Автор |
Съобщение |
laibach
Току що регистриран
Регистриран на: Нед Дек 05, 2004 1:41 am Мнения: 12 Местоположение: София/Duеsseldorf
|
Nadjvam se SLAVIA da igrae na 100% sreshtu levski i cska-nezavisimo ot krainija rezultat! Pisnalo mi e da gi gledam belite specheni(osobeno sreshtu chorbata-ne znam zashto!!!) Jalko,che njama da moga da doida na macha s levski!Ama na toja s cska moje i da imam vuzmojnost! Kakto i da e-vajnoto e BELITE DA POBEDJAT!!!:))))))))
|
Пет Яну 21, 2005 3:42 pm |
|
 |
Mr.Enrich
Познат
|
dani_slavista написа: tfa che si bil pod kozirkata na 4ernite sedalki na zna4i 4e si bil na 5 metra ot agitkata 6toto dolu si4ki bqha slavisti i nqma6e nikakfi sini shalcheta  i v A sector ste bili sigurno da se kriete ot dujda 
Хаха на пътеката бях прав под черните седалки точно зад агитчицата.през целия мач.Накрая некъв от ваще се развика говеда не знам кво си... и един полицай учтиво ме помоли да се преместя.И казвам че бях в А сектор за да не платя 5 лева билет.7 души с 2 билета влезнахме
_________________ We chew and spit you out We laugh, you scream and shout All flee, with fear you run You'll know just where we come from Damage, Incorporated
|
Пет Яну 21, 2005 3:50 pm |
|
 |
Александра
Току що регистриран
Регистриран на: Пет Яну 21, 2005 8:44 pm Мнения: 1 Местоположение: Sofia
|
На последък кой мач играеме на 100% ? Не мисля че и тоэи ще направи някакво иэключение!
|
Пет Яну 21, 2005 8:52 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
abe traktoris kato is bil sas sinio 6al4e na 5 metra ot agitkata kvo
iska6e da te obesime na nego ili kakvo
sedi si tam s parcal4eto na v4ata i si traikai
a kato ste vlezli 7 4oveka s 2 bileta bravo
az vleznax bezplatno
SAMO SLAVIA
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Нед Яну 23, 2005 11:25 am |
|
 |
Mr.Enrich
Познат
|
Май само виртуални хулигани го раздавате а?Много си смел сега ма тогава кротичко си беше загубил периферното зрение и само терена виждаше.
_________________ We chew and spit you out We laugh, you scream and shout All flee, with fear you run You'll know just where we come from Damage, Incorporated
|
Нед Яну 23, 2005 3:16 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Be za huligani ne znam ,ama po-golemi seliani ot vashata publika az ne znam! Poniakoga i otborite ot provinciata se durjat po-svqstno! Tova e i 1 ot prichinite govedata da me draznite tolkova mnogo!
Нед Яну 23, 2005 3:38 pm |
|
 |
Mr.Enrich
Познат
|
Дай за селяни да не говорим.Има един случай от преди няколко години след като размазаха от бой свинете в Петрич следващия кръг вие бяхте домакини на Беласица.Ходих на мача в А сектор с приятели от цска и "Левски".След мача ни скочиха на бой некви прасета от овча купел дето ни помислиха за слависти(а бяха ходили да викат за вас).Добре че едното приятелче носеше фланелка на цска та всичките минахаме за чорбари щото ония бяха цел рейс.
|
Нед Яну 23, 2005 4:51 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
s 6al4e na levski na 5 do agitkata ti ne6to si xa xo tfa 6al4e kude e bilo za vrqno sigurno v gashtite

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Яну 23, 2005 6:27 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
 a
xaxaxaxa
nai-veroqtno 
|
Нед Яну 23, 2005 7:13 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Лациалски, нали се сещаш, че шала ти просто не е видян от подходящите хора
А тва за мача с Беласица, прасетата не са идвали да викат за нас, а бяха дошли да търсят кефали
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Нед Яну 23, 2005 7:31 pm |
|
 |
|