Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 8:46 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
 Купата на УЕФА 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Имало случаи, в които една и съща фирма спонсорира 40 отбора по света. Tакава беше Parmalat, която едновременно рекламираше на фланелките на "Парма", "Бенфика" и ред други отбори от цял свят. Смяташ ли, че са плащали еднакви отчисления на всички тях?
Една купа за "Зенит" ще вдигне приходите от спонсорство и ТВ права драстично. Дори достигането до финал, ще накара фирмите и телевизиите да гледат с друго око на този отбор поне за няколко години напред.
За "Рейнджърс" и "Селтик" не си съвсем прав, защото една титла на Шотландия носи толкова приходи колкото 15-ото място във Висшата лига на Англия. Нееднократно двата отбора са правили сондажи за евентуално тяхно преминаване в английското първенство и няма да се учудя, ако това стане факт някой ден, особено като се има предвид, че Англия и Шотландия все пак са в една държава.
Бонификациите и за "Джърс", и за "Зенит", както и за футбола в техните страни са много. И тук въобще не говорим, че приходите на съперниците във вътрешните първенства също ще се увеличат, защото към самите шампионати ще има по - висок интерес. Примери има бол.

Вто Май 06, 2008 8:45 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз ги виждам шансовете 70 на 30 в полза на Рейнджърс.Много по опитни играчи и несравнимо по богат турнирен опит.Желязна защита напомняща за най-добрите продукции на италианското катеначо.От друга страна руснаците несъмнено ще бъдат по свежи и с повече идеи за нападателен футбол но според мене Рейнджърс ще ти излъжат.Опит срещу младост - обикновено опита печелеи и не виждам Зенит се фаворизира.
П.П. Силно се надявам да не съм прав.Зенит изнесоха страхотни мачове срещу Байерн,Леверкузен,Марсилия и Виляраел и заслужават купата.Дори само затова че с лекота раздават четворки на отбори от Бундеслигата.

Сря Май 14, 2008 2:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Справедливостта възтържествува.Да се каже че Зенит бяха подобрия отбор е някъде 30 процента от истината.Не съм и предполагал че Джърс могат да бъдат толкова слаби.

Сря Май 14, 2008 10:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не мога да разбера как Рейнджърс са стигнали до финала? Браво на Зенит!

Сря Май 14, 2008 10:46 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
С малко се разминаха Рейнджърс , требваше и те 4-ка да получат !!! ЧЕСТИТО НА ЗЕНИТ !!! 8) 8) 8)

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Сря Май 14, 2008 11:02 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Все пак футболът победи! :)

Чет Май 15, 2008 8:24 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Tony Adams написа:
Все пак футболът победи! :)

Правилно казано!! Рейнджърс и аз се чудя какво правеха там освен да рушат играта на Зенит ..

Чет Май 15, 2008 9:31 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Руснаците големи и бели ;) Евала !

САМО СЛАВИЯ!

Чет Май 15, 2008 2:28 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9