Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 12:37 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 50  Следваща
 Зимна селекция 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Няма смисъл, щото споровете не са конструктивни и отиват към караници (особено, както отборът не върви), а това е излишно....

Нед Ное 30, 2008 8:26 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Аз съм съгласен с повечето от дадените мнения и примери относно играчите. Виктор има някои уникални качества - бързина, издръжливост, техника на скорост. Липсва му мисъл в завършващата фаза - закъснява с подаванията, не избира точния човек, на когото да подаде, не избира точния момент за стрелба във вратата. Понякога не избира добри моменти при излизанията. Последното се компенсира с бързината му, но предвид възрастта му може да се научи на ефективност при пасовете. тъпо е това да се случва в представителния отбор, но е възможно и има смисъл.
Анев, Новкович, Попара, Павлов - нямат място в състава наистина. Диоп няма място във футбола изобщо според мен. Кирев трябва да изчака още за мъжкия отбор, а на Орлинов, Петров и Копи може да се гласува повече доверие, поне до края на опропастения шампионат.

Нед Ное 30, 2008 5:33 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Стевица иска бразилци

Македонският наставник на Славия Стевица Кузмановски зорко следи няколко бразилски таланта, които играят в бразилската Б дивизия.

Белите изпитват остра нужда да подсилят атакуващото си звено с оглед евентуални трансфери на Благо Георгиев и Тодор Колев, които се очаква през зимната пауза да станат легионери извън граница. Както е известно интерес към Георгиев има от италианските Торино, Сампдория и Лече, а Колев е трансферна цел на румънски и израелски отбори.

Освен евентуалните бразилски попълнения Славия има интерес към Румен Горанов от Локо Пловдив и футболистите на Беласица Виля и Бето.

Нед Ное 30, 2008 5:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Цитат:
Златинов най-вероятно ще бъде преотстъпен. Вариант за него е и Славия. "Белите" искаха благоевградчанина още през лятото, но тогава той предпочете да премине в ЦСКА.

Нед Ное 30, 2008 6:01 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ВС е отправил оферта за Саидходжа от "Ботев" - макар че като го гледах вчера не е по различен от един Златковски.

Нед Ное 30, 2008 6:17 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Според мен основния ни проблем е защитата.Може би нямаме един мач,в който и четиримата защитници да са едни и същи.Не ни трябват много играчи - 2-3ма защитници,един градивен(атакуващ)халф и един нападател.Тошко надали ще си намери отбор в чужбина и сигурно ще остане.Ортега дано изиграе повече от един мач без да се контузва.А и най-важното от което имаме нужда - нов треньор.

Нед Ное 30, 2008 7:15 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
И един нов собственик. :wink: :D

Нед Ное 30, 2008 7:49 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
desso написа:
И един нов собственик. :wink: :D

Най - вече това.

Нед Ное 30, 2008 7:51 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
На всяка цена трябва централен защитник там сме като разграден двор.Некадърници като Диоп и Боби Павлов да се махат.Виктор Дениран да се докаже първо в дубъла.А като се махне Благой Георгиев - направо не ми се мисли.

Пон Дек 01, 2008 4:16 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Аз мисля че трябва да се даде шанс на Златковски вкарва за дубала може да се е отпушил ... а за защитник няма какво да си говорим Боби Павлов нз кой го е направил футболист ма той не е за тази префесия... Фугата вече е стар :? ... абе супер сме в зашитата ляв защитник от край време нямаме ... говорат че и Керчо ще го продават... нов отбор пак ... :cry:

и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!

Пон Дек 01, 2008 9:12 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 50  Следваща