Автор |
Съобщение |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 .............
Tova li sa futbolnite sredstava be tlast nagal debelak,mn laech 4e Marek i Bela urejdat ma4ove ama mai nie sme Championite v tova.
Mai kradeca vika drajte kradeca.
Tv2 si pravi s nas kvo si iska
Sportigbet si pravi s nas kvo si iska
Venci si pravi s nas kvo si iska
Slabacite v A grupa si praviat s nas kvo si iskat
Do koga?
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Ное 03, 2008 3:59 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
За пореден път реанимиране някакви си нещастници. Но вината си е изцяло на нашите футболисти. Не разбирам защо не започнаха мача по начина, по който изиграха второто полувреме. Вкарат им 2-3 гола, пък после нека си се лигавят.
Все пак за първи път от началото на сезона видях, макар и само едно полувреме, хъс и желание за победа. Дано си вземат поука, видяхме, че могат.
|
Пон Ное 03, 2008 4:04 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Не става с Павлов , Фугата и Дяков отзад тези момчета са за дубала!!
Елементарни грешки и нулев синхрон така не можем да вземем нито един мач навън.Зимата дебелия трябва да взима качествени защитници за да има промяна.Откак махнахме Мечето,Кюмура и не играе Данчо Петков защитата е като на махленски отбор.
|
Пон Ное 03, 2008 4:15 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пон Ное 03, 2008 5:00 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
|
 .........................
Mom4eta razberete 4e Dancho Petkov ima ot 3-4 godin mb seriozna kontuzia ne slu4aino stana igraecht trener,poneje e majkar i ne iska da jivee stja misal i se bori do krai
no vi kazvam za da ne raz4itate na nego kato na mesia,trjabva 4-5 klasni zachtitnici demek da se podmeni zachtitata komletno.
I Djakov ne stava za Slavia i Kavdanski a toja Pavlov ne stava i za A grupa ne znam vrazkar li e njakakav,Stevica trjabva prosto sam da napusne nadmina vsijakakvi granici
|
Пон Ное 03, 2008 5:19 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
|
 ....................
Kakvo trjabva da stane za da se mahne toia pala4o?
Da izpadneme li?
Da staneme savsem za smjah?
Toia sram nema li?
Kakvo samo se opravdava
|
Пон Ное 03, 2008 5:22 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Не съм съвсем съгласен с теб, Дяков и особено Кавдански са съвсем прилични играчи, виж Павлов наистина не става . Факт е ,че ни трябват доста класни защитници, защото това е най-слабото ни звено. Но рибата се вмирисва откъм главата - за ръководството е казано всичко, време е и Стевица да се маха ! Наречете ме луд, но ми се ще Вили Вуцов да стане треньор на Славия, определено ще стегне наште лигльовци , а и поне няма да скучаем , ще се върне публиката за да го гледа как подскача ,все едно се бие с извънземните.  Друг вариант удачен е Грозданов, но аз лично предпочитам Вуцата ...
|
Пон Ное 03, 2008 5:33 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Viktor4o_Rs написа: Не съм съвсем съгласен с теб, Дяков и особено Кавдански са съвсем прилични играчи, виж Павлов наистина не става . Факт е ,че ни трябват доста класни защитници, защото това е най-слабото ни звено. Но рибата се вмирисва откъм главата - за ръководството е казано всичко, време е и Стевица да се маха ! Наречете ме луд, но ми се ще Вили Вуцов да стане треньор на Славия, определено ще стегне наште лигльовци , а и поне няма да скучаем , ще се върне публиката за да го гледа как подскача ,все едно се бие с извънземните.  Друг вариант удачен е Грозданов, но аз лично предпочитам Вуцата ...
съгласен 
Пон Ное 03, 2008 5:36 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
|
 ......................
Samo Vili moje da opravi nechtata v tozi moment
I az ne go haresvam bih go narital ako go vidja no to4no sega toi e nujnijat trener na Slavia
|
Пон Ное 03, 2008 6:09 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
aide stiga govorili gluposti
stevica zavinagi 
Пон Ное 03, 2008 6:17 pm |
|