Трябва ли Стевица Кузмановски да остане начело на Славия?(R)
Трябва ли Стевица Кузмановски да остане начело на Славия?(R)
Автор |
Съобщение |
radko7
Пристрастен
|
Аз преди имах по различно мнение за него ама явно греша,защото точно в тези моменти си личи кой става и кой не за Белите.На отбор който лесно биеше всички миналата година есента и аз можех да съм тренер. Май повече хвърля вината на наште мърлъовци,а той все едно не е от отбора.Личното ми мнение е нов тренер и да останат само 4 играча от сегашния състав,за жалост това няма да стане никога докато дебелия е в кириза.
|
Чет Ное 27, 2008 2:51 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
``Fanatic`1913`` написа: Viktor4o_Rs написа: Феновете на Славия скандираха "Оставка". Притеснявате ли се, че могат да ви освободят? - Не, всично е нормално. Феновете ги разбирам. Те искат Славия да върви добре в класирането. От друга страна обаче, аз не съм длъжен да им се обяснявам и да им давам отчет. Все пак те не ми плащат заплатата. Имам си шефове, на тях трябва да се обяснявам. Таааа викате му пукало за феновете, а ?  Е такива като теб дето му скандират 'Оставка' да ви почерпи с бонбони ли ?
Той явно вас черпи, щом го защитавате толкова  А пък и болшинството фенове искат да се маха. Нали се сещаш , ако тренер на говедата или чорбата каже, че няма какво да се обяснява на феновете какво ще стане 
|
Чет Ное 27, 2008 4:58 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
C/\ABuCTA написа: Josif написа: "Кучето си лае, керванът си върви." Ето това сме славистите ! Докато се занимаваме с локални проблеми, винаги нещо няма да върви. Поздрав за всички, които имат семейство, работа, куче и болна баба на легло ! Имал си доста тъпи(лишени от логика) изказвания, но това бие всичките ти рекорди!
Ако не схващаш логиката на това, което съм написал или си много тъп, или се правиш на такъв. Всичките сте почнали да лаете по тренера, който и аз не харесвам, а в същото време почти никой от писалите по темата не си направи труда да участва в някои от протестите срещу Дебелака. Сигурен съм, че и занапред ще продължавате в същия дух да милеете за "любимата" Славия. Вие кво си мислите ? И аз ходя на работа и уча едновременно и пак намирам време да участвам, защото искам заедно да спасиме Славия. Казвал съм го неведнъж - Каквито феновете - такъв и отбора !
А ти Тошко ли си къв си, понеже виждам, че имаш лично отношение към мен ела, моля ти се, на някоя среща, знаеш къде, да си кажем нещата очи в очи ! Защото такива интернет спорчета винаги са били безсмислени.
|
Чет Ное 27, 2008 6:05 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
е са остава да се и изпотепаме помежду си за какап на всичко 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Чет Ное 27, 2008 6:35 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
ЩО СЕ ПРАВИТЕ НА ГОВЕДА НЕЗНАМ. БЪДЕТЕ СЛАВИСТИ!!!!!!
|
Чет Ное 27, 2008 6:48 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Josif написа: C/\ABuCTA написа: Josif написа: "Кучето си лае, керванът си върви." Ето това сме славистите ! Докато се занимаваме с локални проблеми, винаги нещо няма да върви. Поздрав за всички, които имат семейство, работа, куче и болна баба на легло ! Имал си доста тъпи(лишени от логика) изказвания, но това бие всичките ти рекорди! Ако не схващаш логиката на това, което съм написал или си много тъп, или се правиш на такъв. Всичките сте почнали да лаете по тренера, който и аз не харесвам, а в същото време почти никой от писалите по темата не си направи труда да участва в някои от протестите срещу Дебелака. Сигурен съм, че и занапред ще продължавате в същия дух да милеете за "любимата" Славия. Вие кво си мислите ? И аз ходя на работа и уча едновременно и пак намирам време да участвам, защото искам заедно да спасиме Славия. Казвал съм го неведнъж - Каквито феновете - такъв и отбора ! А ти Тошко ли си къв си, понеже виждам, че имаш лично отношение към мен ела, моля ти се, на някоя среща, знаеш къде, да си кажем нещата очи в очи ! Защото такива интернет спорчета винаги са били безсмислени.
Абе ти не бери грижа аз ще дойда още с доко сф ако искаш ще си кажеме нещата в очите. Ама др ми прави впечатление. Почна ти от 1 полусезон да идваш на мачове и вече почна да даваш ъкъл на другите. Помня преди как обясняваше, че преди да има някаква промяна няма да дойдеш на стадиона. Много добре те разбрах какво имаш предвид, но просто изразните средства които си използвал за да кажеш това което мислиш са много неправилни меко казано. Всеки си преценява сам приоритетите. Миналия сезон приоритет ми беше Славия. Не съм изпуснал домакинство , ходих и на повечето гостувания, знамена, факли, създаване на групировка, миниумка ми избухна в краката! Видях как свърши сезона въпреки усилията на ВСИЧКИ да постигнем нещо и като публика, и като отбор. Този полусезон съм отишъл вс на вс 3 пъти на мач. Просто защото приоритетите ми в случая бяха други. Пак ти казвам разбирам те, но не си го казал както трябва. А за тренера, аз съм един от малкото, които го защитават и точно защото миналия сезон бях 1 от 4та които отидохме на срещата с него, на която ушким щяха да дойдат всички и знам за какъв човек става на въпрос, защото лично съм общувал с него. "Поздрав за всички, които имат семейство, работа, куче и болна баба на легло" - май и ти си бил един от тези тогава...
Чет Ное 27, 2008 7:28 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Cherveno - chernite na kurvi sinove 

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Ное 27, 2008 10:38 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Не знам, ама току-що изгоненият от Стевица Симонович вкара 2 гола на чорбата 
|
Пет Ное 28, 2008 4:20 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Viktor4o_Rs написа: Не знам, ама току-що изгоненият от Стевица Симонович вкара 2 гола на чорбата  Viktor4o_Rs написа: Играчите ни не са по-лоши от тези на Сливен , Черноморец, Мездра и т.н.
Саша и Илия не бяха само при Стевица и сега кво излиза.. като изключим тях двамата нали другите ни футболисти са по-добри от тия на Мездра,а не правихме дори Х с чорбата?!?!
Мездра на гостувания с 2-те звезди:
"Спартак" (Варна) - Локомотив (Мездра) 2:0
Миньор (Перник) - Локомотив (Мездра) 2:0
Вихрен (Сандански) - Локомотив (Мездра) 0:1
[0:1 Предраг Пажин 90']
Черноморец Бургас (Бургас) - Локомотив (Мездра) 2:2
Черно море (Варна) - Локомотив (Мездра) 2:0
Литекс (Ловеч) - Локомотив (Мездра) 2:1
Локомотив 1936 (Пловдив) - Локомотив (Мездра) 0:2
Сливен 2000 (Сливен) - Локомотив (Мездра) 2:0
..точно както и в Славия бяха! Аз съм на почти всяко гостуване от много години и ти казвам,че и те като автобуса излезнеше от София ставаха мишоци! Да вярно с тях поне повечето домакински мачове щяхме да си вземем,но аз предпочитам да сме равно слаби и на дом. и на гост. отколкото да сме домакински отбор! Както каза Death_Squad няма огромно значение дали сме 5-ти или 10-ти!
п.с. Казвал съм ти го и извън форума , просто ти имаш илюзии в началото на сезона,че може това да е годината за турнири,но забравяш кой ни е президент!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пет Ное 28, 2008 5:00 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Не ,аз отдавна нямам никакви илюзии , откакто сме си говорили... Но за Стевица мнението ми е твърдо против него . Може би наистина докато ВС ни е президент всякакви дискусии са излишни. Не съм съгласен обаче, че е без значение дали сме 5-ти или сме точно над чертата, треперейки да не изпаднем . С наличния футболен ресурс резултатите можеха да са доста по-добри и най-вече да не се стига до драмата с Криводол . Може би ще ми кажеш и какво от това, така или иначе Купата няма да я вземем- ОК, ама съгласи се, че е по-добре да те ритне кон , а не магаре 
|
Пет Ное 28, 2008 7:57 pm |
|
 |
|