Трябва ли Стевица Кузмановски да остане начело на Славия?(R)
Трябва ли Стевица Кузмановски да остане начело на Славия?(R)
Автор |
Съобщение |
white_di
Напреднал
Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 2:52 pm Мнения: 133 Местоположение: София
|
mishkar написа: Абе да си ходи паляка! "Играли смо добро, немоли смо шанс" Как пък веднъж не пое вината, все играчите му виновни и все пуска едни и същи.Колко време му трябва да види, че малката печка е страхлив и е за децата. Колко време му трябва да разбере, че Нико е единственият вариант за разиграващ халф, добър или лош няма значение , но е единствен вариант. Колко време му трябва да разбере, че Кирев има бъдеще, но все още е неуверен. Да не говоря, че 3 дена преди мача с "Левски" ми излиза срещу Криводол с титулярите, не само излиза, но и губи мача. А отбор от калибъра на Славия трябва да смачка Криводол с дубъла дори. Зоран добър-лош вкарва за дубъла, а Диоп не знам тука дали има на кой и друго да вкара.Независимо как се развива мача кога промени игровата схема? И не на последно място 2 мача без удар в очертанията, ако не се брои плюнката на Галин вчера. Само главанакът Стоичков го търпяха повече. Ревал бил след мач, може да реве щото вижда уволниние и понижение на стандарта.
Много добре казано!!! Напълно съм съгласен!
_________________ WHITE POWER - FOREVER !!!
|
Вто Ное 25, 2008 12:05 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Абе да ви е*а и в специалистите. 1во проблема, който и самия Стевица сам каза миналия сезон когато се срещахме с него е, че свинята венци не дава пари за трансфери на качествени футболисти! Това е 1вия и най-важен проблем в нашия отбор. Съответно Стевица се опитва да направи от нищо нещо. С невероятните трансферни удари като Диоп, и триото от Локо Пд какво да направи?! Да, в момента има и качествени играчи, но пък за съжаление на Благо главата му е другаде, а Тошко и Славчо не могат сами да побеждават съперниците ни! Замислете се малко над това. 2ро Благо съвсем точно вчера посочи проблема на Славия - просто част от играчите и то по-голямата част от тях не стават за Славия! ЕЕЕ най-накрая някой да го каже в прав текст! И отново Стевица колкото и да ги бута те като не могат - немогат! Пак той ни разправяше миналия сезон, че някои от тях не знаят елементарни неща, които е трябвало да бъдат научени в школата! И като прибавим липсата на опитни халфове (подарени на локо мз, където са гръбнака на отбора) всичко се връзва. Да, рибата се вмирисва откъм главата и ние всички добре знаем коя е дебелата глава, която е проблема на Славия, а това в момента не е Стевица! Представете си вие колко щяхте да изкарате като представяне от "футболните звезди" Самокишев, Анев, Златковски, Диоп, Попара,Павлов и Новкович, а и Керчев?! Фугата е на 35. Данчо, Рангелов, а и почти през цялото време и Ортега са контузени.Коприваров е осъкатен от говедата. Пак поне успя да направи от Нико играч. Какво искате не мога да ви разбера?!
Вто Ное 25, 2008 12:15 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Ами да каже тогава, че с тоя потенциал не може да работи и да си ходи да даде път на някой, който може. Хората са казали, като не можеш да плуваш не се събличай!
Вто Ное 25, 2008 12:21 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
C/\ABuCTA написа: Абе да ви е*а и в специалистите. 1во проблема, който и самия Стевица сам каза миналия сезон когато се срещахме с него е, че свинята венци не дава пари за трансфери на качествени футболисти! Това е 1вия и най-важен проблем в нашия отбор. Съответно Стевица се опитва да направи от нищо нещо. С невероятните трансферни удари като Диоп, и триото от Локо Пд какво да направи?! Да, в момента има и качествени играчи, но пък за съжаление на Благо главата му е другаде, а Тошко и Славчо не могат сами да побеждават съперниците ни! Замислете се малко над това. 2ро Благо съвсем точно вчера посочи проблема на Славия - просто част от играчите и то по-голямата част от тях не стават за Славия! ЕЕЕ най-накрая някой да го каже в прав текст! И отново Стевица колкото и да ги бута те като не могат - немогат! Пак той ни разправяше миналия сезон, че някои от тях не знаят елементарни неща, които е трябвало да бъдат научени в школата! И като прибавим липсата на опитни халфове (подарени на локо мз, където са гръбнака на отбора) всичко се връзва. Да, рибата се вмирисва откъм главата и ние всички добре знаем коя е дебелата глава, която е проблема на Славия, а това в момента не е Стевица! Представете си вие колко щяхте да изкарате като представяне от "футболните звезди" Самокишев, Анев, Златковски, Диоп, Попара,Павлов и Новкович, а и Керчев?! Фугата е на 35. Данчо, Рангелов, а и почти през цялото време и Ортега са контузени.Коприваров е осъкатен от говедата. Пак поне успя да направи от Нико играч. Какво искате не мога да ви разбера?!
Много добре казано! 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Ное 25, 2008 12:21 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
За напускането на Симонович и Илиев е виновен само и единствено треньора. Той ги изгони и после се оплаква, че няма халфове.
|
Вто Ное 25, 2008 12:32 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
bodzhov_zv написа: За напускането на Симонович и Илиев е виновен само и единствено треньора. Той ги изгони и после се оплаква, че няма халфове.
Точно така, той се скара с тях доколкото си спомням . А Попара , Новкович ( които за мен имат качества, но са непостоянни) пак ги доведе Стевица , Анев и Павлов, които очевадно не стават за Славия той си ги пуска титуляри, налага неопитния Кирев на вратата, ... Освен това кога последно сме играли с 2-ма чисти нападателя , че нещо ми се губи ? Мен не ме интересува дали е пияница, искам отбора да играе добре и да побеждава- нещо което не става .
|
Вто Ное 25, 2008 1:03 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Viktor4o_Rs написа: bodzhov_zv написа: За напускането на Симонович и Илиев е виновен само и единствено треньора. Той ги изгони и после се оплаква, че няма халфове. Точно така, той се скара с тях доколкото си спомням . А Попара , Новкович ( които за мен имат качества, но са непостоянни) пак ги доведе Стевица , Анев и Павлов, които очевадно не стават за Славия той си ги пуска титуляри, налага неопитния Кирев на вратата, ... Освен това кога последно сме играли с 2-ма чисти нападателя , че нещо ми се губи ? Мен не ме интересува дали е пияница, искам отбора да играе добре и да побеждава- нещо което не става .
Той е виновен само за Симонович. А и честно казано съм горе долу съгласен с него по този въпрос. Илиев си тръгна защото дебелия не искаше да му даде по-добър договор!
А я ми кажи кой друг да пуска като няма никой бе? Аз това ви разправям - пуска, който има. Ако му бяха дали пари за селекция и то качествена нямаше да ги пуска тия смешници. А за нападателите я ми кажете кога сме имали 2ма здрави нападатели и 2ма способни нападатели по 1 и също време?! Само на мача с "Ботев" Пд е тогава!!! Кирев много ясно, че ще почне да го пуска като Господинов почна да прави детински грешки. Кирев поне като ги направи му е простено, защото тепърва започва да трупа опит в 1вия отбор, а на Господинов...
Вто Ное 25, 2008 2:14 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Viktor4o_Rs написа: jjfoxi написа: За мен пък става Аз по-добър треньор не съм видял или поне не съм видял кой знае колко по-добри резултати. Човекът поне му пука като цяло за публиката и днеска се видя, че го боли като видя отношението на повечето присъстващи по трибуните. Aйде стига вече с тия басни, не е достатъчно че му пука , че е добър човек и т.н. Ние не сме благотворителна организация, че да уважаваме хуманизма, моралните ценности, добродетелността на Стевица  Ние сме футболен клуб, гледат се резултатите , играта , класирането - всичко това е ТРАГИЧНО  Не ме интересува , че го боли , след като се доказа , че е некадърник. Не знам какво трябва да стане, да ни бият с по 5-6 гола у дома ли , да изпаднем ли, че най-после да спрете да го защитавате ... Предишни години поне сме били 4-ти или 5-ти и показвахме хубава игра и всички знаехме , че когато паднем, сме легнали на тоя или оня . А сега падаме, щото сме безобразно слаби , като Стевица има голяма вина затова  Има ли значение дали сме 5ти или 10ти ? В последните 10 години няма треньор при който да сме показвали добра игра изключение йешич .... и наистина има ли значение дали сме 5ти или 10ти като и при двата случея нищо не правим в първенството , да не говорим за купата ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Вто Ное 25, 2008 3:39 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Death_Squad написа: Viktor4o_Rs написа: jjfoxi написа: За мен пък става Аз по-добър треньор не съм видял или поне не съм видял кой знае колко по-добри резултати. Човекът поне му пука като цяло за публиката и днеска се видя, че го боли като видя отношението на повечето присъстващи по трибуните. Aйде стига вече с тия басни, не е достатъчно че му пука , че е добър човек и т.н. Ние не сме благотворителна организация, че да уважаваме хуманизма, моралните ценности, добродетелността на Стевица  Ние сме футболен клуб, гледат се резултатите , играта , класирането - всичко това е ТРАГИЧНО  Не ме интересува , че го боли , след като се доказа , че е некадърник. Не знам какво трябва да стане, да ни бият с по 5-6 гола у дома ли , да изпаднем ли, че най-после да спрете да го защитавате ... Предишни години поне сме били 4-ти или 5-ти и показвахме хубава игра и всички знаехме , че когато паднем, сме легнали на тоя или оня . А сега падаме, щото сме безобразно слаби , като Стевица има голяма вина затова  Има ли значение дали сме 5ти или 10ти ? В последните 10 години няма треньор при който да сме показвали добра игра изключение йешич .... и наистина има ли значение дали сме 5ти или 10ти като и при двата случея нищо не правим в първенството , да не говорим за купата ... А европата си я миришем по телевизора ... 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Вто Ное 25, 2008 3:50 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Има ли значение дали сме 5-ти или 13-ти, над чертата за изпадане ? Ми според има да. Като няма кой да пуска , като няма пари за селекция , да каже : " Пичове така и така, не мога да работя при тези обстоятелства , няма нужда да се самозалъгваме , затова напускам " . Играчите ни не са по-лоши от тези на Сливен , Черноморец, Мездра и т.н. Как си обяснявате пълната липса на мотивация на звездичките ни ? Тука не става въпрос за някакво лично отношение срещу него , просто отборът не върви и не знам какво трябва да стане , за да спрете да го защитавате. И е практика навсякъде по света треньорът да го отнася, не играчите .Всички искаме да се вдигнат и да бият буферите, но с тоя треньор това няма как да стане. Ако ме опровергае , ще съм адски щастлив 
|
Вто Ное 25, 2008 4:05 pm |
|
 |
|