Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 12:17 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7 мнения ] 
 Но пък си я обичам ! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Но пък си я обичам !
"...Така че тръгналите слухове за загуба заради букмейкъра Sportingbet, който е и спонсор на белите, са безпочвени. Защото просто Славия толкова си може. ... "

7 ДНИ СПОРТ...15.11.2008 Г.

НО , ПЪК СИ Я ОБИЧАМ ! ВЕЧЕ 48 Г. ... !

НИЩО,ЧЕ НЕ СЪМ ОТ СОФИЯ , И ОТ ОВЧА КУПЕЛ !

САМО СЛАВИЯ !!!!

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Съб Ное 15, 2008 3:46 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Да, ама все по-малко оставаме такива, като тебе - верни докрай на първата и най-голяма любов СЛАВИЯ...

Искам обаче малко да те коригирам и допълня. За разлика от теб, аз съм от София, но не и от Овча купел. И забележи, че и СЛАВИЯ НЕ Е ОТ ОВЧА КУПЕЛ !!! В този краен навремето си за София квартал я изтикват комунистите, за да се затрие славния клуб, печелил най-много пъти купата на Царство България. И трябва да призная, че са близко до крайния успех, въпреки че самите те се провалиха напълно, защото ГОСПОД ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ!!!.
СЛАВИЯ се ражда и печели най-много слава на игрището до Руски паметник (почти в центъра на София), където и сега мога да стигна пеша за 5 минути, докато до Овча купел се добирам само с транспорт и то минимум за половин час при повече късмет с трафика.

Миналата седмица минах случайно през квартал Овча купел и надписите, които съзрях по стените на блоковете визираха само синьо и червено присъствие. Нито един в бяло!

СЛАВИЯ - ТОВА Е СОФИЯ, ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!
Или по-скоро - беше някога, но не сега!

ТЪЖНО!!!

И за да не завършвам песимистично, което не е характерно за истинкия славист, ще дам едно предложение, което би имало голям маркетингов ефект за Славия - да намерим начин да променим името на немалкия софийски квартал "О.К." в "СЛАВИЯ". Сигурен съм, че ще получим подкрепата на всички живущи там, защото едва ли някой от тях казва с гордост: "Живея в квартал "Овча..."
Остава само да изберем кмет-славист и да го направим!
ТЪРСИ СЕ ПОДХОДЯЩИЯ КАНДИДАТ!!!

Съб Ное 15, 2008 5:02 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
То има квартал Славия който обхваша района около стадиона и целия комплекс и никак не е малък (е не е като ОК ама пак е нещо)

Изображение

Съб Ное 15, 2008 8:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Spiro написа:
Да, ама все по-малко оставаме такива, като тебе - верни докрай на първата и най-голяма любов СЛАВИЯ...

Искам обаче малко да те коригирам и допълня. За разлика от теб, аз съм от София, но не и от Овча купел. И забележи, че и СЛАВИЯ НЕ Е ОТ ОВЧА КУПЕЛ !!! В този краен навремето си за София квартал я изтикват комунистите, за да се затрие славния клуб, печелил най-много пъти купата на Царство България. И трябва да призная, че са близко до крайния успех, въпреки че самите те се провалиха напълно, защото ГОСПОД ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ!!!.
СЛАВИЯ се ражда и печели най-много слава на игрището до Руски паметник (почти в центъра на София), където и сега мога да стигна пеша за 5 минути, докато до Овча купел се добирам само с транспорт и то минимум за половин час при повече късмет с трафика.

Миналата седмица минах случайно през квартал Овча купел и надписите, които съзрях по стените на блоковете визираха само синьо и червено присъствие. Нито един в бяло!

СЛАВИЯ - ТОВА Е СОФИЯ, ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!
Или по-скоро - беше някога, но не сега!

ТЪЖНО!!!

И за да не завършвам песимистично, което не е характерно за истинкия славист, ще дам едно предложение, което би имало голям маркетингов ефект за Славия - да намерим начин да променим името на немалкия софийски квартал "О.К." в "СЛАВИЯ". Сигурен съм, че ще получим подкрепата на всички живущи там, защото едва ли някой от тях казва с гордост: "Живея в квартал "Овча..."
Остава само да изберем кмет-славист и да го направим!
ТЪРСИ СЕ ПОДХОДЯЩИЯ КАНДИДАТ!!!

Аз съм от Овча купел и не ме е срам от името му :!: А изказвания като твоето ме дразнят. Овча купел е квартал от царско време от както е направена банята в края на 20-те години на ХХ век :!: Като се смени името му да не би повече слависти ще има :?: :?:

Съб Ное 15, 2008 11:42 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
"Овча купел" е стар квартал, който в последствие за съжаление западна. В комплексната си част ( 1 и 2) си е гето, в което комитата настаняваха предимно селтаци, свързани с "Кремиковци" и "Градски транспорт". "Славия" е отбор с национално значение и част от репресиите срещу нашия отбор е това, че го настаниха в Овча купел и насадиха в съзнанието на хората, че отбора на аристократична София е отбор на миризливото панелно гето.

Нед Ное 16, 2008 12:27 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
На фона на Гейарена и стадиона до световния търговски център, нашия си е направо в центъра :wink:

Нед Ное 16, 2008 9:04 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
"Овча купел" е стар квартал, който в последствие за съжаление западна. В комплексната си част ( 1 и 2) си е гето, в което комитата настаняваха предимно селтаци, свързани с "Кремиковци" и "Градски транспорт". "Славия" е отбор с национално значение и част от репресиите срещу нашия отбор е това, че го настаниха в Овча купел и насадиха в съзнанието на хората, че отбора на аристократична София е отбор на миризливото панелно гето.

Много ми е интересно хора който не живеят там как може да дават такива оценки "миризливото панелно гето" :?:

Нед Ное 16, 2008 10:40 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 7 мнения ]