Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 8:28 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 Грузия - България 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
bodzhov_zv написа:
През 1994 Стоичков имаше три сезона в Барселона и КЕШ зад гърба си, докато през 2004 Бербатов беше доста млад и се подвизаваше в далеч по - слаб отбор. Футболистите, с които си партнираше Стоичков в националния нямат нищо общо като качества с тези смешковци, с които е принуден да играе Бербатов. Между другото в последните 3 дни Митко напълно оправда очакванията към него от страна на Фъргюсън и футболната общественост в Европа.

Е и? Кога ще оправдае очакванията за играта си в отбора, на кого е капитан? Лично мен головете му от засада срещу Селтик не ме вълнуват особено, нито ме радват.

Сря Окт 22, 2008 2:11 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Може и никога да не направи нещо с националния отбор, както и Уеа не направи нищо с Либерия. Причината е в слабаците около него.

Сря Окт 22, 2008 9:11 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3