Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 10:45 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 377 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 38  Следваща
 Лятна селекция 2008 г. 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение 
Не знам дали само на мен ми прави впечатление, но пак май си събираме играчи само от една линия. Да, миналата година имахме проблеми в нападение, вярно е. Но сега, ако това за Тошко е вярно(което лично мен малко ме съмнява), пак събираме цифра нападатели. Коприваров, Ортега, Златковски, Орлинов, Диоп, Финикс, сега и Тошко... Не ме разбирайте погрешно - ще бъде много добре, ако се върне при нас, но това ще е 7ми нападател !!!
А в същото време в халфовата линия сме адската дупка! Без Саша и Илия ще е много трудно, особено в началото. Само като се сетя кой най-вероятно ще ни е основния халф този сезон ми се реве. Искрено се надявам да го махнем на някъде, но явно това няма да се случи.
Не знам, дано Стевица вземе поне 2ма играчи в полузащитата - един рушча и един с по-нападателни функции.

Чет Юни 26, 2008 5:12 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Един Даниел Младенов би бил добре за халфовата ни линия.Но той също не е типичен плеймейкър от какъвто имаме крещяша нужда.Надявах се на аржентинеца но той по всичко личи че няма да остане.Иначе и англичанина и Марко Муслин играят все на поста дефанзиве полузащитник и да се надяваме че поне единия ще покаже някакви качества.

Чет Юни 26, 2008 7:22 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Цитат:
Славия си връща голмайстора

Тодор Колев отново ще облече екипа на Славия

Алемания не иска Тодор Колев, сенегалецът Диоп пристигна на стадиона в Овча купел

Бившият нападател на Славия Тодор Колев ще се завърне при белите. Очакваше се таранът да се появи на Овча купел за тренировката на отбора вчера вечерта.
Както е известно, Колев бе преотстъпен на германския втородивизионен Алемания, но тимът от Аахен не пожела да се възползва от опцията за закупуването му. Така Колев на практика отново е футболист на Славия и ще започне тренировки с белите.
Все пак окончателното завръщане на футболиста на Овча купел не е сигурно. Към него има запитвания от чужбина, а президентът на тима Венцислав Стефанов е обявил, че няма да го спира при изгодна оферта.
Сенегалецът Диоп вече е в България и също ще се присъедини към заниманията на белите. Очаква се днес това да направи и другото сигурно ново попълнение - англичанинът Джейми Финикс. Аржентинецът Фредерико, който е на проби, най-вероятно ще бъде отпратен.
- До няколко дни очакваме на проби и други футболисти от чужбина - коментираха от щаба на белите. - На този етап няма да взимаме футболисти от вътрешното първенство. Сигурни сме, че през навия сезон ще може да се борим за по-челни места в класирането.

:roll: :roll: :roll:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Чет Юни 26, 2008 11:40 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
strange_affection написа:
Коприваров, Ортега, Златковски, Орлинов, Диоп, Финикс, сега и Тошко... Не ме разбирайте погрешно - ще бъде много добре, ако се върне при нас, но това ще е 7ми нападател !!!

Първо - надали ще се върне. Венци ще го пробута някъде.
Второ - Нали се сещате, че Орлинов и Коприваров могат и функциите на крила да изпълняват с голяма успеваемост, даже Копи е по-скоро такъв. А пък Диоп от клипчето, което видяхме за него играе повече като човек зад нападателите, атакуващ халф.
Трето - Стевица си каза, че ще има да взима още поне 2 халфа, няма страшно, дано си подбере само хората както трябва.

Пет Юни 27, 2008 8:50 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
..а в крайна сметка пак ще сме 1 място зад мястото, което дава право на участие в Европа.К'ва селекция....

Пет Юни 27, 2008 10:02 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
http://topsport.ibox.bg/news/id_1430956784
Ще трябва да се търсят халфове.

Пет Юни 27, 2008 10:27 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Аз мислия,че Диоп може да играе халф .По това което видиях на клипчетата спокойно момчето ще си цъка в центара на терена. :wink:

и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!

Пет Юни 27, 2008 3:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Желю Желев смени Берое с Локо (Стара Загора)

Халфът на Берое Желю Желев премина при съгражданите си от Локомотив (Стара Загора), след като разтрогна договора със "зелените".

21 годишният футболист имаше вариант да започне подготовката със Славия, но трансферът му се провали и затова той предпочете офертата на старозагорските железничари.

sportal.bg

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Росен Кирилов пак желан от Славия
От Топспорт.бг

До 10 юли ще стане ясно бъдещето на защитника

Бившият национал Росен Кирилов все още не е взел решение дали да приеме предложението на Вихрен. Освен от санданчани, той има и предложение от Славия. През миналата година отново "белите" се опитаха да привлекат защитника, но тогава двете страни не се разбраха и трансфера пропадна.

"Вярно е, че имам оферта от Вихрен, разбрали сме се да дам отговора си до 10 юли. Имам предложение и от Славия, но най-голямото ми желание е да продължа в чужбина. Просто в България вече честно казано не ми се играе много. Не изключвам обаче варианта все пак да остана и тук”, заяви Росен Кирилов.

BOYS SOFIA ULTRAS

Нед Юни 29, 2008 5:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Slavcho prodaden li e ili e pod naem ?

Нед Юни 29, 2008 9:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение ....................
Prodaden e i to za dobra cifra

Нед Юни 29, 2008 11:39 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 377 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 38  Следваща