Подготовка контролни мачове лято 2008 г.
Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
ебаси безсмислиците правиме
вече съвсем не знам какво да кажа
пълна трагедния, пълна пародия
Ало г-н Стефанова и г-н Кузмановски, ако не се лъжа подготовката се води за ПОДГОТОВКА на футболисти на отбора, приятелските срещи се играят за СРАБОТВАНЕ на футболистите в отбора...за какво ми пускат и Славчо и Блажко, че и Тошко Колев!?!??!
За всички е ясно, че ще ги продадем...после ще трябва да сработваме нов отбор в първите....да речем 30 кръга на първенството...аман от идиотщини
|
Сря Юли 23, 2008 10:10 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Виж са тез тримцата не трябва да губят форма щото не дай си Боже да загубят никои нема ги земи! 
|
Сря Юли 23, 2008 10:13 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Прави ми впечталение че Кузмановски упорито налага малкия Ортега /Виктор Дениран/ в контролите.Дали не го гласи за титуляр?
|
Чет Юли 24, 2008 10:40 am |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: Прави ми впечталение че Кузмановски упорито налага малкия Ортега /Виктор Дениран/ в контролите.Дали не го гласи за титуляр?
Той си е добър според мен. Последния кръг срещу рогата показа, желание, скорост, а и умение. Мен ме кефи малкия.
Новкович също е ОК. Ако някоя от "звездите" остане и не играят "ей така за малко" и се влагат в мачовете мисля, че ще прокопсаме.
САМО СЛАВИЯ!
|
Чет Юли 24, 2008 11:06 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
26-07-2008 | 26 юли, 19.00: Славия - Макаби (Хайфа)
От 19.00 бълг. време в австрийското градче Бад Рацкембург до границата със Словения отборът на Славия ще играе последната контрола от подготвителния си лагер. Мачът е срещу израелския отбор "Макаби" (Хайфа).
Стартов състав на Славия: Господинов, Дяков, Йор. Петков, Б. Павлов, Виктор Дениран, Г.Иванов, Керчев, Георгиевски, Т. Колев, Диоп, Новкович.
В групата за контролата са още: Кирев, Н. Петров, Коприваров, Кавдански, Зоран Златковски.
|
Съб Юли 26, 2008 6:23 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
как са свършили наще
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Съб Юли 26, 2008 8:59 pm |
|
 |
white eagle
Орден "Стара Славия"
|
Славия завърши 0:0 срещу израелския Макаби (Хайфа) в последната си контрола от лагера в Словения.
Мачът се игра в австрийското градче Бад Рацкембург до границата със Словения.
Старши треньорът на "белите" Стевица Кузмановски използва следния състав: Господинов, Дяков, Й. Петков, Б. Павлов, Виктор Дениран, Г.Иванов, Керчев, Георгиевски, Т. Колев (Коприваров), Диоп (Златковски), Новкович.
Отборът отпътува за България веднага след срещата. През следващата седмица е предвидена контрола с Рилски спортист - на 2 август от 18.00 ч. на стадион Славия.
Преди мача ще бъде представен отборът за новия сезон. Както е известно, в първия кръг на "А" група Славия приема Литекс на стадион "Славия" - 9 август, събота от 18.00 часа.
|
Съб Юли 26, 2008 9:03 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Като гледам сме играли почти с най-доброто 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Съб Юли 26, 2008 10:21 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 .......................
Kakav spored vas trjabva da e gore dolo tituliarnijat sastav?
Gospodinov,Djakov,D.Petkov, ? Kavdanski Galin Ivanov(niko Petrov Ortega Ker4ev T.Kolev Novakovic,Kopi(Orlinov)
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Нед Юли 27, 2008 1:03 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 .............
opa Slavcho go zabravih
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk