Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:51 pm

Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 Дискусия за цената на билетите * 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение Дискусия за цената на билетите *
severnqka написа:
Като се има предвид, че за последните 9-10 години в първия кръг имаме само една загуба и всичко останало са победи, и че все пак играем с Литекс (които са ни абонати в София), аз съм умерен оптимист.По-притеснителното според мен ще е още по-оредялата публика на стадиона.С новите цени на билетите несъмнено ще има хора които ще отпаднат.Членските карти са решение предимно за младите хора по-възрасните (не само пенсионерите, но и хората на средна възраст) надали ще тръгнат всички да си вадят карти.Ще отпаднат според мен и хора, които идват само на някои от мачовете през сезона (а има и такива).В крайна сметка се надявам да греша, но...!?!

А какви са новите цени на билетите?

Пон Юли 28, 2008 10:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
500 ст.

Вто Юли 29, 2008 8:10 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Според мен 5 лв. продължава да е много ниска цена. Това са кутия цигари, ебаси (или максимум две). Нормално е билет за футболна среща да струва колкото пакет цигари. Никой няма да се разори ако дава 10 лева месечно за да гледа любимия си отбор.
САМО БЕЛИТЕ!

Вто Юли 29, 2008 10:08 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
Boris III написа:
Според мен 5 лв. продължава да е много ниска цена. Това са кутия цигари, ебаси (или максимум две). Нормално е билет за футболна среща да струва колкото пакет цигари. Никой няма да се разори ако дава 10 лева месечно за да гледа любимия си отбор.
САМО БЕЛИТЕ!

Е да,ама в страна където минималната работна заплата е 220лв.,където хората изнемогват,а пенсионерите едвам скалъпват за по-едно кисело мляко на ден тези 5 лв. имат значение.Още повече че от години се славиме,като отбора с най-високи цени на билетите при положение,че като цяло нямаме много фенове и вместо да привличаме и тези,които са останали ние ги гоним от стадиона(то с такава игра и няма как да е другояче).Ами абсурдите с "Левски" и Цска, на които когато сме домакини слагахме 5 лв.(от Черно море са казали,че билетите за домакинстватяа на тези 2 отбора ще са по 1 лв.).Значи сега цената им би трябвало да е 7 лв.Аз лично ще ги дам тези 5 или 7 лв.,но мисля че е безобразие тази политика на клуба.Хората от Варна поеха разноските на всички варненци,които дойдеха да гледат евродебюта на отбора си,а ние увеличаваме,увеличаваме и така просто заличаваме всичко останало от този клуб.

Вто Юли 29, 2008 10:17 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
В един от предходните постове някой беше казал, че като си плащаш можеш да имаш очи да изискваш. Съгласен съм, става въпрос за самоуважение. Тия заплати от 220 лв. не знам в София жив човек за взима под 500, все имам чувството, че дори на хората с най-ниски доходи няма да им е голяма драма да дадат 2,5% от месечния си доход, за да гледат СВОЯ КЛУБ.

Вто Юли 29, 2008 10:22 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Мога само да ви кажа че преди две години имах честта да гледам "супердербито" от Трета Бундеслига / север/ Оснабрюк - Мюнстер срещу скромната сума от 25 евро.При тази инфлация 5 лева не са колосална сума.Едва ли има друго място в Европа където можеш да гледаш футболен мач срещу 2.5 евро / е може би в Албания и Молдова/.Разбира се има и фенове с по скромни доходи - въобще всеки сам преценява.

Вто Юли 29, 2008 10:39 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе като се има предвид "качеството" на тия мачове, и изобщо средната заплата, за БГ не са толкова малко пари. Иначе си мисля че тези които ходят ще си ходят и 10 лева да стане билета, просто не съм сигурен за пенсионерите...

Вто Юли 29, 2008 11:16 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Разсъждавате супер погрешно ! Какво значи 5 лева не са много? Не са много, но зависи за какво ги даваш. И какво значи да гледаш любимия отбор? Всички си признаваме, че идваме на стадиона само, за да се виждаме помежду си. Е тогава излиза, че даваме 5 лева да стоим на парапета и да ни се смеят от циганските медии.

Вто Юли 29, 2008 11:26 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
saract написа:
Мога само да ви кажа че преди две години имах честта да гледам "супердербито" от Трета Бундеслига / север/ Оснабрюк - Мюнстер срещу скромната сума от 25 евро.При тази инфлация 5 лева не са колосална сума.Едва ли има друго място в Европа където можеш да гледаш футболен мач срещу 2.5 евро / е може би в Албания и Молдова/.Разбира се има и фенове с по скромни доходи - въобще всеки сам преценява.

А на фона на другите тимове от "А" група? Финалът за Суперкупата примерно беше с цени на билетите от 2,3 и 5 лв. Малко по-назад имаше материал за картите на "Черно море", при говедата редовно има по някой друг мач със свободен вход. Абсолютно глупаво решение на ръководството на ПФК да вдига цените, когато на стадиона идват по 200-300 души. :evil:

Сря Юли 30, 2008 11:26 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Дебелата лакумия иска да си избие бензина с тия билети по 5лв че горивото поскъпна :lol:

Сря Юли 30, 2008 5:38 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 54 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща