Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 7:39 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 Черна гора - България 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Каквото и да ми говорите нашите винаги си играят все едно се виждат за пръв път. А вече не знам за кой път поред мачовете ни се развиват по един и същ начин. Много добри 10-15 мин., евентуално гол; следват няколко добри атаки с пропуски и човек започва да си мисли, че нещата все пак не са толкова зле; и от там нататък пълна безидейност в играта докъм 70-80 мин., когато ни вкарват гол или в други случаи резултат е равен; а накрая последните десетина минути нашите натискат като коза в овчарска гега, като обикновенно се стига до много изстрадан гол, който в крайна сметка ни радва.

Пон Сеп 08, 2008 11:56 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
makaveli написа:
Доста глупави изказвания прочетох на някои от вас...оставете махленските пристрастия настрана и гледайте обективно!!! Хората, които казват че Бербатов бил слаб, не му се играело за националния и т.н. не ги разбирам. Това момче е с няколко класи над всички останали и за пореден път го доказа. Всеки говори кой е най-добрият ни халф...ами Бербатов е...никой не може да пази топката по-добре от него. Връща се и помага в защита, пази топката и се връща в халфовата линия да организира играта...някой ще каже не му е там мястото...не му е ама няма кой защото всички останали са ливади. Е да, изпусна сам срещу вратаря но коментара му беше много точен - не съм извънзаемен, и аз съм човек и аз греша!!! А щом Сър Алекс е сляп и луд и неразбира от футбол, че даде 30 мил паунда и нареди Берба на 8мо място за всички времена в света по трансферрни суми не знам....
за другите - Велизарчо за разлика от други мачове направи много силно включване...Чаво е безумно слаб...Блажко също...това, че вкара гол (признавам масторски) не значи че е играл супер...направи няколко много глупави отигравания...а футболистите все тръбят, че са професионалисти така че и ако Блажко мисли, че е такъв тогава трябва да се натяга не срещу гара Мездра, а срещу Лесичеро дори...защото име се прави трудно, а се руши много бързо...би било безумно смешно да изкара сезона на 20-30% чакайки трансфер...с 2 мача в нажионалния никой няма да го вземе!

Тва сигурно е първото ти мнение, както в този, така и от други форуми, където сме писали заедно, на което съм на половина съгласен. Факт е, че откакто Барбигърл премина в Манчестър изведнъж всички почнаха да му броят парите, стотинките (някой си беше направил дори труда да сметне, че щял да взима по 35 лв за минута престой в Манчестър и прочие), да се коментира заслужава ли ги или не, и най-вече да го нападат след мача с Черна Гора, че не бил си давал зор и прочие. Ами той никога, ама никога или поне видимо не си е давал зор, само че изведнъж сега всички скочиха "а, у, той взима милиони и вече не иска да играе за България".

Факт е, че е Путьо Маринкин и никога не влиза в единоборства, факт е и че няма хъс за борба и освен в 30 градусова жега едва ли би си изпотил фланелката. Ама също така е факт и че най-тъпото нещо е да се напада сега заради тези му черти, защото е в Ман Ютд.

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Пон Сеп 08, 2008 12:00 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
ееееее стига де,

вие все едно не сте гледали Бербо никога,

ами той много рядко тича,като гламав...както и подбира единоборствата, в които да влиза и да ги печели...Точно заради този му футболен мозък е желан навсякъде (не и в България)

инак реално погледнато- няма ляв крак, не е много бърз, хубав шут, добра игра с глава,гениално първо докосване, но най-голямото му достойнство (и спирам да коментирам БЕрба,защото 31 милиона и манчестър говорят сами за себе си), е това че чете играта и в голям процент от ситуациите избира най-рационалното решение(не и в ситуацията от мача с черна гора). При останалите ни футболисти (най-вече халфовете) този процент е към 30-50%

искам да видя Бербата заедно с Рангелов какво ще направят (с божинов ще е още по-голяма лудница, но онзи откакто се нарисува с онези индианци и го е хванал голям карък)

Браво, че сте опънали на шайката на дучето,защото такива хора са срам за България!

Пон Сеп 08, 2008 12:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз не мога да понасям тази българска черта да се отрича всичко и да се плюе по всичко...
Не мога да разбера толкова много слепи и глухи хора ли има в България?!?
Бербатов играе фантастично, Бербатов е един от онея футболисти, които да ти е кеф да ги гледаш. Никога не е тичал да речем като Гатузо...но той не е такъв играч...първото му докосване е страхотно, а пазенето на топката е едно от най-добрите в света...не е бърз и експлозивен като Марто, но това не означава, че не тича и не покрива периметър. Който от вас иска можем да седнем да гледаме мачове на България и да видим колко пъти е чистил топката от нащо наказателно и колко пъти е в средата на терена за да гради игра.
Има поглед върху играта, има шут, има игра с глава...какво искате повече????
В нашия национален отбор няма кой да му помага...няма кой да пробие, няма кой да му подаде. Много точно го каза и самият Бербатов - не съм безгрешен, не съм извънземен.
и накрая но не на последно място - всички разбирачи явно са ПО-ДОБРИ ТРЕНЪОРИ ОТ АЛЕКС ФТРГЮСЪН след като обясняват, че Берба не става, а Сър Алекс даде 30 мил паунда за него...
само да се замислят над тази мисъл и ако и тогава не се засрамят то тогава няма смисъл...

Пон Сеп 08, 2008 2:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Te и Челси дадоха бая за Шевченко....

Пон Сеп 08, 2008 2:41 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
mishkar написа:
Te и Челси дадоха бая за Шевченко....

Сега остава да отречеш Шевченко като играч... Това, че не е паснал на стила на игра в Англия не означава, че е слаб. Не знам дали помниш какво правеше в Милан. Шевченко беше номер едно в света и определено продължава да е невероятен футболист, дори и вече на по-напреднала възраст за професионален футбол.

Колкото до Бербатов - абсолютно съм съгласен с makaveli. Най мразя това тъпо делене, когато играе национален отбор. За съжаление ставаме същите като говедата и прасетата. :(

Пон Сеп 08, 2008 3:18 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Хаха вие ще го изкарате най добрия футболист бербата хаха , я само да ми припомните кога е вкарал във важен мач за национала , щото стана доста дълго време , срещу малта и Златковски може ... и това че на вас ви харесва даден играч не значи , че на всички други трябва да харесва ...

The Rise of the poisoned Youth

Пон Сеп 08, 2008 7:50 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
Не ние, а евреопейският клубен шампион :)

добре кажете тогава,като Бербо не отговаря на стандартите на Националния, кой и как предлагате да играем??

Пон Сеп 08, 2008 8:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
аз веднага мога да ти кажа - Тошко Колев и Рангелов отпред, в халфовата линия задължително твърди титуляри са Чаво и Блажко, Карата е в защита, а да не забравяме и Вълканов...по-едно време имаше и такива налудничеви изцепки...

колкото до головете на Бербатов в националния - в Тотнъм Бербатов получаваше пасове от Роби Кийн, Ленън, Джинас, Хъдълстон и Малбранк....в България ги получава от Блажко, Скакалеца, Електричката, Мечо, Вагнер, Янкович и т.н.

май не осъзнавате, че в националният ни отбор няма един читав футболст в халфовата линия..Бербо вкарва на малките щото явно халфовете ни могат да се справят само с млекарите и счетоводителите на Люксенбург (и то не всеки път).

Иначе Бербатов може да даде повече за националния отбор, но е смешно при всеки провал да се споменава неговото име. Веднъж се престраши и каза истината, че няма кой освен него и Марто и всичко го оплюха, че не бил капитан и се правил на велик...ми на фона на останалите е точно такъв :D

Пон Сеп 08, 2008 8:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Мда...Керчев, Орлинов и Марто Кушев също трябва да са в националния :lol:

Пон Сеп 08, 2008 9:57 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща