Автор |
Съобщение |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: Май останалият без отбор Благо Георгиев ще се подготвя с нас в търсене на чуждестранен тим.
За съжаление Дебелият ще го уреди с отбор, пък ако ще и този отбор да е Курувчи.
Но ако Благо и Колев се върнат при нас, за мен това ще е повече от отлична селекция.
|
Вто Юли 22, 2008 11:43 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Джеймс Финикс:
Избрах Славия пред ЦСКА
Едно от новите попълнения в Славия за новия сезон - англичанинът Джеймс Финикс, се присъедини окончателно към отбора, след като известно време не можа да участва поради семейни проблеми в родината си. Той е юноша от школата на Манчестър Сити, а след това е играл в Малайзия.
- Джеймс, какво знаехте за Славия, преди да дойдете в отбора?
- Честно казано, не бях особено запознат с клуба. Все пак всеки футболист има агент или мениджър точно поради тази причина. Моят агент се справи отлично със задачите си и дори не ми се наложи предварително да се информирам за тима. Досега няма предложение, което той да е споделил и обсъдил с мен, което впоследствие да се е оказало грешно. Имам му много голямо доверие. Още повече че е играл известно време и в България. Става въпрос за бившия футболист на "Левски" Джон Ингълс.
- А какво мислите сега, когато вече сте част от тима?
- Мога да кажа, че впечатленията са ми повече от положителни.
Всички се държат добре с мен - и шефове, и ръководство, и треньори
Не мога да се оплача от абсолютно нищо. Базата е добра, атмосферата също. Имам всички предпоставки да направя едно хубаво представяне в Славия.
- Какви са очакванията ви? Съвсем естествено ще бъде да се борите за титулярно място.
- Това е целта за всеки футболист, когато се присъеднинява към нов клуб. Трудно е в началото, но се надявам малко по малко да си заслужа място в първия тим. Ще се боря. Няма да ми е лесно, защото, както вече мога да видя, конкуренцията тук е голяма.
Славия разполага с добри, опитни и качествени футболисти, които са се наложили с годините. А и друго предимство за тях е, че все пак тук са израснали. Знаете, че никак не е лесно, когато си чужденец. Винаги има един преходен период на приспособяване и настройка. Намирам се в нова страна, с нови хора, в нов отбор. Много голямо значение има и как те ще те възприемат в самото начало.
- За какъв период е договорът, който подписахте?
- За три години. Аз всъщност подписах отдавна, но както знаете, имах известни затруднения от лично естество и бях възпрепятстван да започна веднага. Затова не взех участие в някои от контролите. Сега обаче всичко е наред и се надявам нещата да се развиват добре.
- Преди да се присъедините към белите, бяхте на проби в ЦСКА. Какво спря трансферирането ви там?
- По принцип с избора на клуб се занимава мениджърът ми. Не познавам никого от ЦСКА лично. А има и нещо друго - разбрах, че те имат проблеми
Не съм сигурен точно какви, но може би в известна степен и това беше от значение за отказа ми да се присъединя към тях. Все пак е съвсем нормално да се търси работно място, което предполага добри и сигурни лични условия. Иначе от ЦСКА изявиха желание да ме задържат за известно време, но просто трябваше да им откажа.
- Роден сте в Манчестър, играли сте и в една от шношеските формации на местния Сити. Какво ще кажете за престоя си там и познавате ли Мартин Петров или Валери Божинов?
- Наистина това е родният ми град. Горд съм, че съм имал възможност да играя, макар и на по-ниско ниво, в Манчестър Сити. Лично с Петров не се познавам, но зная, че е един от най-добрите състезатели на Острова. Като цяло вашият национален отбор разполага с голям потенциал и с много класни играчи. Желая ви успех в предстоящите световни квалификации.
|
Сря Юли 23, 2008 6:25 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Едно е сигурно - Благо няма да остане, а ако колев остане, най-късно зимата си тръгва
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Сря Юли 23, 2008 8:33 pm |
|
 |
Paranoid
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Окт 18, 2004 12:27 pm Мнения: 314 Местоположение: София
|
Е Благо изобщо тренира ли с отбора?
Иначе няма спор,че с Тошко ако останат и двамата зимата са пътници.
|
Сря Юли 23, 2008 8:58 pm |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
Toпспорт.бг написа: Благо Георгиев на път да подсили Хамбургер
Халфът ще пътува за Германия през уикенда
Българският национал Благой Георгиев почти сигурно ще подпише с германския елитен Хамбургер. Новината публикува в днешния си брой вестник "24 часа", а по-късно бе потвърдена от източници и на "Топспорт".
Халфът от известно време поддържа форма с бившия си клуб Славия,като дори игра във вчерашната контрола на тима срещу ФК Тас (1:0). Благо вече е бил в Германия, но ще пътува отново през уикенда, когато може да стане факт трансфера.
За последно българинът итгра в Дуисбург, но тимът му изпадна във Втора Бундеслига.
Преди това Благо игра за Славия, Алавес и Цървена звезда, с който стана шампион на Сърбия.
Интерес към Георгиев имаше още от Арминия (Билефелд), Борусия (Дортмунд) и Кьолн.
Чет Юли 24, 2008 3:25 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Ако стане трансфера ВС ще вземе поне 1 милион евро.Сега ако не купи един-двама играчи няма кога.
|
Чет Юли 24, 2008 5:38 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Хахахахах ще купи той... жакузи за вилата си ще купи
Ще е доста добър ход за Благо да премине в Хамбург, сега го няма Ван дер Ваарт и ще има по-голямо поле за изява, а отбора е с амбиции по-големи от това да остане в Първа Бундеслига, все пак всички знаем за какъв отбор иде реч.
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Чет Юли 24, 2008 8:30 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Menadjerat na Blago Waleri Velkov e lud fen na HSV,logi4no e tam da go probuta
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пет Юли 25, 2008 12:25 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Сините” искат вратар от Славия
"Левски" изготви план "Х" по привличането на нов вратар. След като удариха на камък с латвийския национал Андрейс Павловс, "сините" се сетиха за Йордан Господинов от Славия. Сливналията вече е обличал "синята" фланелка на пожар. Това стана преди 7 години, когато бе взет под наем от Нефтохимик заради контузията на Димитър Иванков.
|
Съб Юли 26, 2008 7:38 am |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
saract написа: Сините” искат вратар от Славия
да го духат сините
Съб Юли 26, 2008 9:40 am |
|