Автор |
Съобщение |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Не знам дали само на мен ми прави впечатление, но пак май си събираме играчи само от една линия. Да, миналата година имахме проблеми в нападение, вярно е. Но сега, ако това за Тошко е вярно(което лично мен малко ме съмнява), пак събираме цифра нападатели. Коприваров, Ортега, Златковски, Орлинов, Диоп, Финикс, сега и Тошко... Не ме разбирайте погрешно - ще бъде много добре, ако се върне при нас, но това ще е 7ми нападател !!!
А в същото време в халфовата линия сме адската дупка! Без Саша и Илия ще е много трудно, особено в началото. Само като се сетя кой най-вероятно ще ни е основния халф този сезон ми се реве. Искрено се надявам да го махнем на някъде, но явно това няма да се случи.
Не знам, дано Стевица вземе поне 2ма играчи в полузащитата - един рушча и един с по-нападателни функции.
|
Чет Юни 26, 2008 5:12 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Един Даниел Младенов би бил добре за халфовата ни линия.Но той също не е типичен плеймейкър от какъвто имаме крещяша нужда.Надявах се на аржентинеца но той по всичко личи че няма да остане.Иначе и англичанина и Марко Муслин играят все на поста дефанзиве полузащитник и да се надяваме че поне единия ще покаже някакви качества.
|
Чет Юни 26, 2008 7:22 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
Цитат: Славия си връща голмайстора Тодор Колев отново ще облече екипа на Славия
Алемания не иска Тодор Колев, сенегалецът Диоп пристигна на стадиона в Овча купел
Бившият нападател на Славия Тодор Колев ще се завърне при белите. Очакваше се таранът да се появи на Овча купел за тренировката на отбора вчера вечерта. Както е известно, Колев бе преотстъпен на германския втородивизионен Алемания, но тимът от Аахен не пожела да се възползва от опцията за закупуването му. Така Колев на практика отново е футболист на Славия и ще започне тренировки с белите. Все пак окончателното завръщане на футболиста на Овча купел не е сигурно. Към него има запитвания от чужбина, а президентът на тима Венцислав Стефанов е обявил, че няма да го спира при изгодна оферта. Сенегалецът Диоп вече е в България и също ще се присъедини към заниманията на белите. Очаква се днес това да направи и другото сигурно ново попълнение - англичанинът Джейми Финикс. Аржентинецът Фредерико, който е на проби, най-вероятно ще бъде отпратен. - До няколко дни очакваме на проби и други футболисти от чужбина - коментираха от щаба на белите. - На този етап няма да взимаме футболисти от вътрешното първенство. Сигурни сме, че през навия сезон ще може да се борим за по-челни места в класирането.

Чет Юни 26, 2008 11:40 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
strange_affection написа: Коприваров, Ортега, Златковски, Орлинов, Диоп, Финикс, сега и Тошко... Не ме разбирайте погрешно - ще бъде много добре, ако се върне при нас, но това ще е 7ми нападател !!!
Първо - надали ще се върне. Венци ще го пробута някъде.
Второ - Нали се сещате, че Орлинов и Коприваров могат и функциите на крила да изпълняват с голяма успеваемост, даже Копи е по-скоро такъв. А пък Диоп от клипчето, което видяхме за него играе повече като човек зад нападателите, атакуващ халф.
Трето - Стевица си каза, че ще има да взима още поне 2 халфа, няма страшно, дано си подбере само хората както трябва.
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пет Юни 27, 2008 8:50 am |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
..а в крайна сметка пак ще сме 1 място зад мястото, което дава право на участие в Европа.К'ва селекция....
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пет Юни 27, 2008 10:02 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Пет Юни 27, 2008 10:27 am |
|
 |
Vasko93
Пристрастен
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:04 pm Мнения: 293 Местоположение: София / Павлово
|
Аз мислия,че Диоп може да играе халф .По това което видиях на клипчетата спокойно момчето ще си цъка в центара на терена. 
_________________ СаааааМо Ти
В МоЕ съРцЕ сИ
Теб обичам аз
и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!
|
Пет Юни 27, 2008 3:51 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Желю Желев смени Берое с Локо (Стара Загора)
Халфът на Берое Желю Желев премина при съгражданите си от Локомотив (Стара Загора), след като разтрогна договора със "зелените".
21 годишният футболист имаше вариант да започне подготовката със Славия, но трансферът му се провали и затова той предпочете офертата на старозагорските железничари.
sportal.bg
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Росен Кирилов пак желан от Славия
От Топспорт.бг
До 10 юли ще стане ясно бъдещето на защитника
Бившият национал Росен Кирилов все още не е взел решение дали да приеме предложението на Вихрен. Освен от санданчани, той има и предложение от Славия. През миналата година отново "белите" се опитаха да привлекат защитника, но тогава двете страни не се разбраха и трансфера пропадна.
"Вярно е, че имам оферта от Вихрен, разбрали сме се да дам отговора си до 10 юли. Имам предложение и от Славия, но най-голямото ми желание е да продължа в чужбина. Просто в България вече честно казано не ми се играе много. Не изключвам обаче варианта все пак да остана и тук”, заяви Росен Кирилов.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Нед Юни 29, 2008 5:49 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
Slavcho prodaden li e ili e pod naem ?
|
Нед Юни 29, 2008 9:38 pm |
|