Трябва ли Стевица Кузмановски да остане начело на Славия?(R)
Трябва ли Стевица Кузмановски да остане начело на Славия?(R)
Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
И миналата година ли с тоя треньор нямаше как да стане. А като е практика дайте и ние със стадото. След като всички знаем, че в случая треньора, който всячески се опитва да направи нещо с тия лигльовци и е най-малко виновен, той да го отнесе. И какъв е смисала? Ще дойде друг вероятно доста по-слаб, ще разполага със същите футболисти, пак ще се мъчи да направи нещо, пак няма да успее и пак ще пропищите за оставка. Кучето си лае, кервана си върви. Ако искате промяна оставете човека да работи и може и да потръгнат нещата. Докато сме с венци така ще. И да пискате и да не пискате за оставка това е положението. Поне един път да имаме свестен треньор за 12 г и вие и него искате да разкарате. Я си спомнете Ратко. Викаме да се разкара ама не! И вие не знаете какво искате. Ако искате промяна трябва да насочим действията си против свинята, не някой друг!
Вто Ное 25, 2008 5:12 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1489 Местоположение: sofiq
|
_________________ N 1
|
Вто Ное 25, 2008 5:49 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
миналата година ли с тоя треньор нямаше как да стане. А като е практика дайте и ние със стадото. След като всички знаем, че в случая треньора, който всячески се опитва да направи нещо с тия лигльовци и е най-малко виновен, той да го отнесе. И какъв е смисала? Ще дойде друг вероятно доста по-слаб, ще разполага със същите футболисти, пак ще се мъчи да направи нещо, пак няма да успее и пак ще пропищите за оставка. Кучето си лае, кервана си върви. Ако искате промяна оставете човека да работи и може и да потръгнат нещата. Докато сме с венци така ще. И да пискате и да не пискате за оставка това е положението. Поне един път да имаме свестен треньор за 12 г и вие и него искате да разкарате. Я си спомнете Ратко. Викаме да се разкара ама не! И вие не знаете какво искате. Ако искате промяна трябва да насочим действията си против свинята, не някой друг!
Бате миналата година какво сме направили , че не си спомням ? Когато бяхме в зенита си , пак паднахме от "Ботев" за Купата. Електричката правеше играта , не си мисли, че Стевица е бил причината за добрите ни мачове . А че главният проблем на Славия е Дебелака и СИК, съм на 100 % съгласен с теб  Дано пак казвам да бием в Надежда , но определено сме аутсайдери в момента.
|
Вто Ное 25, 2008 6:10 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Viktor4o_Rs написа: Има ли значение дали сме 5-ти или 13-ти, над чертата за изпадане ? Ми според има да. Като няма кой да пуска , като няма пари за селекция , да каже : " Пичове така и така, не мога да работя при тези обстоятелства , няма нужда да се самозалъгваме , затова напускам " . Играчите ни не са по-лоши от тези на Сливен , Черноморец, Мездра и т.н. Как си обяснявате пълната липса на мотивация на звездичките ни ? Тука не става въпрос за някакво лично отношение срещу него , просто отборът не върви и не знам какво трябва да стане , за да спрете да го защитавате. И е практика навсякъде по света треньорът да го отнася, не играчите .Всички искаме да се вдигнат и да бият буферите, но с тоя треньор това няма как да стане. Ако ме опровергае , ще съм адски щастлив  Ако мислиш, че нещо ще се промени с нов треньор, значи просто си мечтаеш 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Вто Ное 25, 2008 7:40 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Еми по-зле от това мисля, че не може да стане 
|
Вто Ное 25, 2008 9:45 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Може, но не е необходимо.
|
Вто Ное 25, 2008 9:58 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Абе чета и не мога да повярвам на глупостите дето пишете -ревял след мач -а като ходи да си взема заплатата не реве!Или сте момчета на по 20 години който още не са видели нищо или сте си сложили превръзка на очите!Гениалния тренер има само една схема на игра -независимо какво става на терена той не я променя -а затова че не напипва точните хора за точните постове е повече от ясно-тези Диоп и малката Ортега са нечувани дървета -първия може да е вкарал някой гол в мач селото срещу животните в резервата ама в А група не виждам и след 100 мача да може да вкара -а малката Ортега има физически данни ама не знае през повечето време на кой свят докато не се обиграе в дубъла няма място в отбора-та мисълта ми е да го гледаш Диоп всеки ден на тренировка какво дърво е и да излезеш с него за център нападател -верно трябва да си голям специалист 
|
Вто Ное 25, 2008 11:44 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
"Кучето си лае, керванът си върви." Ето това сме славистите ! Докато се занимаваме с локални проблеми, винаги нещо няма да върви. Поздрав за всички, които имат семейство, работа, куче и болна баба на легло ![/b]
|
Сря Ное 26, 2008 9:20 am |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Сря Ное 26, 2008 11:25 am |
|