Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 8:42 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 Евроиздънки 2008 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Важното е, че "Черно море" ще докара "Щутгарт" в София и отново ще можем да видим на живо един от силните европейски отбори.

Пет Авг 29, 2008 9:01 pm
Профил WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Важното е, че "Черно море" ще докара "Щутгарт" в София и отново ще можем да видим на живо един от силните европейски отбори.

Ако до 18ти лицензират ст."Лазур",Морето ще играе в Бургас.По-близко им е,а и ще има повече техни фенове.

Пет Авг 29, 2008 10:46 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Едва ли УЕФА ще позволи промяна в последния момент. Не е все едно за немците за къде ще пътуват - София или Бургас. Резервациите се правят доста преди 18-ти, а стадионите се заявяват много месеци преди мач.

Съб Авг 30, 2008 12:56 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
wattie написа:
Предлагам ако са в София да ги подкрепим организирано, независимо от клубните ни пристрастия. Ще направи добро впечатление.

Поне аз ще го направя....

Идеята не е лоша но може да направи и обратното впечатление. Ей ги славистите не могат да играят в европа и за тва ходят по мачовете на др отбори...

Нед Авг 31, 2008 10:18 am
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
wattie написа:
Предлагам ако са в София да ги подкрепим организирано, независимо от клубните ни пристрастия. Ще направи добро впечатление.

Със сигурност ще подкрепя Морето срещу Щутгарт. Искаше ми се да видя и Вила, но май няма да стигна чак до Ловеч.

Нед Авг 31, 2008 10:28 am
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
wattie написа:

Идеята не е лоша но може да направи и обратното впечатление. Ей ги славистите не могат да играят в европа и за тва ходят по мачовете на др отбори...

Не е до оставяне на впечатление - то си е на 100% така. Тук обаче WC трябва да се замисли, а не ние, които ще отидем да гледаме Марио Гомес, Какау, Леман, Бащюрк, Любоя и Хитцълшпергер на живо.
Колкото до подкрепата - естествено, че няма да я дам, просто ще отида да гледам мача и ще ми е приятно до края на есента да има още такива мачове в София.
До 2.09.2008 ще стане ясно къде ще е мача на "Черно море".
Жалко, че "Литекс" не приеха предложението на телевизиите мачът им срещу "Вила" да е в София. Бърмингамци са един от най - успешните отбори в Англия и същевременно са с големи традиции - само "Евъртън" имат повече сезони в елита от тях.

Нед Авг 31, 2008 12:22 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз съм гледал няколко мача в Ловеч от европейските турнири / срещу Хамбургер,АЗ Алкмаар и други/.Винаги съм бил разочарован.Въобще не стават интересни мачове а атмосферата е трагична.Просто този стадион и тази публика не са за Европа.Например звезда като Ван дер Ваарт вероятно се чудеше за какво го наказват да играе на този смешен стадион на какъвто не играят и в Трета Бундеслига.Самата атмосфера на стадиона не предразполага към голям футбол.Колкото и милиона да налеят си остава селско игрище.Да не говорим че Гриша Ганчев редовно доставя няколко автобуса с фенове от Перник / срещу безплатен транспорт и алкохол/ за да има все пак някой да вика на стадиона.

Нед Авг 31, 2008 12:57 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
В Ловеч и София не се стигна до фрапиращи резултати, но нашите отбори и особено "Черно море" се представиха изненадващо добре.

Чет Сеп 18, 2008 6:52 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Литекс играха прилично първото полувреме и Вила започна да излиза лека-полека от тренировъчното темпо, но до края на мача така и не излезе. :lol: Моряците определено повече затрудниха немците, но лошо впечатление ми направи рехавата им публика. Все пак София не е в Германия да не могат да се дигнат 3-4 хиляди от Варна. А и са известни с доста вярна публика. Говедорес не искам да ги коментирам. Такъв копач като гонзалдо нема никъде.

Пет Сеп 19, 2008 4:39 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща