Автор |
Съобщение |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
06-07-2008 | pfcslavia.com
На проби пристигна защитник от Франция
Към лагера на Славия в Правец се присъедини и защитник от Франция. Роденият през 1988 г. в Гана, но притежаващ френски паспорт Дайе Мерси Вуа, ще направи няколко тренировки с отбора и ще бъде пробван в контролните мачове срещу "Спортист" (Своге) на 9 юли и срещу "Монтана" на 12 юли. И двата мача ще се играят в Правец.
Клубното ръководство на Славия освободи халфа Димитър Петков, привлечен през миналия сезон от "Миньор" (Пк).

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Нед Юли 06, 2008 5:16 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Няма ли повече инфо за ганаеца.Централен защитник ли е или краен?
|
Нед Юли 06, 2008 10:01 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
господи, ще съберем и ние само некадърни печки 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Юли 06, 2008 11:32 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Нед Юли 06, 2008 11:53 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
По всичко личи че ще се отървем от Зоран Златковски който е пред трансфер в Чехия.Ако Венци вземе и пари за него.........
|
Пон Юли 07, 2008 8:22 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Тодор Колев пред трансфер в Дуисбург
sportal.bg
Българският нападател Тодор Колев е пред преминаване в германския втородивизионен Дуисбург. Както е известно, през миналия сезон Колев игра като преотстъпен под наем в Алемания (Аахен), но след края на сезона от германския клуб не пожелаха да откупят правата на българина. Бившият отбор на Благой Георгиев Дуисбург пък се раздели с основния си голмайстор Ишиаку и спешно търси заместник.
Колев е на проби в Дуисбург, като дори успя да се разпише в контролата с Ватеншайд. "С гола си срещу Ватеншайд Тодор Колев доказа, че е истински голмайстор. Трябва много бързо да решим дали има смисъл да го привлечем в тима", коментира наставникът на "зебрите" Руди Бомер.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Юли 07, 2008 2:17 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Ще е неприятно ако Тодор Колев не остане.Но ще трябва да се примири и с това.
|
Пон Юли 07, 2008 3:21 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Славчо Георгиевски се завръща в Славия
Зоран Златковски си тръгна, ще кара проби в Чехия, каза Кузмановски.
Македонският полузащитник Славчо Георгиевски се завръща в Славия. Новината съобщи за "Топспорт" треньорът на "белите" Стевица Кузмановски.
"Останах много изненадан, когато преди 2-3 дни Славчо ми се обади по телефона и ме попита дали може да се завърне при нас. Каза ми, че е разтрогнал договора си с китайския си клуб и е свободен агент. Без да се колебая му казах, че го чакам в Правец. Вратата за него в Славия е отворена. И дума не бива да става за проби, направо ще подпише договор", заяви Кузмановски.
Наставникът информира още, че Зоран Златковски си е тръгнал от Славия. "Момчето има покана от Чехия и го пуснахме да си пробва късмета", каза Кузмановски, който се отказа от услугите на дошлия преди време от Миньор (Пк) Димитър Петков.
Футболистите на Славия от вчера са на лагер в Правец, като на ден имат по две занимания - от 9,30 сутринта и от 19,00 часа. В сряда от 18,00 часа "белите" играят контрола със Спортист (Своге). В събота славистите записаха победа с 2:1 над "Ботев" (Пд) в първата си проверка от лятната подготовка.
|
Пон Юли 07, 2008 4:03 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Aйдееееееееееееееееееее Славчо, идвай си, ебати новината, много съм радостен, връща се !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Заради неговата липса, както на Мечо и Кюмюрджиев го издухаме миналия сезон, но ето че Славчо се завръща ! Най - големия ! Духай Венци !
Пон Юли 07, 2008 4:12 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Потвържденията за безумната ни трансферна политика валят едно след друго - освободихме почти всичките си попълнения от зимната пауза като некадърници ( а защо сме ги привлекли тогава  ) , продадохме един от ключовите си играчи Георгиевски на някво китайско отборче , с което той сега бил разтрогнал - абе смешно та чак жалко . Тошко Колев съм сигурен че няма да го задържим... И аз като колегата ще кажа на Венци да го духа 
|
Пон Юли 07, 2008 4:23 pm |
|
 |
|