Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 10:57 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 144 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Следваща
 Подготовка контролни мачове лято 2008 г. 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Tony Adams написа:
Хубавото е, че след този мач контролите ни с тимове от Б група свършиха. Сега ще ни се изреждат по-именити съперници. :D
:lol: Точно казано !

Нед Юли 13, 2008 2:05 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
И Тошко Колев не може да ни оправи, контролата си е контрола, и някои не правят нужното и това, което се изисква от тях, за да бъдат част от отбора за СЕЗОН 2008/2009. Не трябва да е така...

Нед Юли 13, 2008 12:04 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Нервирам се много момчета :( Просто нямам думи от тея БОКЛУЦИ!

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Юли 13, 2008 6:13 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Призив към ръководството: Напуснете докато все още има шанс отборът да бъде спасен от тотален крах

Нед Юли 13, 2008 11:45 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Славия започна втората част от подготовката. Тя ще протече в Словения. Треньорът Стевица Kузмановски започва втория си сезон начело на отбора. Той отговори на въпросите на "7 дни спорт" след лагера в Правец.

Г-н Кузмановски, как оценявате подготовката до момента?
- Всичко върви идеално. Имам предвид, че са ни предоставени всички условия, от които се нуждаем. А за един треньор това е едно от най-важните неща - да разполага със спокойна обстановка, такава, която предразполага към работа. Няма нещо, което чак да ме притеснява. Може би някои чисто технически неща в играта, но нали за това е подготовката - да се закърпят дупките, да се видят слабите страни и да се поправят.
- Кое точно трябва да бъде коригирано и поправено?
- Вие и сами видяхте, че не всичко се получава. Имам предвид някои несигурни постъпки на футболисти в тима, особено що се отнася до защитната линия. Може би е малко пресилено, но смятам, че на моменти има несериозен подход от тактическа гледна точка към играта в отбрана.
- Как мислите да се справите с този проблем?
- Пределно ясно е. Пак ще спомена, че подготовките са именно за това - да се изчистят слабостите. Аз ще имам реалната възможност да преценя с кой се разбирам, кой къде мога да използвам по терена.
- Значи според вас има индивидуални грешки?
- Да. Би могло да се каже и така.
- Те ли бяха причината за двете загуби в Правец от Спортист и Монтана?
- Има над какво да поработим. Срещу нас излязоха два малко по-организирани тима и ние не съумяхме да се справим с тях. Тези мачове не бяха добри за нас.
Просто не приляга на Славия да изглежда така
И не всичко беше само поради липсата на късмет. На моменти просто бяхме надиграни. Но картинката ми е ясна. Зная къде какво да се направи и това ще проличи още в следващите няколко срещи. Все пак сега изпробваме и различни варианти за първия сьстав. Възможни са грешки.
- Говорихте за защитата. А как стоят нещата в нападение?
- Доста добре. Виждам подвижност и желание, което не може да не ме радва.
- Добре се включи и Павле Попара.
- Да, определено. Той има много голям потенциал. Когато е на терена, следи внимателно играта и вижда нещата в перспектива. Мисли и преценява всеки свой ход. В него виждам амбиция, отговорност и не на последно място - дисциплинираност. Комплексен сьстезател е, който може да бъде използван в различни части на терена.
- Ще остане ли в отбора?
- Да, а също и Марко Муслин. Той също демонстрира някои интересни умения на терена.
- А каква е ситуацията с Диоп и Финикс?
- Те вече подписаха договори.
- Бъдещето на Тодор Колев е неизвестно?
- Няма смисъл да крия, че към него има сериозен интерес от Германия. И все пак, докато въпросната оферта не е фак, той е наш кадър. Защо пък да не остане при нас?
- А Златковски? Той бе на проби в Чехия, Славия, ще го продаде ли?
- Не. Сделката там пропадна. Той пътува с нас за Словения.
- Как върви възстановяването на Радослав Рангелов?
- Аз съм приятно изненадан, тъй като контузията му бе наистина сериозна, но той се справя все по-добре.
Засега му липсва физическа издръжливост но вярвам, че ще се справи с този проблем. Същото важи и за Ортега. До десетина дни той ще се включи наравно с другите в отбора.
- На какво ще наблегнете по време на лагера в Словения?
- Очаквам да избистрим докрай нещата, за да сме абсолютон сигурни във всичко преди старта на първенството. Някои показаха, че трябва да им се гласува доверие, други не чак толкова. Важното е през следващия сезон Славия да бъде фактор в първенството, както трябва да бъде по принцип. Така сме настроени. Остава да го покажем и на терена.

7 Дни Спорт

и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!

Вто Юли 15, 2008 9:15 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
слабичко много почваме...дано в алпите на хладно им се доиграе повечко:)

Вто Юли 15, 2008 5:13 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
neveragain написа:
слабичко много почваме...

Ние сме Славия, можем да си го позволим :lol: :lol: :lol:

Вто Юли 15, 2008 9:28 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Славия без треньор на лагера си в Словения

Не дават виза на Стевица Кузмановски, той стои в Белград

Футболистите на Славия са на подготовка в Словения без Стевица Кузмановски, научи "Топспорт".

Треньорът е в Белград заедно с помощника си Радое Смилянич. Двамата не получили визи и поради тази причина не са при "белите". Очаква се още в сряда или четвъртък Кузмановски и Смилянич да уредят документите си и най-после да влязат в Словения.

При тяхното отсъствие тренировките на "белите" водят Огнян Макавеев и Николай Донев.

От 19,30 часа в сряда играят първата си контрола на словенска земя – срещу Мюнхен 1860.

Сря Юли 16, 2008 11:33 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
дали поне по някое радио ще предават мача? :roll:

Сря Юли 16, 2008 5:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
http://www.livescore.com/default.dll?page=intl
Май мачът може да бъде следен единствено тука.19 минута 0:0.

Сря Юли 16, 2008 7:05 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 144 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Следваща