Трябва ли Стевица Кузмановски да остане начело на Славия?(R)
Трябва ли Стевица Кузмановски да остане начело на Славия?(R)
Автор |
Съобщение |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
C/\ABuCTA написа: Josif написа: C/\ABuCTA написа: Josif написа: "Кучето си лае, керванът си върви." Ето това сме славистите ! Докато се занимаваме с локални проблеми, винаги нещо няма да върви. Поздрав за всички, които имат семейство, работа, куче и болна баба на легло ! Имал си доста тъпи(лишени от логика) изказвания, но това бие всичките ти рекорди! Ако не схващаш логиката на това, което съм написал или си много тъп, или се правиш на такъв. Всичките сте почнали да лаете по тренера, който и аз не харесвам, а в същото време почти никой от писалите по темата не си направи труда да участва в някои от протестите срещу Дебелака. Сигурен съм, че и занапред ще продължавате в същия дух да милеете за "любимата" Славия. Вие кво си мислите ? И аз ходя на работа и уча едновременно и пак намирам време да участвам, защото искам заедно да спасиме Славия. Казвал съм го неведнъж - Каквито феновете - такъв и отбора ! А ти Тошко ли си къв си, понеже виждам, че имаш лично отношение към мен ела, моля ти се, на някоя среща, знаеш къде, да си кажем нещата очи в очи ! Защото такива интернет спорчета винаги са били безсмислени. Абе ти не бери грижа аз ще дойда още с доко сф ако искаш ще си кажеме нещата в очите. Ама др ми прави впечатление. Почна ти от 1 полусезон да идваш на мачове и вече почна да даваш ъкъл на другите. Помня преди как обясняваше, че преди да има някаква промяна няма да дойдеш на стадиона. Много добре те разбрах какво имаш предвид, но просто изразните средства които си използвал за да кажеш това което мислиш са много неправилни меко казано. Всеки си преценява сам приоритетите. Миналия сезон приоритет ми беше Славия. Не съм изпуснал домакинство , ходих и на повечето гостувания, знамена, факли, създаване на групировка, миниумка ми избухна в краката! Видях как свърши сезона въпреки усилията на ВСИЧКИ да постигнем нещо и като публика, и като отбор. Този полусезон съм отишъл вс на вс 3 пъти на мач. Просто защото приоритетите ми в случая бяха други. Пак ти казвам разбирам те, но не си го казал както трябва. А за тренера, аз съм един от малкото, които го защитават и точно защото миналия сезон бях 1 от 4та които отидохме на срещата с него, на която ушким щяха да дойдат всички и знам за какъв човек става на въпрос, защото лично съм общувал с него. "Поздрав за всички, които имат семейство, работа, куче и болна баба на легло" - май и ти си бил един от тези тогава...
Абсолютно си прав, че две години стъпвах на стадиона само за четири мача през годината. Прав си и затова, че много се бях отчаял по едно време и даже си мислех, че съм се отказал, но се оказа че любовта към Славия е по-силна. Не ми е много приятно да се обяснявам кой от двама ни е ходил повече по мачове и кой как е подкрепял отбора, защото аз преди много време започнах да ходя в агитката, а е факт, че тебе и до днес не те знам кой си. Не ми харесва, че персонално ме нападаш без да се познаваме, а те имах за умно момче, поне от повечето ти постове.
Това, което на мен пък ми прави впечатление е, че аз веднъж за винаги осъзнах, че ако нищо не правиш , за да промениш нещата, нещата няма и да се променят. Сега ще се боря или до пълна победа, или до пълен крах. А ти явно си в още по-тежко положение от моето миналата година, защото явно веднъж си се осъзнал, а след това отново си предал фронта. Абсолютни глупости са това Славия една година да ти е приоритет, друга да не е. И въобще за какви приоритети говорим ? Не е ли това най-важното веднъж завинаги да се върнем тези, които бяхме абдикирали ? С тебе човече вероятно ще се видим на мача с бомбаджиите, но няма какво да си кажем. Подкрепяй, когото и както поискаш, не ме интересуваш ! И да, ще продължавам да правя, каквото трябва в името на Славия. Ако трябва и акъл ще давам ! А ти продължавай да определяш годишните си приоритети ! И умната !
КАКВИТО ФЕНОВЕТЕ-ТАКЪВ И ОТБОРА !
Пет Ное 28, 2008 8:04 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Viktor4o_Rs написа: Не ,аз отдавна нямам никакви илюзии , откакто сме си говорили... Но за Стевица мнението ми е твърдо против него . Може би наистина докато ВС ни е президент всякакви дискусии са излишни. Не съм съгласен обаче, че е без значение дали сме 5-ти или сме точно над чертата, треперейки да не изпаднем . С наличния футболен ресурс резултатите можеха да са доста по-добри и най-вече да не се стига до драмата с Криводол . Може би ще ми кажеш и какво от това, така или иначе Купата няма да я вземем- ОК, ама съгласи се, че е по-добре да те ритне кон , а не магаре 
Да ,но и ти се съгласи,че докато Венци ни е президент няма изгледи да имаме успешен треньор.. дори "Специалният Жозе" да дойде! Просто това е 'дебелата' ни политика... 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пет Ное 28, 2008 8:11 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
При тия анонимни треньори и Кристиано Роналдо ще изглежда като мишок.
Едва ли Венци е наредил да паднем като марули в Мездра от Криводол. Едва ли той е наредил да играем чак толкова безидейно като тактика. Че нали от това страдат и неговите покупко - продажби. Той има изгода да играем силно и смислено, за да продаде 3-4 момчета в чужбина и да се надупим 2-3 пъти през сезона, колкото да не се класираме за евротурнирите и да не му се повишават разходите. Зимъска ще продадем само Благо и то заради четирите му добри мача в националния отбор. Всички говорят как чуждите футболисти спирали развитието на нашите и как трябвало те да са с класи над нашите, за да им се разрешава картотека. Ами това три пъти повече важи за тренерите. Какви треньори са Окука, Канатларовски, Оларевич, Достанич и други подобни. Сменица не го и споменавам, защото от него и чеп за зеле не става. С 5 тотаджийски мача миналата есен заседна в съзнанието на двайсетина процента от привържениците и това е жалкото.
|
Пет Ное 28, 2008 8:13 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
bodzhov_zv написа: При тия анонимни треньори и Кристиано Роналдо ще изглежда като мишок. Едва ли Венци е наредил да паднем като марули в Мездра от Криводол. Едва ли той е наредил да играем чак толкова безидейно като тактика. Че нали от това страдат и неговите покупко - продажби. Той има изгода да играем силно и смислено, за да продаде 3-4 момчета в чужбина и да се надупим 2-3 пъти през сезона, колкото да не се класираме за евротурнирите и да не му се повишават разходите. Зимъска ще продадем само Благо и то заради четирите му добри мача в националния отбор. Всички говорят как чуждите футболисти спирали развитието на нашите и как трябвало те да са с класи над нашите, за да им се разрешава картотека. Ами това три пъти повече важи за тренерите. Какви треньори са Окука, Канатларовски, Оларевич, Достанич и други подобни. Сменица не го и споменавам, защото от него и чеп за зеле не става. С 5 тотаджийски мача миналата есен заседна в съзнанието на двайсетина процента от привържениците и това е жалкото.
Мисля, че това е най-точният и безпристрастен коментар, който описва ситуацията за тренера ни. А пък за Венци май всички сме единодушни- докато ни е президент, бял ден за белите няма да има...
|
Пет Ное 28, 2008 8:49 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Josif написа: Абсолютно си прав, че две години стъпвах на стадиона само за четири мача през годината. Прав си и затова, че много се бях отчаял по едно време и даже си мислех, че съм се отказал, но се оказа че любовта към Славия е по-силна. Не ми е много приятно да се обяснявам кой от двама ни е ходил повече по мачове и кой как е подкрепял отбора, защото аз преди много време започнах да ходя в агитката, а е факт, че тебе и до днес не те знам кой си. Не ми харесва, че персонално ме нападаш без да се познаваме, а те имах за умно момче, поне от повечето ти постове.
Това, което на мен пък ми прави впечатление е, че аз веднъж за винаги осъзнах, че ако нищо не правиш , за да промениш нещата, нещата няма и да се променят. Сега ще се боря или до пълна победа, или до пълен крах. А ти явно си в още по-тежко положение от моето миналата година, защото явно веднъж си се осъзнал, а след това отново си предал фронта. Абсолютни глупости са това Славия една година да ти е приоритет, друга да не е. И въобще за какви приоритети говорим ? Не е ли това най-важното веднъж завинаги да се върнем тези, които бяхме абдикирали ? С тебе човече вероятно ще се видим на мача с бомбаджиите, но няма какво да си кажем. Подкрепяй, когото и както поискаш, не ме интересуваш ! И да, ще продължавам да правя, каквото трябва в името на Славия. Ако трябва и акъл ще давам ! А ти продължавай да определяш годишните си приоритети ! И умната ! КАКВИТО ФЕНОВЕТЕ-ТАКЪВ И ОТБОРА !
Братле по принцип си прав за всичко, което си написал. На мен Славия не ми е приоритет за 1 година или нещо подобно. Бях се отчаял/спрял да ходи на мачове/ преди 6 или 7 години не помня вече. От 4 сезона ходя на почти всеки домакински мач, случвало се е и сам да си отида. Славия винаги ми е била приоритет. Този полусезон си имах други неща на главата, а и питай jordi още в самото начало на сезона му казах как ще протече всичко. Нито съм се отказал, нито съм се отчаял както са повечето ни фенове. Тебе съм те нападал на лична основа толкова колкото съм нападал всеки 1 от този форум с когато сме спорили за нещо. Аз ако ще нападам някой лично ще му го кажа в очите. Нямам нищо против теб. Просто много ме издразни твоето мнение в случая. Ти си давай акъл ама си подбирай думите поне само това ще ти кажа, защото в твоя случай беше леко лицемерно. Ако си ме разбрал супер. Ако не си здраве да е!
И стига сме се карали помежду си, защото забелязвам нещо много неприятно. Откакто отборът ни изпадна в тази дупка всичките фенове, явно доста изнервени от това, започнахме да се караме и то много. Разногласия винаги е имало, но този път е нещо повече. Тази тема е самото доказателство за това. Време е да спрем и да се съсредоточим върху подкрепата си за отбора най-вече, независимо кой от коя фракция, откога ходи на мачове и т.н. Също така ако ще протестираме против венци да започнем всички заедно. Да го решим веднъж за винаги, защото и тук сме много разединени. И като го решим да е непрекъснато и да е на всеки мач по всякакъв начин който измислим! В момент, в който трябва сме точно и най-вече единни ние почнахме да се караме като лешояди над труп. Дано това не е трупа на Славия... Така, че стига!!! Време е да сме заедно! Точка. Който мисли като мен да започне да дава градивни идеи и коментари.
Пет Ное 28, 2008 10:29 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Сериозно съм притеснен за мястото ни в А група -македонския физкултурник няма да бъде сменен
http://www.sport1bg.net/sport1/node/118614
Очаквам в края на сезона през сълзи да обясни колко се е старал но футболистите толкова си могат и в Б група ще се опита да ги върне след само 1 година в А
Само на мен ли ми се струва или ВС +СК =ВНЛ
|
Съб Ное 29, 2008 10:31 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
абе, че нема да изпаднеме, нема ама....
Съб Ное 29, 2008 11:21 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Грозданов май го изпуснахме - има добра оферта от кипърски отбор. Сега се спрягат имена като Юрчевич и други подобни хървати и сърби.
|
Съб Ное 29, 2008 10:10 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ....................
Debelia e ludo vluben v Stevica to e jasno ve4e
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|