Автор |
Съобщение |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Аз съм голям оптимист.Мисля си,че все пак може и да се класираме,но през бараж.Въпреки,че въобще не ми хареса играта на момчетата ни срещу Черна Гора,имам някакви надежди.Мисля си,че срещу Италия ще се представим по-добре.Аз ще съм на стадиона незнам за вас.Ще подкрепям националите с пълно гърло,както правя винаги и дай Боже една хубава победа над Италианците.Групата ни не е лека,но не е и толкова тежка.
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Нед Сеп 14, 2008 9:24 pm |
|
|
saract
Орден "Стара Славия"
|
Първата сериозна изненада в квалиффикациите вече е факт.Четвърфиналистът от първенството през 2002 г. Сенегал сензационно отпадна от борбата за сметка на Гамбия.
|
Пон Окт 13, 2008 8:20 am |
|
|
danail stoychev
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 03, 2005 9:13 pm Мнения: 446 Местоположение: portugal-parede lisboa
|
Belia_FEN написа: Аз съм голям оптимист.Мисля си,че все пак може и да се класираме,но през бараж.Въпреки,че въобще не ми хареса играта на момчетата ни срещу Черна Гора,имам някакви надежди.Мисля си,че срещу Италия ще се представим по-добре.Аз ще съм на стадиона незнам за вас.Ще подкрепям националите с пълно гърло,както правя винаги и дай Боже една хубава победа над Италианците.Групата ни не е лека,но не е и толкова тежка.
Само да те питам защо казваш бараж,нали 1и 2 от всяка група се класирват?Обясни ми ако знаеш как е точно?Или ако някои друга знае ,моля да кайе дали има баражи?
|
Вто Окт 14, 2008 12:33 am |
|
|
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
има...м/у вторите
Вто Окт 14, 2008 7:27 am |
|
|
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
danail stoychev написа: Belia_FEN написа: Аз съм голям оптимист.Мисля си,че все пак може и да се класираме,но през бараж.Въпреки,че въобще не ми хареса играта на момчетата ни срещу Черна Гора,имам някакви надежди.Мисля си,че срещу Италия ще се представим по-добре.Аз ще съм на стадиона незнам за вас.Ще подкрепям националите с пълно гърло,както правя винаги и дай Боже една хубава победа над Италианците.Групата ни не е лека,но не е и толкова тежка. Само да те питам защо казваш бараж,нали 1и 2 от всяка група се класирват?Обясни ми ако знаеш как е точно?Или ако някои друга знае ,моля да кайе дали има баражи?
Първите в групите се класират директно.Бараж има м/у вторите в групите.Въпреки,че скоро четох една статия,в която се казва,че искат да променят правилника.Мисля,че се отнасяше за европейското по-специално.Ще се класират повече отбори.Ще направят така,че първия и втория от групите се класират директно,а третите отиват на бараж. . За момента си е на първия вариант обаче.
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Сря Окт 22, 2008 12:44 am |
|
|
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13058 Местоположение: SOFIA
|
|
Сря Ное 19, 2008 9:10 pm |
|
|
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1468 Местоположение: sofiq
|
kwo e stanalo?
_________________ N 1
|
Сря Ное 19, 2008 9:36 pm |
|
|
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Сря Ное 19, 2008 9:39 pm |
|
|
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
ПАК НИ УНИЖАВАТ, ПАК СРАМ!
Единстен Благо играе... Всичките други не стават за нищо.
Сря Ное 19, 2008 10:23 pm |
|
|
white crusader
Пристрастен
Регистриран на: Вто Ное 20, 2007 9:17 am Мнения: 181 Местоположение: София
|
А бе как мислите, дали европейските медии знаят как е завършил мача??? Може все пак само ние да сме го гледали
_________________ White club for white people
|
Сря Ное 19, 2008 10:41 pm |
|
|
|