Славия /родени 93/ Шапки долу-влизат ШАМПИОНИТЕ
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Славия е отново номер 1!!!!!!!Честито на момчетата!
|
Чет Юли 10, 2008 7:04 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3901 Местоположение: Sofia
|
 АЙДЕ, БЕЛИТЕ
ЧЕСТИТО НА МЛАДИТЕ ШАМПИОНИ!!!
НЕКА ПОВТОРЯТ ТОЗИ УСПЕХ И КОГАТО ДОЙДАТ ПРИ МЪЖЕТЕ! НЯКОЛКО ПЪТИ!!!
БЛАГОДАРИМ ВИ МОМЧЕТА - ВИЕ СТЕ ИСТИНСКИТЕ СЛАВИСТИ!!!!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Чет Юли 10, 2008 7:27 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Ето това е слависткия дух  Браво момчета !!!
|
Чет Юли 10, 2008 7:31 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4233 Местоположение: София
|
Детският отбор на Славия стана шампион след победа с 3:1 над Нафтекс
Детският отбор на Славия стана шампион на България след победа с 3:1 над Нафтекс на финала в "Раковски", съобщи за Агенция "Фокус" пресдиректорът на столичния клуб Борислав Константинов. Родените през 1993 година футболисти са водени от младия треньор Щилиян Карастойков. Очаква се утре детският отбор на Славия да бъде награден от ръководството на клуба на специално тържество.
Този успех е исторически за нас, заяви треньорът на детския тим на Славия
на детския тим на Славия (родени 1993г.) Щилян Карастойков, който стана шампион на България след успех с 3:1 над Нафтекс, бе изключително щастлив от победата. „Това е исторически момент за Славия. От 30 години не сме ставали шампиони в тази възраст”, заяви той за Агенция ”Фокус”. „Категорично надиграхме тима на Нафтекс, знаете, там се влагат много средства. Не мога да отлича никое от момчетата по-специално, всички се представиха много силно”, радваше се Карастойков. „Смятам, че в тази възраст сме най-добрият отбор в България. След като надиграхме ЦСКА, Локомотив (Пд), Видима-Раковски, а сега и Нафтекс, мисля, че няма кой да го оспори. Утре ще се съберем, за да си направим снимка с купата, президентът на Славия г-н Венцислав Стефанов също, предполагам, ще приеме и награди отбора”, завърши треньорът на новите шампиони. Точни за Славия във финала бяха Живко Григоров на два пъти и Стоян Георгиев.
Чет Юли 10, 2008 7:56 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Браво на славистчетата! Дано ни радват с победи и титли и занапред! И да вземат пример от тях "мъжете".
|
Чет Юли 10, 2008 8:49 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Супер! 
|
Чет Юли 10, 2008 9:15 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Футбол: В Славия инвестираме в таланти и това вече дава резултати, заяви Венцеслав Стефанов
Безкрайно щастлив съм от спечелената титла на България от детския отбор на Славия. Това показва, че сме на прав път, заяви за Агенция "Фокус" президентът на клуба Венцеслав Стефанов. "Ние инвестираме в база и във всичко, свързано с детско-юношеския футбол. Това вече дава резултати и ме прави щастлив", заяви той след победата с 3:1 над Нафтекс във финалния мач. "Чух се с треньора и нашите малки футболисти. Те пеят възрожденски песни на път към София. Успехът им е заслужен. Само инвестициите в млади таланти е правилният път за един клуб, според мен. Това ще донесе успехи и за българския футбол. Надявам се догодина пак да имаме шампиони от нашата школа и съответно в мъжкия отбор на Славия да влязат още наши таланти. Искам да поздравя и треньора Щилиян Карастойков. Него може би най-много съм го "мачкал" и съм му се карал. Но винаги съм виждал потенциал в него и той оправда доверието. Това е един млад специалист, който все още няма и 30 години. Завършил е Кьолнската школа в Германия", допълни той.
|
Чет Юли 10, 2008 9:48 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Браво на момчетата !!! Честито на тях и на всички Слависти !!!
Пет Юли 11, 2008 1:16 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Е време беше и нещо хубаво да ни се случи  Честито на момчетат и да продължават все така да ни радват 
|
Пет Юли 11, 2008 8:27 am |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Kакво друга да кажа... Едно голямо благодаря на децата, за това, че ме накараха да се почувствам горд, че съм славист. От много време не ни се беше случвало да чуем толкова хубава новина относно футбол. Браво на момчетата ! Дано тези успехи се превърнат в традиция за нашата школа.
|
Пет Юли 11, 2008 2:05 pm |
|
 |
|