Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 6:42 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Kaк Венци Стефанов класира отбори като Черно море в Уефа! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
yamata написа:
А някой ще каже ли на срещата с президенто кво действително е говорено и кво е обещано,че някакава мъгла е там за мен :?:
КФо може да е говорено ? поредните лъжи поредните лайна и на всичкото отгоре хората които бяха там му повярваха , и накрая мощно им го наби отзад , ама доста ... не ми говорете как подържа стадиона като всяка година уж прави ремонти там под часовника и се се руши направо страшни ремонти другата част на стадиона е в окаяно състояние ...

The Rise of the poisoned Youth

Пет Юли 18, 2008 8:43 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
strange_affection написа:
ORTEGATA, ако наистина си мислиш, че някой управник на клуб в България или където и да е по света се интересува от феновете и т.н., жестоко се лъжеш !!! :wink:

Истината е, че всичко е въпрос на икономически интереси! Да не мислиш, че на някой от ТИМ му пука за Черно Море или за феновете на отбора...?

Моля ви, гледайте реално. Не знам, какво въобще ги коментирате тези неща - те са до болка познати. Следващият сезон пак старата песен на нов глас - споко. По-слаба Славия не съм виждал отдавна. По-добро, че не играем в евротурнири. Поне няма да се излагаме.

Според теб как мислиш дали им пука на тия от ТИМ,щом за 3 години играха 2 пъти финал за купата на страната и сега играят в Уефа.Всяка година се мятат яко на "Левски" и Цска.Това не е ли достатъчно доказателство за това,че им пука.Пука им,макар че си гледат икономоическите интереси,защото сега като направят някой и друг играч ще го продадат,ще купят нови,ще се борят за купата и медалите и така се появява една взаимозаменяемост,която на нас ни е чужда и за това все търсиме под вола теле.

Пет Юли 18, 2008 9:15 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
TVV написа:
Ортегата, мисълта ми беше че след като Чернокожец ни надвиха в директните двубои и след като накрая в класирането са пред нас, змначи сигурно заслужават да играят с Грасхопър утре. Това, че Дебелият се погрижи ние да не участваме, не е проблем на цаците, не е проблем и на Черно Море, а наш проблем. В смисъл, нямам нищо против Черноморец и не смятам, че са ни взели нечестно мястото. Даже им пожелавам успех, нека влязат в УЕФА и да доведат някой силен и интересен отбор, а Дебелият да го е яд евентуално че е изпуснал пари от телевизионни права. Това би било добре.
Но Славия не е Венци Стефанов и Венци Стефанов не е Славия ищ е дойдат и по-добри времена за нас, в които него няма да го има. Трябва да издържим някак си, дано да е скоро.

Съгласен съм с тебе.Много ясно че на са ни взели мястото нечестно.И аз им пожелавам успех,ама ме е яд че не сме си ние там.Дано не сме много стари като дойде времето да видим отбора ни там,където му е мястото.

Пет Юли 18, 2008 9:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
E kvo iskate vmesto s Grasshopers ZH igraeme dnes vs. evropeiski champion Carvena Zvezda

Съб Юли 19, 2008 11:09 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2