Автор |
Съобщение |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
лично аз ще издигна плакат вили наш трениор на някои от следващите мачове  аз съм с 2 ръце за вили 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пон Ное 03, 2008 6:22 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
a az lichno s 2 ruce shte go skusam toq plakat 
Пон Ное 03, 2008 6:30 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ..................
Prosto Stevica v momenta trjabva da zaeme drug post v cluba
i sled 2-3 godini pak da stane trener
Vili e idealniat trener za Slavia za sega estestveno
toi chte gi motivira i nadaha,pri nego jelezna disziplina
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Ное 03, 2008 6:34 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ........................
Vili ela si pri nas sega ili nikoga ovcha tikvo
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Ное 03, 2008 6:37 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Вили-овчата глава един път като гостуваше с Черно Море на Овча Купел след мача каза ,че никога няма да имаме толкова фенове колкото тях ,такаче не го пишете въобще тоя..
И първо почнете да ходите на стадиона и тогава сменяйте трениора и да вращате Илийковци и Мечковци! От последните 10 години имаме само една победа на ст.Христо "Ботев", такаче и преди си бяхме трагични.. просто ви нямаше на стадиона и не говорихте толкова,а сега всеки пред ТВ и стана трениор на Славия 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Ное 03, 2008 6:43 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
``Fanatic`1913`` написа: Вили-овчата глава един път като гостуваше с Черно Море на Овча Купел след мача каза ,че никога няма да имаме толкова фенове колкото тях ,такаче не го пишете въобще тоя.. И първо почнете да ходите на стадиона и тогава сменяйте трениора и да вращате Илийковци и Мечковци! От последните 10 години имаме само една победа на ст.Христо "Ботев", такаче и преди си бяхме трагични.. просто ви нямаше на стадиона и не говорихте толкова,а сега всеки пред ТВ и стана трениор на Славия 
Ми хората са толкова разочаровани и отвратени , че чак вече им е безразлично, малцина за мазохистите, който ги е еня какво става с отбора. Тръгне ли Славия нагоре, сигурен съм , че и феновете ще се върнат. А аз не виждам как ще тръгнем нагоре без треньорска рокада, Стевица имаше достатъчно голям кредит на доверие , доведоха му Благо и Тошко, има и други доста талантливи момчета, но не ги подрежда правилно и не ги мотивира най-вече... С какво са по-добри от нас Мездра, Черноморец, Сливен - с нищо , изобщо нямат такива футболисти каквито имаме ние , но играят като отбор и са по-напред от нас в класирането . И аз мисля , че Илийката има място в отбора ни  А привличането на Вили Вуцов ми изглежда добро решение, особено ще е надъхан срещу изриталия го бързо Батков и срещу омразния си ЦСКА ... Може и да е казал тези неща, които ти цитираш, ама и Електричката каза, че ще играе само за нас, а сега се кълне във вярност на чорбата и псува "Левски" . Така че няма вечни приятели , има вечни интереси. Крайно време е и да се назначи един изпълнителен директор, който да оглежда отсега нови футболисти и заедно с треньора да определя селекцията- един Андрей Желязков , Чавдар Цветков , да се върне Кано Коцев в клуба, въобще всички истински слависти да се съберат. Ако на Венци поне малко му пука, трябва лека-полека да прави кардинални промени и тогава ще промени мнението ни за него - и няма да има нито плакати, нито нищо. В противен случай, ако всичко пак си върви постарому, война до дупка, докато СИК окончателно не се разкара от Славия 
|
Пон Ное 03, 2008 8:00 pm |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
воина без воиници няма
|
Пон Ное 03, 2008 8:10 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Стига сте коментирали насраните мачове. Ако искате да променим заедно нещо елате на стадиона. Така е много лесно да сваляме ръководства от екрана. Ако на мача с Вихрен бяхме 200, а не 20 човека нещата можеха да изглеждат по-различно. Всеки сам избира пътя си. Ако искате да продължава да я има Славия направете нещо за нея !
|
Пон Ное 03, 2008 8:24 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
"Отново загубихме от "Ботев" в Пловдив след наши груби грешки в защита. Сценарият сякаш е един и същ", съжалява след мача с "Ботев" наставникът на Славия Стевица Кузмановски.
Maйко мила....
Славия загива трябва някой да хване тоя маджо и да го застреля време му е и на него!
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Ное 03, 2008 8:28 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Viktor4o_Rs написа: ``Fanatic`1913`` написа: Вили-овчата глава един път като гостуваше с Черно Море на Овча Купел след мача каза ,че никога няма да имаме толкова фенове колкото тях ,такаче не го пишете въобще тоя.. И първо почнете да ходите на стадиона и тогава сменяйте трениора и да вращате Илийковци и Мечковци! От последните 10 години имаме само една победа на ст.Христо "Ботев", такаче и преди си бяхме трагични.. просто ви нямаше на стадиона и не говорихте толкова,а сега всеки пред ТВ и стана трениор на Славия  Ми хората са толкова разочаровани и отвратени , че чак вече им е безразлично, малцина за мазохистите, който ги е еня какво става с отбора. Тръгне ли Славия нагоре, сигурен съм , че и феновете ще се върнат. А аз не виждам как ще тръгнем нагоре без треньорска рокада, Стевица имаше достатъчно голям кредит на доверие , доведоха му Благо и Тошко, има и други доста талантливи момчета, но не ги подрежда правилно и не ги мотивира най-вече... С какво са по-добри от нас Мездра, Черноморец, Сливен - с нищо , изобщо нямат такива футболисти каквито имаме ние , но играят като отбор и са по-напред от нас в класирането . И аз мисля , че Илийката има място в отбора ни  А привличането на Вили Вуцов ми изглежда добро решение, особено ще е надъхан срещу изриталия го бързо Батков и срещу омразния си ЦСКА ... Може и да е казал тези неща, които ти цитираш, ама и Електричката каза, че ще играе само за нас, а сега се кълне във вярност на чорбата и псува "Левски" . Така че няма вечни приятели , има вечни интереси. Крайно време е и да се назначи един изпълнителен директор, който да оглежда отсега нови футболисти и заедно с треньора да определя селекцията- един Андрей Желязков , Чавдар Цветков , да се върне Кано Коцев в клуба, въобще всички истински слависти да се съберат. Ако на Венци поне малко му пука, трябва лека-полека да прави кардинални промени и тогава ще промени мнението ни за него - и няма да има нито плакати, нито нищо. В противен случай, ако всичко пак си върви постарому, война до дупка, докато СИК окончателно не се разкара от Славия 
Ама приятел разбери ,че Венци никога няма да вземе трениор от типа Вуцов,Херо и т.н. просто защото те ще вдигат много шум около отбора ,а дебелия това не го иска! А и те ще искат стабилна селекция,а нема кой да им я даде!
Кажи ми успешен трениор в последните 10 години в Славия ??? За мен няма... може би най-добрия беше Йешич и то главно защото бе единствения който си тръгна сам!
Едно ви казвам, ако ще псувате и махате някой това трябва да е Венци! Като са Благо и Тошко в отбора кво.. 2-ма играчи отбор не правят.. и днес се видя Тошко трагичен.. е кво Стевица ли да влезна да земе първа топка от сигорно 20-те дето Тошко изгуби?!?!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Ное 03, 2008 8:29 pm |
|
 |
|