Дискусия за цената на билетите *
Автор |
Съобщение |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
makaveli написа: абе вие чувате ли се бе....какво били 5лв ли?!?! 5лв за продукцията с марка бг футбол (дори се чудя дали да го нарека футбол)....5лв за едвам ходещите ни балерини, които живуркат в А група вече повече от 10 години!!! И сега понеже знам , че ще скочат всички "слависти" да ме плюят нека преди да го направят да ми отговорят на следните въпроси:
1./ Колко пъти тръгваме с голямата кошница и се праваляме? 2./ Колко пъти слушаме закани и амбиции и накрая съвсем явно полягаме за да се измъкнем от участие в Европа. Най-пресния пример е обещанието на Венци за Интертото. 3./ Колко пъти Славия е пристан за "звездите" си които само чакат някой да ги покани и ни зарязват независимо дали става въпрос за Китай, Русия, "Левски" и т.н. 4./ Колко пъти Венци прави със Славия каквото си иска - продава мачове, продава играчи и гледа изцяло финансовата част на нещата. 5./ Колко пъти сте гледали хубав футбол от наще? 6./ Колко пъти скочихме серизоно на грандовете ни "Левски" и Цска и колко пъти излязохме със свалени гащи?
Е, момчета и момичета, за мен всичко това означава едно - подигравка...и аз няма да давам по 5лв за да ми се подиграват. Защото добре звучи ние подкрепяме любимия си отбор, а не Венци, само дето от любимия отбор е останало само името и историята...всичко друго са скатавки и мишоци взимащи за бездействието си пари, които родителите на повечето от вас не са успели да изкарат за целия си живот въпреки кървавия си труд!
За всички неща, които си изброил само едно не ми става ясно- какво значение има тогава колко е билета- 5 лв или левче. Няма да ти споря по нещата които си написал щото няма смисъл да споря с анти хора- песимисти, но като приемем всички неща които си написал излиза че ти, без значение колко е билета не би ходил на мач- или пък излиза че ако е 5 лв няма да ходиш но ако е левче и си на аванта ще си там- извинявай но ако последното е вярно- твоята ценностна система не е по различна от тази на ВС.....  и няма с какво да се гордееш !!!!

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пет Авг 08, 2008 10:42 am |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
Стефан написа: makaveli написа: абе вие чувате ли се бе....какво били 5лв ли?!?! 5лв за продукцията с марка бг футбол (дори се чудя дали да го нарека футбол)....5лв за едвам ходещите ни балерини, които живуркат в А група вече повече от 10 години!!! И сега понеже знам , че ще скочат всички "слависти" да ме плюят нека преди да го направят да ми отговорят на следните въпроси:
1./ Колко пъти тръгваме с голямата кошница и се праваляме? 2./ Колко пъти слушаме закани и амбиции и накрая съвсем явно полягаме за да се измъкнем от участие в Европа. Най-пресния пример е обещанието на Венци за Интертото. 3./ Колко пъти Славия е пристан за "звездите" си които само чакат някой да ги покани и ни зарязват независимо дали става въпрос за Китай, Русия, "Левски" и т.н. 4./ Колко пъти Венци прави със Славия каквото си иска - продава мачове, продава играчи и гледа изцяло финансовата част на нещата. 5./ Колко пъти сте гледали хубав футбол от наще? 6./ Колко пъти скочихме серизоно на грандовете ни "Левски" и Цска и колко пъти излязохме със свалени гащи?
Е, момчета и момичета, за мен всичко това означава едно - подигравка...и аз няма да давам по 5лв за да ми се подиграват. Защото добре звучи ние подкрепяме любимия си отбор, а не Венци, само дето от любимия отбор е останало само името и историята...всичко друго са скатавки и мишоци взимащи за бездействието си пари, които родителите на повечето от вас не са успели да изкарат за целия си живот въпреки кървавия си труд! За всички неща, които си изброил само едно не ми става ясно- какво значение има тогава колко е билета- 5 лв или левче. Няма да ти споря по нещата които си написал щото няма смисъл да споря с анти хора- песимисти, но като приемем всички неща които си написал излиза че ти, без значение колко е билета не би ходил на мач- или пък излиза че ако е 5 лв няма да ходиш но ако е левче и си на аванта ще си там- извинявай но ако последното е вярно- твоята ценностна система не е по различна от тази на ВС.....  и няма с какво да се гордееш !!!!
Готин стига с тези ценностни системи.Стига с това "аз съм по-голям славист от тебе".Всички обичаме отбора и всички го подкрепяме както можем.Аз съм съгласен с Макавели за много неща.Говореше ни ни Венци за връзката м/у футболистите и отбора,за лоялността им към Славия."Ей сега ако звънна на Кушев и ще се върне".Но е прав Макавели че те се връщат само в краен случай до следващата каква да е оферта.Лазаров го показа,Кушев го показа,сигурен съм че Чавдар и Рангелов биха постъпили по същия начин.Благо е много сериозно вързан иначе да си е бил шута отдавна.Искахте да знаете какво още е казал Венци -че набляга на ДЮШ ,на терените.Боли ме мене фара че 93 са шампиони.Аз искам тези мърди да ги видя шампиони.И тук стигаме до 5 те лева.Както писах и преди малко ако играят добре и 10 ще дам но ако се гаврят и гъзят няма да стъпя на стадиона.А при 1 лв и разочароващи резултати мога да ти изброя хиляди причини да ида-от това че там имам познати с които ако не са тези мачове няма къде да се видиме до това да полюпя семки(гаден семкар,аман от такива на стадиона).
|
Пет Авг 08, 2008 11:18 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
|
Riddick написа: Стефан написа: makaveli написа: абе вие чувате ли се бе....какво били 5лв ли?!?! 5лв за продукцията с марка бг футбол (дори се чудя дали да го нарека футбол)....5лв за едвам ходещите ни балерини, които живуркат в А група вече повече от 10 години!!! И сега понеже знам , че ще скочат всички "слависти" да ме плюят нека преди да го направят да ми отговорят на следните въпроси:
Е, момчета и момичета, за мен всичко това означава едно - подигравка...и аз няма да давам по 5лв за да ми се подиграват. Защото добре звучи ние подкрепяме любимия си отбор, а не Венци, само дето от любимия отбор е останало само името и историята...всичко друго са скатавки и мишоци взимащи за бездействието си пари, които родителите на повечето от вас не са успели да изкарат за целия си живот въпреки кървавия си труд! За всички неща, които си изброил само едно не ми става ясно- какво значение има тогава колко е билета- 5 лв или левче. Няма да ти споря по нещата които си написал щото няма смисъл да споря с анти хора- песимисти, но като приемем всички неща които си написал излиза че ти, без значение колко е билета не би ходил на мач- или пък излиза че ако е 5 лв няма да ходиш но ако е левче и си на аванта ще си там- извинявай но ако последното е вярно- твоята ценностна система не е по различна от тази на ВС.....  и няма с какво да се гордееш !!!! Готин стига с тези ценностни системи.Стига с това "аз съм по-голям славист от тебе".Всички обичаме отбора и всички го подкрепяме както можем.Аз съм съгласен с Макавели за много неща.Говореше ни ни Венци за връзката м/у футболистите и отбора,за лоялността им към Славия."Ей сега ако звънна на Кушев и ще се върне".Но е прав Макавели че те се връщат само в краен случай до следващата каква да е оферта.Лазаров го показа,Кушев го показа,сигурен съм че Чавдар и Рангелов биха постъпили по същия начин.Благо е много сериозно вързан иначе да си е бил шута отдавна.Искахте да знаете какво още е казал Венци -че набляга на ДЮШ ,на терените.Боли ме мене фара че 93 са шампиони.Аз искам тези мърди да ги видя шампиони.И тук стигаме до 5 те лева.Както писах и преди малко ако играят добре и 10 ще дам но ако се гаврят и гъзят няма да стъпя на стадиона.А при 1 лв и разочароващи резултати мога да ти изброя хиляди причини да ида-от това че там имам познати с които ако не са тези мачове няма къде да се видиме до това да полюпя семки(гаден семкар,аман от такива на стадиона).
Не си си направил труда дори да разбереш за какво говоря- не за това кой е по славист а за ценнстната система относно това че всеки гледа да мине аванта- така че не пи преписвай думи ! Пък и никой не те задължава да ходиш на мач- така че няма смисъл да се реве или отиваш или не !

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пет Авг 08, 2008 12:07 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Стефан написа: makaveli написа: абе вие чувате ли се бе....какво били 5лв ли?!?! 5лв за продукцията с марка бг футбол (дори се чудя дали да го нарека футбол)....5лв за едвам ходещите ни балерини, които живуркат в А група вече повече от 10 години!!! И сега понеже знам , че ще скочат всички "слависти" да ме плюят нека преди да го направят да ми отговорят на следните въпроси:
Е, момчета и момичета, за мен всичко това означава едно - подигравка...и аз няма да давам по 5лв за да ми се подиграват. Защото добре звучи ние подкрепяме любимия си отбор, а не Венци, само дето от любимия отбор е останало само името и историята...всичко друго са скатавки и мишоци взимащи за бездействието си пари, които родителите на повечето от вас не са успели да изкарат за целия си живот въпреки кървавия си труд! За всички неща, които си изброил само едно не ми става ясно- какво значение има тогава колко е билета- 5 лв или левче. Няма да ти споря по нещата които си написал щото няма смисъл да споря с анти хора- песимисти, но като приемем всички неща които си написал излиза че ти, без значение колко е билета не би ходил на мач- или пък излиза че ако е 5 лв няма да ходиш но ако е левче и си на аванта ще си там- извинявай но ако последното е вярно- твоята ценностна система не е по различна от тази на ВС.....  и няма с какво да се гордееш !!!!
ей това е - доживях и ти да ми даваш акъл за ценностната система...
значението е, че ни се подиграват от 10 години и въпреки това си позволяват да увеличават цените. Това е идеята....и левче им е много. Но 5лв за да се държатс теб като с парцал вече е прекалено...ти да си виждал някъде какъвто и да е продукт да се харчи все по-малко и по-малко и въпреки това цените да се увеличават??? Е нема такова животно, това е пазарна икономика!!!!
А нащо отново казвам е ПОДИГРАВКА!!!
Има една правопропорционална зависимост - колкото по-хубаво играеш толкова повече пари искаш!!!
Какво излиза сега...аз ли се опитвам да мина на аванта или шефското тяло в Славия се опитва от пиле мляко и вълна да изкара?
|
Пет Авг 08, 2008 12:51 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
Стефан написа: Riddick написа: Стефан написа: makaveli написа: абе вие чувате ли се бе....какво били 5лв ли?!?! 5лв за продукцията с марка бг футбол (дори се чудя дали да го нарека футбол)....5лв за едвам ходещите ни балерини, които живуркат в А група вече повече от 10 години!!! И сега понеже знам , че ще скочат всички "слависти" да ме плюят нека преди да го направят да ми отговорят на следните въпроси:
Е, момчета и момичета, за мен всичко това означава едно - подигравка...и аз няма да давам по 5лв за да ми се подиграват. Защото добре звучи ние подкрепяме любимия си отбор, а не Венци, само дето от любимия отбор е останало само името и историята...всичко друго са скатавки и мишоци взимащи за бездействието си пари, които родителите на повечето от вас не са успели да изкарат за целия си живот въпреки кървавия си труд! За всички неща, които си изброил само едно не ми става ясно- какво значение има тогава колко е билета- 5 лв или левче. Няма да ти споря по нещата които си написал щото няма смисъл да споря с анти хора- песимисти, но като приемем всички неща които си написал излиза че ти, без значение колко е билета не би ходил на мач- или пък излиза че ако е 5 лв няма да ходиш но ако е левче и си на аванта ще си там- извинявай но ако последното е вярно- твоята ценностна система не е по различна от тази на ВС.....  и няма с какво да се гордееш !!!! Готин стига с тези ценностни системи.Стига с това "аз съм по-голям славист от тебе".Всички обичаме отбора и всички го подкрепяме както можем.Аз съм съгласен с Макавели за много неща.Говореше ни ни Венци за връзката м/у футболистите и отбора,за лоялността им към Славия."Ей сега ако звънна на Кушев и ще се върне".Но е прав Макавели че те се връщат само в краен случай до следващата каква да е оферта.Лазаров го показа,Кушев го показа,сигурен съм че Чавдар и Рангелов биха постъпили по същия начин.Благо е много сериозно вързан иначе да си е бил шута отдавна.Искахте да знаете какво още е казал Венци -че набляга на ДЮШ ,на терените.Боли ме мене фара че 93 са шампиони.Аз искам тези мърди да ги видя шампиони.И тук стигаме до 5 те лева.Както писах и преди малко ако играят добре и 10 ще дам но ако се гаврят и гъзят няма да стъпя на стадиона.А при 1 лв и разочароващи резултати мога да ти изброя хиляди причини да ида-от това че там имам познати с които ако не са тези мачове няма къде да се видиме до това да полюпя семки(гаден семкар,аман от такива на стадиона). Не си си направил труда дори да разбереш за какво говоря- не за това кой е по славист а за ценнстната система относно това че всеки гледа да мине аванта- така че не пи преписвай думи ! Пък и никой не те задължава да ходиш на мач- така че няма смисъл да се реве или отиваш или не !
Ти си един голям човек.Стойностен.Прости ни на нас.Но от висотата на великолепието си и ти не си правиш труда да четеш.
Ти миналата година предполагам си минавал покрай кабинката в която продаваха билети по 3-5лв но си я отминавал и си отивал на далаверата.И това е напълно нормално.Без значение кой съм,какъв съм и с колко разполагам глупаво би било да плащам повече като за същото мога да платя и по-малко.А за стойности като искаш да си говорим -не мисля че представянето ни от пролетта струва 5 лв.
|
Пет Авг 08, 2008 12:54 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
|
Riddick написа: Ти си един голям човек.Стойностен.Прости ни на нас.Но от висотата на великолепието си и ти не си правиш труда да четеш. Ти миналата година предполагам си минавал покрай кабинката в която продаваха билети по 3-5лв но си я отминавал и си отивал на далаверата.И това е напълно нормално.Без значение кой съм,какъв съм и с колко разполагам глупаво би било да плащам повече като за същото мога да платя и по-малко.А за стойности като искаш да си говорим -не мисля че представянето ни от пролетта струва 5 лв.
Да но не аз сега рева за това че ще е по скъпо а вие..... взимал съм си билети от 1 лев ще си взимам и от 5 и от 10 личен избор. Но не съм тръгнал да оревавам тоя форум че ми е скъпо- като не тисе дават 5 лева трай си и не ходи- никой не те задължава - нали така. Така че от реване за тея 5 лева няма смисъл !!!! Като реша че тези пари- малко или много не си заслужават няма да ходя - но няма да рева и да казвам абе ако са по 1 лев ще ходя но ако са по 5 лева няма да ходя- тва е нелепо и смешно . И ако обичаш леко с тона- както аз ти говоря нормално так8а и ти не си позволявай волности. А факт е и че истината боли- за 4 лева повече се отричате от това да ходите по мачове...... 

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пет Авг 08, 2008 3:47 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
|
makaveli написа: ей това е - доживях и ти да ми даваш акъл за ценностната система... значението е, че ни се подиграват от 10 години и въпреки това си позволяват да увеличават цените. Това е идеята....и левче им е много. Но 5лв за да се държатс теб като с парцал вече е прекалено...ти да си виждал някъде какъвто и да е продукт да се харчи все по-малко и по-малко и въпреки това цените да се увеличават??? Е нема такова животно, това е пазарна икономика!!!! А нащо отново казвам е ПОДИГРАВКА!!! Има една правопропорционална зависимост - колкото по-хубаво играеш толкова повече пари искаш!!!
Какво излиза сега...аз ли се опитвам да мина на аванта или шефското тяло в Славия се опитва от пиле мляко и вълна да изкара?
Абе makaveli ти разбираш ли че аз не ти казвам да ги даваш или не- ти си решаваш - ще ходиш ли - няма ли да ходиш. Аз просто ти казвам че ОРЕВАХТЕ ФОРУМА за някви си 5 лева. Като не ти се дават- за какво ревеш после- и каква е логиката да се казва че като са по 1 лев билетите ще ходим да гледаме "смешната" Славия, а като са 5 лева няма да ходим.... ????

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пет Авг 08, 2008 3:52 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Стефан написа: Riddick написа: Ти си един голям човек.Стойностен.Прости ни на нас.Но от висотата на великолепието си и ти не си правиш труда да четеш. Ти миналата година предполагам си минавал покрай кабинката в която продаваха билети по 3-5лв но си я отминавал и си отивал на далаверата.И това е напълно нормално.Без значение кой съм,какъв съм и с колко разполагам глупаво би било да плащам повече като за същото мога да платя и по-малко.А за стойности като искаш да си говорим -не мисля че представянето ни от пролетта струва 5 лв.
Да но не аз сега рева за това че ще е по скъпо а вие..... взимал съм си билети от 1 лев ще си взимам и от 5 и от 10 личен избор. Но не съм тръгнал да оревавам тоя форум че ми е скъпо- като не тисе дават 5 лева трай си и не ходи- никой не те задължава - нали така. Така че от реване за тея 5 лева няма смисъл !!!! Като реша че тези пари- малко или много не си заслужават няма да ходя - но няма да рева и да казвам абе ако са по 1 лев ще ходя но ако са по 5 лева няма да ходя- тва е нелепо и смешно . И ако обичаш леко с тона- както аз ти говоря нормално так8а и ти не си позволявай волности. А факт е и че истината боли- за 4 лева повече се отричате от това да ходите по мачове...... 
значи до сега и аз поддържах добрия тон ама ми писна...аман от дървени философи като тебе...от край време си си такъв....както аз така и Riddick излизаме с факти и обяснения какво имаме предвид, а ти си баеш, че 5те лв ще ме спрат да ходя на мач...аман от коне с капаци дето едно си знаят едно си баят...въпроса е не дали ще ходя на мач или не за 5лв или з а1лв...въпроса е наглостта на некои хора, които си позволяват да вдигат цената на продукт, който е в кофата за боклук и който въобще не се харчи....ако бяхме в европа и имахме амбиции си заслужава да вдигне парите...сега ще ми кажеш ли каква е причината за вдигането на цените? БЕНЗИНА?? Или издръжката на отбора???
никъде не съм казвал, че за лев ще я гледам, а за 5 не
но въпреки, че не съм го казвал аман от многознайковци като тебе дето взимат пари от мама и тате или си изкарват сами ама си ги харчат за кръчми, а спят и папкат в къщи
|
Пет Авг 08, 2008 3:56 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
Стефан написа: Riddick написа: Ти си един голям човек.Стойностен.Прости ни на нас.Но от висотата на великолепието си и ти не си правиш труда да четеш. Ти миналата година предполагам си минавал покрай кабинката в която продаваха билети по 3-5лв но си я отминавал и си отивал на далаверата.И това е напълно нормално.Без значение кой съм,какъв съм и с колко разполагам глупаво би било да плащам повече като за същото мога да платя и по-малко.А за стойности като искаш да си говорим -не мисля че представянето ни от пролетта струва 5 лв.
Кой е ревал.Ако не тук във форума къде да споделяме тези работи.Какво не ти хареса в тона ми?какви волности?Ти си позволяваш да говориш и категоризираш хора които непознаваш,а сега и на обиден се правиш,че те отговарят със същото. "А факт е и че истината боли"
|
Пет Авг 08, 2008 4:03 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
|
1- во Има си тема за билетите а не всяко второ мнение на всякъде да е за тях и за това колко струват
2-ро не съм квалифицирал никъде нито вас нито семействата ви - за да си позволявате без да ме познавате да петните мен или хора които за съжаление вече не са между нас !!!!!!!!!!!!!!
3-то не съм ви казвал от къде си зимате парите кой ви ги дава и как ги харчите без да ви познавам а вие си го позволявате без да знаете и капка за живота ми
4-то за седми път казвам има си сезонни карти които излизат по евтино от нормалните билети
5-то когато определяте някой с нещо имате нещо лично против него е по хубаво да се казва в очите на човека а не скрити зад анонимността на интернет
6-то няма смисъл само да се коментират тези цени на билетите и тн като така или иначе те са такива и никой никого не задължава да ходи по мачове !!

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пет Авг 08, 2008 4:13 pm |
|
 |
|