Автор |
Съобщение |
atm
Орден "Стара Славия"
|
като гледам догодина сме пътници ...но не за турнирите
май оправията е само една .... венци да си ходи, заедно с тъпизмите си, кво ме еня мен за пансиона и за изкуствения терен, аз ходя на стадион кочина/както повечето у нас/, гледам бездарници, не ми пука дали някой играе в бундес лигата защото не живея в котбус например, интересуваме Славия да играе истински футбол и да ни радва.
другите неща са задължителни за изпълнение, а не да се поставят под условие или стадиона, или школата, или силен отбор и после нищо /както било станало/ ...да задължителни са, както за всички нас е задължително да ходим на работа и никой не ни пита спал ли си, ял ли си, къпал ли си се, срал ли си, платил ли си си тока имаш ли ТВ и т.н. просто трябва да си на работа в 9 ч.
така и при СЛАВИЯ трябва да е там където и е мястото, а другото е задължително, ако този президент не може ...да идва този който може ...
иначе от другия сезон любимата песен на намаляващата агитка ще е "пътнико свиден пътнико млад.."
|
Сря Май 21, 2008 9:45 am |
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
prav si taka e
|
Сря Май 21, 2008 10:41 am |
|
 |
kamka
Напреднал
|
да направят селекцията подобно на подбора за 98-99 набори ама за официалния отбор че и без това ше викат В Г Е Ж хора отново.
|
Сря Май 21, 2008 5:27 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ..........................
Do bre Venci da si hodi ,a koi da doide na negovo mjasto?
Koi ?
Pomnite kakvo stana s boby Greg?,Petio Donchev?
Kakva alternativa imame ?
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Май 21, 2008 7:12 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
не съм против венциь а против това което прави, боби григ полагаше усилия, не мисля че на Славия и липсват кандидати .... проблема е, че сега господарите и знаят че са до гроб там и ще е чудо ако се махнат
|
Сря Май 21, 2008 8:06 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: ..........................
CategoryC написа: Do bre Venci da si hodi ,a koi da doide na negovo mjasto? Koi ? Pomnite kakvo stana s boby Greg?,Petio Donchev? Kakva alternativa imame ?
Който и да дойде, по-зле от сега няма да е ,повярвай ... Все ще се намери някой амбициозен новобогаташ да си начеше крастата  А цитираните от теб имена нищо не ми говорят , би ли пояснил кои са ?
|
Сря Май 21, 2008 8:09 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
Цитат: Данчо Андреев спира национал за Славия
Президентът на "Марек" Йордан Андреев потвърди, че младежкият национал Даниeл Младенов няма да остане в отбора през следващия сезон. Босът на дупничани обаче отрече за продажба на нападателя в Славия. Според него Младенов ще заиграе в отбор от чужбина. Според информация от Овча купел обаче Младенов вече е уреден при белите и дори е капариран. Голям наплив от футболисти на "Марек" се очаква на предстоящите арбитражи. В Дупница ще останат само четирима от сегашните играчи, като всички останали ще бъдат освободени.

Чет Май 22, 2008 7:38 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Този Андреев е въздух под налягане.Според мен се опитва да му дигне цената и чака да не би да изскочи някоя оферта от чужбина.Въобще няма да се учудя ако в крайна сметка Даниел Младенов се озове в Славия.
|
Чет Май 22, 2008 8:43 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Илийката и Фугата се преподписали за по още една година.
|
Пет Май 23, 2008 10:52 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Нещо като скандал между Саша и Стевица
Саша Симонович: Треньорът да ми се извини
Халфът на Cлавия Саша Симонович ще обсъди бъдещето си с президента Венцеслав Стефанов днес. След загубата от "Левски" (1:2) треньорът Стевица Кузмановски обяви, че халфът напуска отбора. Той дори го обвини, че е отказал да играе срещу сините.
- Саша, защо не играхте срещу "Левски"?
- Нека изясним нещата. Контузих се преди мача с Локомотив (Сф). Имах ужасни болки в гърба и даже взимах хапчета. Не можeх да стоя на краката си. Все пак играх. След мача треньорът ме попита защо не съм бил на максимални обороти. Следващата седмица тренирах добре, но още не се чувствах достатъчно добре. Помолих го да не рискуваме срещу "Левски", за да не се получи ситуацията от мача с Локо.
- Той заяви, че сте отказали да играете, отправи и други обвинения.
- Научих от приятели и медиите за думите на Кузмановски. Не е хубаво, когато треньор обвинява футболистите си. Аз не съм му виновен. Нещата станаха публични и ще настоявам да ми се извини. Защото петни както името ми, така и имиджа на отбора. Имах различно мнение за него, но той развали всичко. Може и да се страхува за поста си. Не знам.
- Ще останете ли в Славия?
- Желанието ми е да играя в този отбор. Тук намерих себе си. Намерих хора, които мислят като мен и желаят същите неща. Които са достатъчно амбицирани, за да вървят напред. А и като погледна назад, това е един от най-успешните ми сезони в България. Аз 7 гола нямах дори и в "Левски". Ако обаче не ми предложат да остана, е нормално да търся други възможности. Приоритетът ми ще бъде чужбина.
- Появиха се информации, че ще подсилите Локомотив (Мездра).
- За момента подобно нещо няма. Нямам оферта нито от тях, нито от който и да било. Първо ще говоря с г-н Стефанов - не само за скандала, а и за бъдещето ми в клуба изобщо.
|
Пет Май 23, 2008 11:39 am |
|
 |
|