Автор |
Съобщение |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ...............
http://www.sport1bg.net/sport1/node/107317
Ebati maznite pleybey videha 5 lv na cjalo i sega se misljat za veliki kak che postapvat taka s nacheto mom4e,da si go vrachtame obratno
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Нед Авг 31, 2008 11:07 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Е и да си го вземем пича ще играе максимум в дубъла, но то пак по-добре в дубъла на Славия, от колкото на "Спартак". А и той си идва вкъщи, незнам защо го пуснахме, при положение, че е по-добър от някой наши футболяги, които в момента се подвизават в първия отбор. А и за какво го гонят като той и Малинди са им единствените свестни нападатели и то са млади, добри и перспективни.
И все пак за мен е по-важно да си върнем Малинди.
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Авг 31, 2008 1:56 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Здравко Лазаров скъса с Шинник
От Топспорт.бг
Българинът вече е свободен агент, не се знае къде ще играе
От днес Здравко Лазаров вече е свободен агент. 32-годишният ни нападател скъса по взаимно съгласие с руския Шинник (Ярославъл). Това съобщава РИА Новости. Агенцията пише, че не се знае къде Лазаров ще продължи кариерата си. Един от вариантите е азербайджанският гранд Нефтчи (Баку). Лазаров изигра за Шинник 14 мача, в които вкара 2 гола. И двете попадения на крилото, известно като Електричката, дойдоха от дузпи.
Има нелоши шансове отново да се завърне при нас. Няма нужда да говорим за неговата класа и колко добре ще е да видим дует Колев-Лазаров, а зад тях Благо. Жалкото е, че дори и се завърне в Славия, пак ще е за максимум 4-5 месеца.
|
Пон Сеп 01, 2008 2:38 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Точно и аз това се канех да напиша- че Здравко вече е свободен агент  Ако го привлечем, отборът ни става стряскащо силен... Друг е въпросът , че Венци ще разпродаде през зимата и Благо, и Тошко, и т.н. Не знам дали ще вземем Електричката, може и чорбетата да го прилапат, а и да ви кажа , някои изказвания на Лазаров по отношение на Славия не бяха особено коректни  Да видим...
|
Пон Сеп 01, 2008 2:54 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
ЦСКА в момента е в огромна криза, опариха се дори в Прибалтика. Не ми се вярва да отиде там. Дори и за 5 мача да дойде, ще допринесе да понатрупаме точици и да претупаме пролетта спокойно. Не ми се ще да хабя нерви и през пролетта.
|
Пон Сеп 01, 2008 3:26 pm |
|
 |
Vasko93
Пристрастен
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:04 pm Мнения: 293 Местоположение: София / Павлово
|
Трансферна бомба в ЦСКА - червените започнаха преговори с Електричката.
ЦСКА започна преговори с българския национал Здравко Лазаров за привличането му на "Българска армия". Това стана възможно, след като днес Електричката официално разтрогна своя договор с досегашния си тим Шинник.
Очаква се червените и футболиста да се разберат най-късно до края на следващата седмица и националът да играе в следващия мач на ЦСКА срещу състава на Славия.
Ако Лазаров се разбере с боса на армейците александър Томов, каквото е и желанието на футболиста, то той ще излезе на тима без пари. Оферта за Електричаката има и от Азербайджан, но бившият играч на Славия твърдо предпочита да продължи своята къриера в 31-кратния шампион на България.
Както е известно, Лазаров бе пред трансфер в ЦСКА още през зимата на тази година, но президентът на червените Александър Томов на няколко пъти се отметна от финансовата договорка с играча, което в крайна сметка провали сделката.
Sportal.bg
Ебаси тъпото ще е да отиде в ЦСКА ... но ако дойде в Славия ще е добре 
_________________ СаааааМо Ти
В МоЕ съРцЕ сИ
Теб обичам аз
и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!
|
Пон Сеп 01, 2008 3:36 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Уж беше казал , че би играл в България само за нас... А пък чорбата уж нямат пари , а финансовите условия на Здравко едва ли са ниски, пък ще го вземат 
|
Пон Сеп 01, 2008 4:21 pm |
|
 |
|