 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
с днешното видяно на стадиона си еба майката и на всичко,не вярвам,че ше паднем но трябва да имаме див късмет срещу ония долни гугутки,ей шанко кви съдийски аванти бе коч,прави минети на слависта гигов,че ви купува мачове и съдии,че иначе сте живи умрели боклуци.
прогноза:скучен Х
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Нед Май 04, 2008 10:23 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
На мача с Беласица до мен седяха хора от треньорското ръкводство на "Видима "Раковски"". Част от думите на страши-треньорът им бяха: "Славия са два пъти по-силни от Локомотив СФ.". Така че едва ли ще имаме проблем и ще си ги бием безпроблемно. Стига чернодрешковците да не се намесят. Както го правят цяла година. Все в полза на китайците.
|
Нед Май 04, 2008 11:05 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
АБЕ КВИ СА ТИЯ ДОКО СОФИЯ БЕ????? КАКВИ СА ТИЯ ФУТБОЛ ЛИ ИГРАЯТ? хахаха тия даже не съм ги и чувал  споко точно каквото казах така се очертава :П загуба от пирин победа над китайците с 2:1 в 90 минута хахаха колко ше ми е кев е така последната минута да изядат топлия или да отнесът 6
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Май 05, 2008 1:34 am |
|
 |
Ultras
Познат
|
venci_1913 написа: АБЕ КВИ СА ТИЯ ДОКО СОФИЯ БЕ????? КАКВИ СА ТИЯ ФУТБОЛ ЛИ ИГРАЯТ? хахаха тия даже не съм ги и чувал  споко точно каквото казах така се очертава :П загуба от пирин победа над китайците с 2:1 в 90 минута хахаха колко ше ми е кев е така последната минута да изядат топлия или да отнесът 6
нали знаеш мечтите са безплатни 
|
Пон Май 05, 2008 9:12 am |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Абе манете го тоя буфер,нали ви казах да не им обръщаме внимание на такива като тоя пъпчив тийнейджър неосъзнат.Да си обсъждаме мача ние славистите и да игнорираме такива въглищари! 
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Пон Май 05, 2008 7:00 pm |
|
 |
bene
Напреднал
|
успех, Славия!!! разбийте "гараджийската банда" !!!
|
Пон Май 05, 2008 8:08 pm |
|
 |
|