Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 22, 2025 6:38 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Пак промени на мачовете заради ТВ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Да играем почти всички домакински мачове до края на сезона в понеделник ранен следобед означава, все едно сме наказани да играем без публика на домакинските си мачове.
Това си е поредния як пирон в ковчега на добрата стара СЛАВИЯ!

TV2 - УБИЙЦИ !!!

Вто Окт 21, 2008 10:36 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
За мене не са виновни тв2 ами В.Стефанов защото насила не става всички мачове до края на полусезона(засега) да те накарат да играеш в понеделник трябва ротация,аз мисля,че това е доброволен ход за пари.Последиците за отбора обаче ще са пагубни!!!

Вто Окт 21, 2008 11:04 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
radko7 написа:
За мене не са виновни тв2 ами В.Стефанов защото насила не става всички мачове до края на полусезона(засега) да те накарат да играеш в понеделник трябва ротация,аз мисля,че това е доброволен ход за пари.Последиците за отбора обаче ще са пагубни!!!

Апсолютно прав си! Повечето отбори са отказали да им се местят мачовете ,а Венци веднага се е сагласил да ни се слагат мачовете както им е удобно на ТВ2 и Ринг за да земе повече пари в края на сезона ,защото една от клаузите на Тв правата беше колкото повече мачове се дават на даден отбор-толкова повече пари ще вземе! Другите пари се разпределяха спрямо класиране и т.н. За него няма значение на стадиона дали ще има 100 или ще има 1000 човека! :evil:

BOYS SOFIA ULTRAS

Вто Окт 21, 2008 12:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Прави сте, че Венци е отговорен за тези гаври със Славия. А след вчерашния мач в Бл ми е ясно защо не иска да ни вижда на стадиона -за да не му объркаме тотото - това и за слепите става ясно.

Сря Окт 22, 2008 1:40 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Венци продажна СВИНЯ!!!Ще умре ако не ги лапне тия пари от ТВ права!Алчен Дебел човек с ляв уклон!И да не ми говори че той е славист а ние на стадина олигофрени и откачалки!Да откачалки са хората дебел скочубрен морж че дават пари за билет!С тия пари дет обядваш дано се задавиш дебелак спичосан!

Съб Окт 25, 2008 9:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
хахаха евала бабе... къртиш (y) :D :D :D :D

Съб Окт 25, 2008 10:27 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2