Благо се разбра с Торино!
Автор |
Съобщение |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ...................
Kade li ne go prachtaha West Ham Italia Psg,Germania,Torino,Schalke
Dortmund i nakraja v Kavkaz pri aburigenite
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Яну 05, 2009 1:06 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
На тръгване към новия си клуб "Терек" националът Благой Георгиев разкри, че е отказал много изгодни оферти от "Левски", ЦСКА и Литекс, пише "24 часа".
"И трите клуба ме искаха, но не може да се сравнява българското и руското първенство. Много хубави пари ми даваха тук, в България, но аз оставам лоялен към "Славия" и в родното първенство ще играя само за този клуб, защото в него се чувствам като у дома си", заяви футболист номер три на страната за 2008 година.
Благо отпътува за Русия заедно с мениджъра Мирчо Димитров, а в Грозни му бе устроил посрещане другият българин в тима Валентин Илиев.
27-годишният бивш славист ще подпише договор за 4 години, а тимът от Овча купел ще прибере 1,5 млн. евро.
"Не сме имали никакви разногласия за трансферната сума. Тя е седемцифрена, но аз не искам да я коментирам. Не мога да ви кажа точната сума, но знаете, че в Русия се дават много пари. Малко или много избрах Терек и заради това. Каквото поиска Венци Стефанов, веднага му го изпълниха. Това е клубът, който ме искаше най-настоятелно и логично се стигна до преминаването ми там", заяви още Георгиев.
Той не скри също, че желанието му е било да премине в "Шалке" или някой от италианските отбори, които отправиха запитвания за него, но не го е сторил, за да влязат повече пари в касата на родната Славия. Трябва да питате самия Венци Стефанов дали е доволен от трансфера, но сигурно е така.
Славия ще вземат хубави пари, най-накрая ме продадоха", добави още дългогодишният капитан на "белите".
"Меридиан Мач" пък разкрива, че белите ще получат за него 1,7 милиона евро.
Днес той ще мине медицински прегледи в тима от Грозни, а след това Благо трябва да подпише и 4-годишния си договор с елитния руски тим.
В Терек той ще играе със съотборника си в националния тим Вальо Илиев и бившите играчи на ЦСКА Петре и Забавник.
Към футболиста на Славия интерес имаше и от страна на два италиански тима - Лече и Торино.
|
Пон Яну 05, 2009 1:32 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Мисля, че Благо заслужаваше да отиде в много по-голям клуб от Терек , но какво да се прави . Дано там се разиграе и да бъде забелязан от голям отбор  Успех Благо , жив и здрав да си , все така да измъкваш националния , бъди все такъв славист - благодарим ти за всичко 
|
Пон Яну 05, 2009 10:40 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Точно от Терек, дори и да бъде забелязан, много трудно ще се продаде. Те искат баснословни суми.
|
Пон Яну 05, 2009 11:40 pm |
|
 |
|