Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
и друг гол на Керчев отменен заради спорна засада!
|
Съб Авг 30, 2008 6:10 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Оказа се, че "Сливен 2000" не са толкова страшни. Преодолим отбор били. Но пак показахме слабостта да не можем да удържим аванса си като гост и негативната серия навън продължава. Повече ме е яд на равенството, отколкото да ми е кеф, че спечелихме точица.
|
Съб Авг 30, 2008 6:56 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Не победихме новак в групата, който е без 7 основни играча.Хвала 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Съб Авг 30, 2008 6:59 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Много жалко ,че Славчо си изпроси червен картон и няма да играе с чорбата ,но съм сигорен,че щом е побеснял срещу съдията е имало защо , друг е въпроса дали за реплика се показва директно червен!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Съб Авг 30, 2008 7:01 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Chelsea_69 написа: Не победихме новак в групата, който е без 7 основни играча.Хвала 
ОСТАВКА!
Съб Авг 30, 2008 7:01 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Венци да подава контестация срещу съдията и този гад Богдев да го вадят до живот от съдийството 
|
Съб Авг 30, 2008 7:13 pm |
|
 |
Vasko93
Пристрастен
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:04 pm Мнения: 293 Местоположение: София / Павлово
|
Сливен се добра до хикс срещу Славия - отменен гол и червен картон за белите
Двубоят ще се запомни и с няколко ситуации, които бяха отсъдени все в ущърб на гостите от София. Първата от тях бе в 48-та минута когато Мартин Керчев отбеляза гол, но той бе отменен заради засада.
Из "Sportal.bg"
И разправят че не са садийски отбор 
_________________ СаааааМо Ти
В МоЕ съРцЕ сИ
Теб обичам аз
и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!
|
Съб Авг 30, 2008 7:46 pm |
|
 |
machkaisliven
Току що регистриран
|
Haide Belite написа: Венци да подава контестация срещу съдията и този гад Богдев да го вадят до живот от съдийството  За какво да подавате жалба че съдията не ни остави да играем последните 10 минути ли или пък задето на всяко лягане на Благо свиреше фаул или пък защото не даде червен картон на Тодор Колев когато ритна наш играч без топка.Ако някой трябва да подава жалба това сме ние.СМЕШНИЦИ НЕ МИ ГОВОРЕТЕ
_________________ Machkai Sliven
|
Съб Авг 30, 2008 8:09 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
machkaisliven написа: Коста Янев може и да не играе но Въндев ще играе така че от където и да го погледнете ще паднете 3:0
Взимай два метра сезал и отивай на Стария Бряст да си направиш ритуално самоубийство.
Последна промяна Tony Adams на Съб Авг 30, 2008 8:18 pm, променена общо 1 път
|
Съб Авг 30, 2008 8:10 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
machkaisliven написа: Haide Belite написа: Венци да подава контестация срещу съдията и този гад Богдев да го вадят до живот от съдийството  За какво да подавате жалба че съдията не ни остави да играем последните 10 минути ли или пък задето на всяко лягане на Благо КУРВАТА свиреше фаул или пък защото не даде червен картон на Тодор Колев когато ритна наш играч без топка.Ако някой трябва да подава жалба това сме ние.СМЕШНИЦИ НЕ МИ ГОВОРЕТЕ
Я помисли пак как нарече Благой Георгиев и вече се обирай от този форум.
Апелирам модератора да маха такива потребители!
|
Съб Авг 30, 2008 8:16 pm |
|
 |
|