Автор |
Съобщение |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Според мен Данчое добър вратар, но вече става на години и наистина е по-добре сега да го бутнем некъде да земе някой лев повече, да се порадва в чужбина. Емо Петров и Супер Марио са ни достатъчни за титуляр и резерва, и двамата са си от нашата школа, а даже за трети вратар още един от нашата школа - Димитър Симеонов, който за пореден път е под наем някъде си...
Добре де,до тук Кирев е пазил поне 5 мача за мъжете и поправете ме, ако греша, ама май не са му вкарвали гол за тези 5 мача или най-много да са 1-2, а на Господинов колко смешни гола му вкараха този сезон!?
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Вто Ное 11, 2008 9:39 am |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
emo petrov ne e nasha junosha
a kirev mai e junosha na loko 101
Вто Ное 11, 2008 4:40 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Кво ти пука като всъщност ние сме ги направили вратари. 100% на тях двамата им пука повече за Славия от колкото целият ни сегашен отбор взет заедно.
|
Вто Ное 11, 2008 5:39 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Кирев е юноша на "Марек",а Емо на Рилски Спортист !

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Ное 11, 2008 5:56 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
|
Добре де, сега до това ли опряхме - кой играч на кой отбор е юноша!?
Важното е, че при нас за първи път са играли професионално и ние сме ги изградили поне на половина на това, което са сега.
Моето мнение е, че Емо вече трябва да го викат в мъжкия национален да трупа опит покрай Иванков и Петков, защото те ще ритат още 2-3 сезона в най-добрият случай, а след това Ники Михайлов ли ще ни пази?
А Кирев не трябва да мърда от вратата на младежките национали, в момента е най-добрият в неговата възраст!
|
Вто Ное 11, 2008 6:30 pm |
|
 |
white_di
Напреднал
Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 2:52 pm Мнения: 133 Местоположение: София
|
Въобще не съм съгласен, че Кирев е добър вратар! За купата паднахме заради неговите левашки грешки. И двата гола бяха вратарски. Съмнявам се, че Господинов щеше да ги допусне. На мача с говедата имаше късмет, но пак не показа нищо. Аз доколкото разбрах някакъв италиански отбор имал интерес към Кирев и затова сега WC-то го налага за да го продаде.
На вратата ни трябва вратар с опит като Господинов!!
_________________ WHITE POWER - FOREVER !!!
|
Вто Ное 18, 2008 12:53 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Напълно съм съгласен тука говорим не само за левашките грешки от криводол ами и за респект към нападателите , подреждане на защитниците и водене на играта отзад.Младокът не е лош вратар ама сега трябва Данчо да пази титуляр ,а после и на Кирев ще му дойде времето.
|
Вто Ное 18, 2008 3:54 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Днеска на дубала пазиха Данчо през 1-вото и Емо през 2-то  Хубавата новина е че Емо отново е в игра 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Вто Ное 18, 2008 5:46 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Ами след като гледах Кирев с ФК Говедо ..не мисля че той има кой знае какви качества ... бе спокоен във своя сън ...особено при топките в т.н. вратарско поле, то затова така се казва, защото там вратаря е господар
иначе става за резерва, дълбока и да се обиграва с дубъла....поне за сега
|
Сря Ное 19, 2008 11:10 pm |
|
 |
white_di
Напреднал
Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 2:52 pm Мнения: 133 Местоположение: София
|
Абе въобще няма никакво място за сравнение м/у Кирев и Господинов. На възрастта на Марио Кирев Господинов беше титулярен вратар и капитан на младежкия национален отбор. Не случайно стана и илюбимец на публиката миналия сезон!!! Имаме късмет, че вратар като Данчо е при нас и мисля че е глупаво да го държим на скамейката. Поредната глупост на Стевица! 
_________________ WHITE POWER - FOREVER !!!
|
Чет Ное 20, 2008 6:14 pm |
|
 |
|