Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 22, 2025 4:13 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 "Славия" - "Вихрен" 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение 
Славчо

Пон Окт 27, 2008 4:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение ЧЕСТИТА ПОБЕДА !
Честита победа,но.......,

ума не го побира,какво ще правим без Благо напролет !!!!

Тошко продължава да се покрива ! А,има такива възможности!

Последния гол,с които ме накефи беше срещу ЦСКА...как тръгна и ги разпиля ! И,това беше !

А,Марио е супер ! Супер Марио !!!!

И,дано в Пд да измъкнем точка...дано !

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Пон Окт 27, 2008 5:16 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение ..............
Mario w N1
Spokoino mojeme da prodademe Dancho da vzeme edno posledno 10 v 4ujbina

Пон Окт 27, 2008 5:26 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Нелоша игра, добър резултат , добри изяви на младите Кирев, Дреновички, Галин, Нико ... Стевица май почна да прави ротации и като че ли има ефект. Само не мога да разбера защо играем само с Тошко напред при условие че сме домакини :?: :?: Искам да кажа и че напълно подкрепям трансперантите на момчетата от агитката :wink:

Пон Окт 27, 2008 6:41 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
И аз ги подкрепям! Без цинизми,точни и ясни! Браво

Макар и малко, много по-добре изглежда на ТВ-то ,като сте във В сектор...

Пон Окт 27, 2008 6:49 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
saract написа:
Марио Кирев - наследникът на Йордан Йосифов,Симеон Симеонов,Петър Цолов,Георги Гугалов и Антонио Ананиев.

Maрио е много талантлив. Има и подходящи габарити, но все още има много слабости. Особено при наглед елементарни топки. Въпреки това пред него има голямо бъдеще. Имам поглед над него от преди да стане 3ти вратар в мъжкия отбор. Предвид възрастта му, мисля, че има качествата да се превърне в качествен и надежден вратар. В този ред на мисли, след него се задава още един талантлив вратар от ДЮШ на Славия. Казва се Николай Младенов, набор 1990 е. В момента е 4ти вратар на мъжкия отбор, като бе представен официално и преди началото на сезона. Добро впечатление правят младите ни играчи. Това е едно от малкото неща, които ме радват в момента - факта, че отбора ни е млад и талантлив.

Пон Окт 27, 2008 7:03 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Мнение 
Георгиевски: Браво на феновете

Героят за Славия Славчо Георгиевски, който реализира и двата гола за победата на "белите" над Вихрен с 2:0, благодари на феновете на тима за подкрепата, която оказват на отбора в тежък момент. "Благодаря на нашите фенове, които ни подкрепиха в тежки моменти. Благодаря и на всички момчета в отбора, те са причината да реализирам тези два гола. Излизаме от кризата. Без значение е дали играем срещу Вихрен или "Левски". Искаме да играем добре във всеки мач и да печерлим три точки", коментира Георгиевски.

КУЗМАНОВСКИ
: ЗАРАДИ СЪДИЙСТВОТО ДОСЕГА СА НИ ОТНЕНИ ПОНЕ ОСЕМ ТОЧКИ

Старши треньорът на Славия Стевица Кузмановски бе доволен от успеха на своите момчета над Вихрен в последния мач от десетия кръг на А група.

„Доволен съм от играта, от точките, от всичко, от това, че тези млади момчета вкараха за клуба. Нека да се развиват младите, днес имаше шест много млади момчета, те са една добра перспектива за клуба. Който дава всичко за клуба, той ще играе. Нека играят футбол и да се раздават максимално. Доволен съм от всички. Мисля, че можехме да вкараме и още някой друг гол,” заяви наставникът.

„Най-вече съм доволен от трите точки, от играта има време, за да съм доволен още. Славия се старае да играе футбол от първия кръг. Имаме по-малко точки, сами знаете обаче, че това се дължи и на неща, извън футбола. Днес атмосферата бе чиста и здрава. Само с почтена игра може да вървим напред,” сподели още Кузмановски.

Относно малкото привърженици на тима, специалистът заяви:„Нашата публика е добра, разбира от футбол. И аз да бях фен на Славия, може би нямаше да съм доволен.”

„Ако почна да коментирам съдийството от първия кръг досега, доста време ще ми трябва. Сигурен съм в едно, заради съдийството на Славия са отнети поне осем точки,” завърши Кузмановски

http://topsport.ibox.bg/news/id_1020492439/tab_video

Стевица и Славчо - завинаги едни от нас !!!

Пон Окт 27, 2008 7:08 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Не знам какво си мисли Стевица, че налага, но аз по - грозен и слаб мач не бях гледал много отдавна. Играем много слабо и без никаква мисъл. Една трета от първентсвото мина. До края на есента остават 5 мача, 3 от които са невъзможни за печелене на точки с такава игра.

Пон Окт 27, 2008 7:26 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Не знам какво си мисли Стевица, че налага, но аз по - грозен и слаб мач не бях гледал много отдавна. Играем много слабо и без никаква мисъл. Една трета от първентсвото мина. До края на есента остават 5 мача, 3 от които са невъзможни за печелене на точки с такава игра.
100% процента съм на същото мнение :!:

Пон Окт 27, 2008 7:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
zissko написа:
bodzhov_zv написа:
100% процента съм на същото мнение :!:

пък и ако ни се падне некой колос като Етър или "Спартак" Пл (да не говорим за отбори от А група) може всичко да свърши за поредна година още преди пролетта :(

Пон Окт 27, 2008 10:36 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща