Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Важното е, че "Черно море" ще докара "Щутгарт" в София и отново ще можем да видим на живо един от силните европейски отбори.
|
Пет Авг 29, 2008 9:01 pm |
|
 |
Paranoid
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Окт 18, 2004 12:27 pm Мнения: 314 Местоположение: София
|
bodzhov_zv написа: Важното е, че "Черно море" ще докара "Щутгарт" в София и отново ще можем да видим на живо един от силните европейски отбори.
Ако до 18ти лицензират ст."Лазур",Морето ще играе в Бургас.По-близко им е,а и ще има повече техни фенове.
|
Пет Авг 29, 2008 10:46 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Едва ли УЕФА ще позволи промяна в последния момент. Не е все едно за немците за къде ще пътуват - София или Бургас. Резервациите се правят доста преди 18-ти, а стадионите се заявяват много месеци преди мач.
|
Съб Авг 30, 2008 12:56 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
wattie написа: Предлагам ако са в София да ги подкрепим организирано, независимо от клубните ни пристрастия. Ще направи добро впечатление.
Поне аз ще го направя....
Идеята не е лоша но може да направи и обратното впечатление. Ей ги славистите не могат да играят в европа и за тва ходят по мачовете на др отбори...
Нед Авг 31, 2008 10:18 am |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
wattie написа: Предлагам ако са в София да ги подкрепим организирано, независимо от клубните ни пристрастия. Ще направи добро впечатление.
Поне аз ще го направя....
Със сигурност ще подкрепя Морето срещу Щутгарт. Искаше ми се да видя и Вила, но май няма да стигна чак до Ловеч.
|
Нед Авг 31, 2008 10:28 am |
|
 |
seth
Администратор
|
C/\ABuCTA написа: wattie написа: Предлагам ако са в София да ги подкрепим организирано, независимо от клубните ни пристрастия. Ще направи добро впечатление.
Поне аз ще го направя.... Идеята не е лоша но може да направи и обратното впечатление. Ей ги славистите не могат да играят в европа и за тва ходят по мачовете на др отбори...
Не е до оставяне на впечатление - то си е на 100% така. Тук обаче WC трябва да се замисли, а не ние, които ще отидем да гледаме Марио Гомес, Какау, Леман, Бащюрк, Любоя и Хитцълшпергер на живо.
Колкото до подкрепата - естествено, че няма да я дам, просто ще отида да гледам мача и ще ми е приятно до края на есента да има още такива мачове в София.
До 2.09.2008 ще стане ясно къде ще е мача на "Черно море".
Жалко, че "Литекс" не приеха предложението на телевизиите мачът им срещу "Вила" да е в София. Бърмингамци са един от най - успешните отбори в Англия и същевременно са с големи традиции - само "Евъртън" имат повече сезони в елита от тях.
|
Нед Авг 31, 2008 12:22 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Аз съм гледал няколко мача в Ловеч от европейските турнири / срещу Хамбургер,АЗ Алкмаар и други/.Винаги съм бил разочарован.Въобще не стават интересни мачове а атмосферата е трагична.Просто този стадион и тази публика не са за Европа.Например звезда като Ван дер Ваарт вероятно се чудеше за какво го наказват да играе на този смешен стадион на какъвто не играят и в Трета Бундеслига.Самата атмосфера на стадиона не предразполага към голям футбол.Колкото и милиона да налеят си остава селско игрище.Да не говорим че Гриша Ганчев редовно доставя няколко автобуса с фенове от Перник / срещу безплатен транспорт и алкохол/ за да има все пак някой да вика на стадиона.
|
Нед Авг 31, 2008 12:57 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
В Ловеч и София не се стигна до фрапиращи резултати, но нашите отбори и особено "Черно море" се представиха изненадващо добре.
|
Чет Сеп 18, 2008 6:52 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Литекс играха прилично първото полувреме и Вила започна да излиза лека-полека от тренировъчното темпо, но до края на мача така и не излезе.  Моряците определено повече затрудниха немците, но лошо впечатление ми направи рехавата им публика. Все пак София не е в Германия да не могат да се дигнат 3-4 хиляди от Варна. А и са известни с доста вярна публика. Говедорес не искам да ги коментирам. Такъв копач като гонзалдо нема никъде.
|
Пет Сеп 19, 2008 4:39 pm |
|
 |
|