Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 12, 2025 7:22 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 82 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 "Славия" - "Миньор" (Пк) 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
[quote="ZonePerniKМиньор е на 11 място във вечната ранглиста на България и сам можеш да се досетиш,че мястото ни не е сред изброените от теб отбори,а в елита на България !!! :wink:[/quote]
Ей, кюмур що не вземеш да се скриеш в мината?

Нед Окт 05, 2008 10:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ZonePerniK написа:
Неискам да се заяждам,но не смятате ли,че на ваше място е по-добре да има някой отбор от провинцията,като например Етър,Дунав,"Ботев" Враца и други ? Просто нямам думи за това,което представлява вашата публика.Все съм ви мислел за смешни и жалки,ама това днес надмина очакванията ми...20 човека от третата възраст и 5-6 внучета с тях,май това ви беше цялата публика.Другите сигурно са роднини на футболистите и длъжностни лица.Вас и вашия еквивалент локомотив софия,трябва да ви забранят със закон и на ваше място да влязат истински футболни центрове,които ще вдигнат посещаемостта по българските стадиони. :wink:
Айде със здраве !
А ваща какво представлява ? няkфи фешан чалгарчета изрусени педали мислещи се за фенове , другите цигани няма да ги коментирам , и цял мач псуват чорбата и говедата , браво велики сте :lol: кфи бехте hard boys :lol: а да как е безплатната екскурзия ? :mrgreen:

The Rise of the poisoned Youth

Последна промяна Death_Squad на Нед Окт 05, 2008 10:11 pm, променена общо 2 пъти

Нед Окт 05, 2008 10:09 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Отговори си сам на кое място е Славия в същата тая класация и тогава задавай въпроси. А публиката на ОК е малобройна като навсякъде другаде, но поне са останали най-верните. При вас е в повече докато има кой дава пари и докато взимате някоя друга точка като днешната, след това ще намалее в пъти. И един съвет: едва ли ще видите скоро на живо в игра по-добър футболист от Благо и затова не го псувайте като всички останали аграри. Другата събота той ще спасява честта на България, а не Коце Хазуров.

Нед Окт 05, 2008 10:10 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Ей мухльо. Това на път за Серник ли го писа??? Скапан скакауец. Заминавай си за скакауово. Ти днеска след мача не си ли потърси да си купиш апартамент тука или забрави от кеф че сте взели 1 т от шопите? Щом ще си говорим за вечни класирания... ами Славия са на 3-то място скапан селяндур. Кво ми говориш за етър дунав и какви ли не фермери още. Като са центрове да си направят силни отбори и да влязат в А група. Или ние трябва сами да си отидем в Б група и да освободиме някое място за Русие или някой друг такъв мегаполис. Ако искаш миризливият ти отбор и на Васил "Левски" да играе за без пари щото е велик грант с много евро успехи а? Ей много нахални станахте вие перничаните. Не стига че всеки ден задръствате София с голфарите си ами вече и на чуждото посягате. Кво ще кажеш някой от тия 20 човека дето са били на стадиона да ти даде жилището си че да не хабиш метан да пътуваш до тука щото ти е омръзнало вече а?

Изображение

Нед Окт 05, 2008 10:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Като за начало напълно се съгласявам с itso
А след това ти казвам, че е на никой тук него интересува какво мисли един 14-15 годишен перничанин, който изживява влизането на любимият му отбор в "А" група като спечелване на Шампионска лига.
Пределно си ми ясен, при положение, че правиш такива изказвания за отбор като Славия, явно не се ходил много по мачове освен в родното сел... родния град Перник.
Подобни, далеч от класата на Славия, отбори като Етър,Дунав,"Ботев" Враца, а също в това число и вашият Миньор имат публика, защото са единствените сериозни отбори в градовете си, който градове всъщност изобщо не са малки като населеност и просто протоколно се водят от този отбор, защото нямат друга алтернатива.
А и според теб е по-важно публиката от колкото футболните възможности на един отбор?
А по отношение на Благо - сега му викате "Благо, *****", ама като вкара за националния скачате от кеф, ама иначе го псувайте още...

Нед Окт 05, 2008 10:19 pm
Профил ICQ
Току що регистриран

Мнение 
gesha написа:
Като за начало напълно се съгласявам с itso
А след това ти казвам, че е на никой тук него интересува какво мисли един 14-15 годишен перничанин, който изживява влизането на любимият му отбор в "А" група като спечелване на Шампионска лига.
Пределно си ми ясен, при положение, че правиш такива изказвания за отбор като Славия, явно не се ходил много по мачове освен в родното сел... родния град Перник.
Подобни, далеч от класата на Славия, отбори като Етър,Дунав,"Ботев" Враца, а също в това число и вашият Миньор имат публика, защото са единствените сериозни отбори в градовете си, който градове всъщност изобщо не са малки като населеност и просто протоколно се водят от този отбор, защото нямат друга алтернатива.
А и според теб е по-важно публиката от колкото футболните възможности на един отбор?

На малко повече от 15 съм и ходя по стадионите вече доста години,но както и да е... :wink:
Невиждам някъде да съм ви обидил с нещо...Явно в пълна сила е поговорката "Гузен,негонен бяга". :wink: Просто гледам,че в този форум има повече от 3000 потребители и рекох да ви попитам,защо на стадиона си нямате и 1/3 от тази цифра ? :idea:

Нед Окт 05, 2008 10:27 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Човече защо ни дразниш с прсъствието си а не ходиш да си караш трактора или да пояздиш магарето някъде? КОментирайте си със съслеяните как с мъжка игра сте взели 1 т от шопите, как сте се возили на трамвай и как имаш амбиция някой ден да живееш в столицата макар и на квартира плащана от още 7 човека всичките от които сте на висши постове като бармани, сервитьори, строители и т.н.

Изображение

Нед Окт 05, 2008 10:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение evala
Edno goljamo bravo na vsi4ki beli fenove koito bjaha dnes na stadiona
Gordeja se s vas

Нед Окт 05, 2008 10:34 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Брато, ма ти сериозно ли... ако нямаш финансови възможности за лечението може да направиме една кампания и ще ти помогнем...
Как да не си ни обиждал като ми говориш, че на мястото на СЛАВИЯ трябва да бъде Дунав (Русе)... :shock:
А при положение, че си правиш труда да пишеш във форума ни 100% си бил на мача и 100% си викал "Бели к**ви" и "Благо, к**во" - това малка обида ли е?
Пич, ти незнам на какви облаци витаеш. И действително не ти вярвам, че си на повече от 15 години и надали ходиш по стадионите много често при положение какви въпроси задаваш и какви изказвания правиш.
Излез от измислената ти вселена, в която Миньор (Перник) е велик отбор и си затрай по въпроси по който явно не си много компетентен.

Нед Окт 05, 2008 10:38 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Към зоната:
Хубаво е, че спазваш добрия тон, което приятно ме изненада. И понеже отвори въпроса за публиката, все си мисля, че едва ли много хора от днешните в сектор Г биха говорили като теб. При работеща полиция една голяма част от вашата публика не трябваше да бъде допусната до стадиона днес.

Нед Окт 05, 2008 10:40 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 82 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща