Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 19, 2025 10:06 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 226 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Следваща
 Трябва ли Стевица Кузмановски да остане начело на Славия?(R) 

Трябва ли Стевица Кузмановски да остане треньор?
да 39%  39%  [ 23 ]
не 61%  61%  [ 36 ]
Общо гласове : 59

Трябва ли Стевица Кузмановски да остане начело на Славия?(R) 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение 
White Avalanche написа:
http://sportal.bg/news.php?id=144148

Сега доволни ли сте а ? тоя ако мога да го нареча "Трениор" нищо няма да направи в Славия :!:

и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!

Сря Ное 26, 2008 12:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Кузмановски - да си ходи!
Имаше достатъчно време да се докаже. Оставането му в Славия само ще ни доведе до още неприятности.

Сря Ное 26, 2008 4:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ако има морал, Стевица трябва да си подаде оставката. Не че дебелия не може да разиграе цирк и да не му я приеме. Стевица не е нищо по-различно от Альоша и ко, треньор който няма амбиции и съответно претенции за играчи. Живурка си макето и ни закопава бавно но сигурно.

Сря Ное 26, 2008 11:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Josif написа:
"Кучето си лае, керванът си върви." Ето това сме славистите ! Докато се занимаваме с локални проблеми, винаги нещо няма да върви. Поздрав за всички, които имат семейство, работа, куче и болна баба на легло !

Имал си доста тъпи(лишени от логика) изказвания, но това бие всичките ти рекорди!

itso написа:
Ако има морал, Стевица трябва да си подаде оставката. Не че дебелия не може да разиграе цирк и да не му я приеме. Стевица не е нищо по-различно от Альоша и ко, треньор който няма амбиции и съответно претенции за играчи. Живурка си макето и ни закопава бавно но сигурно.

Не си прав Ице според мен. Наистина не си живурка просто. Няма как да кажеш, че е като Альоша. :shock:
А за Грозданов вие ако си мислите, че уменията на Грозданов като треньор и специалист са изврели доко сф в 3ката значи толкова и знаете за БГ футбола... :?

Сря Ное 26, 2008 11:45 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Грозданов се е доказал като специалист много преди да отиде в "Локо". С това отборче направи отлична серия в Европа, а това не може да се дължи на неща извън футбола. Той е треньор, който е постигнал успехи с всеки отбор, който е водил - "Септември", "Велбъжд", ""Левски"" (след неговото освобождаване през 1998, започнаха да сдават багажа и изпуснаха титлата), ""Спартак"", "Локо"... Неговият основен похват в работата е изграждането на отбор, който да е успешен няколко години подред.
Това ще е първият треньор от много време насам, който идва в "Славия" с позапълнена треньорска биография. Първият, който казва: "Промяната първо настъпва в главите на футболистите. Те трябва да разберат, че трябва да работят здраво, а в мачовете да проявяват самочувствие независимо от името на съперника." Никога не съм чул от него, че този или онзи играч е слаб или заради футболистите е дошла някоя загуба. Това е огромната разлика между добрите български специалисти с име и нереализиралите се, но амбициозни треньорчета с дребни душици, чиито връх в кариерата е "Славия".

Чет Ное 27, 2008 12:10 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
http://7sport.net/7sport/fb_a_grupa/d5232_15.htm

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Чет Ное 27, 2008 12:27 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Феновете на Славия скандираха "Оставка". Притеснявате ли се, че могат да ви освободят?
- Не, всично е нормално. Феновете ги разбирам. Те искат Славия да върви добре в класирането. От друга страна обаче, аз не съм длъжен да им се обяснявам и да им давам отчет. Все пак те не ми плащат заплатата. Имам си шефове, на тях трябва да се обяснявам.

Таааа викате му пукало за феновете, а ? :wink:

Чет Ное 27, 2008 12:49 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
Феновете на Славия скандираха "Оставка". Притеснявате ли се, че могат да ви освободят?
- Не, всично е нормално. Феновете ги разбирам. Те искат Славия да върви добре в класирането. От друга страна обаче, аз не съм длъжен да им се обяснявам и да им давам отчет. Все пак те не ми плащат заплатата. Имам си шефове, на тях трябва да се обяснявам.

Таааа викате му пукало за феновете, а ? :wink:

Е такива като теб дето му скандират 'Оставка' да ви почерпи с бонбони ли ?

BOYS SOFIA ULTRAS

Чет Ное 27, 2008 11:43 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Грозданов се е доказал като специалист много преди да отиде в "Локо". С това отборче направи отлична серия в Европа, а това не може да се дължи на неща извън футбола. Той е треньор, който е постигнал успехи с всеки отбор, който е водил - "Септември", "Велбъжд", ""Левски"" (след неговото освобождаване през 1998, започнаха да сдават багажа и изпуснаха титлата), ""Спартак"", "Локо"... Неговият основен похват в работата е изграждането на отбор, който да е успешен няколко години подред.
Това ще е първият треньор от много време насам, който идва в "Славия" с позапълнена треньорска биография. Първият, който казва: "Промяната първо настъпва в главите на футболистите. Те трябва да разберат, че трябва да работят здраво, а в мачовете да проявяват самочувствие независимо от името на съперника." Никога не съм чул от него, че този или онзи играч е слаб или заради футболистите е дошла някоя загуба. Това е огромната разлика между добрите български специалисти с име и нереализиралите се, но амбициозни треньорчета с дребни душици, чиито връх в кариерата е "Славия".

Да живее Google! :wink: :lol:

Чет Ное 27, 2008 11:49 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Защо пък гугъл?

Чет Ное 27, 2008 12:57 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 226 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Следваща