Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 2:41 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 Несправедловост - Благо е трети в класацията 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ей Прасе, 3 гола за цяла есен - голямо постижение!

Съб Яну 10, 2009 7:27 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
Tony Adams написа:
Ами щом едни трансфер, защото Барбуков няма са какво друго положително да се запомня през изминалата година, може да те направи №1 в България, то е ясен и футболист №1 за 2009 г. Едва ли някой друг ще отиде в клуб от ранга на Ювентус.

Какво пишеш бе човек??! Нищо не ти се разбира :shock:

Нед Яну 11, 2009 10:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Опитай се утре сутринта да го прочетеш пак, може и да ти се изясни. :lol:
Да, имам две грешки. Третата дума в поста да се чете "един", а не "едни". А "запомня" като "запомни".

Нед Яну 11, 2009 11:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ама вие вярвате ли си???

Какво направи Блажко...та той играе в Славия!!!!!

Бербатов е на светлинни години пред всички останали....Ако някой не помни нека се поразрови Бербатов как и срещу кого играя 2008 и след това да направи същото за Блажко...не мислимо е да се сръвняват двамата...просто не мислимо!

Малко факти - Бербатов за 49 мача има 20 гола:

Тотнъм - Рединг 2:2
(90 минути , 2 гола)

Тотнъм - Манчестър Юнайтед 1:1
(90 минути, 1 гол)

Дарби Каунти - Тотнъм 0:3
(32 минути, 1 гол)

Славия (Прага) - Тотнъм 1:2
(90 минути, 1 гол)

Тотнъм - Челси 2:1
(120 минути, 1 гол)

Тотнъм - Уест Хям 4:0
(90 минути, 2 гола)

ПСВ Айндховен - Тотнъм 6:5 след дузпи (0:1 в ред. време и прод.)
(120 минути, 1 гол, бележи 1 гол и при дузпите)

Тотнъм - Челси 4:4
(90 минути, 1 гол)

Блекбърн - Тотнъм 1:1
(90 минути, 1 гол)

Уигън - Тотнъм 1:1
(90 минути, 1 гол)

Олборг - Манчестър Юнайтед 0:3
(90 минути, 2 гола)

Манчестър Юнайтед - Уест Бромич 4:0
(90 минути, 1 гол)

Манчестър Юнайтед - Сток Сити 5:0
(90 минути, 1 гол)

Манчестър Юнайтед - Мидълзбро 1:0
(90 минути, 1 гол)

Митко е вкарал на МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД, два пъти на ЧЕЛСИ като в единия мач благодарение на негов гол Тотнъм вдигат КАРЛИНГ КЪП.

Бербатов е най-скъпият трансфер в историята на Манчо, в ерата на Сър Алекс...верно е, че разбирате повече от него от футбол ама...30 милиона паунда

Не ме карайте да броя асистенциите, не ме карайте да ви копирам ликове - всички помнят забележителните пасове и голове, които вкара....срещу него имаме нашето момче, което обича Исус, вкарва на Берое и направи трансфер в чеченски отбор!

Ако и след това някой твърди, че Благо е по-заслужилият просто е безумно пристрастен и крайно необективен или с други думи смешен!!

Пон Яну 12, 2009 9:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Айде свали си очилата, че и аз ако почна, като тебе да се изразявам статистически ще ти извадя 20 играча с по-добри показатели. Само резервата Едуардо до януари ( като му счупиха крака ) имаше с 3 гола повече от Бербатов. Някой по-горе ти каза, че заради 30 милионния трансфер, дай до края на кариерата му да го абонират за футболист на годината.....Не ми се рови сега, но с неговите 4 гола в лигата е между 85 и 100-то място в Премиършип, а това са показателите за второто полугодие, че и отгоре. Голямо постижение за таран!!! А Блажко (както го наричаш) изнесе тежките мачове в националния - голяма работа.......А по-добре си трайте, че ушите ми мазоли хванаха от тия 30 милиона...все едно на вас са ги дали.

П.П. И нищо лично, човек се учи, докато е жив.

Пон Яну 12, 2009 10:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Говорим за българи, защо го сравняваш с Едуардо и т.н ?Урсула също изнесе мачовете на нац. отбор.Като цяло обаче Бербо се представи най-силно от всички и съм съгласен с написаното от makaveli

Вто Яну 13, 2009 12:02 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Chelsea_69 написа:
Говорим за българи, защо го сравняваш с Едуардо и т.н ?Урсула също изнесе мачовете на нац. отбор.Като цяло обаче Бербо се представи най-силно от всички и съм съгласен с написаното от makaveli

Айде и за теб по-бавно сега. Исках да кажа, че като футболист не е направил нищо, ама нищичко за цяла година. Нито в Англия, нито в националния. Но поради трансфера ( който често е икономически, както Гигов уж даде на ЦСКА 1 млн евро за Нанков ), както изтъква всеки негов привърженик, е абонат....Абе да е жив и здрав...

Вто Яну 13, 2009 8:38 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Цитат:
Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов получи най-слаба оценка от състава на Манчестър Ю в дербито срещу Челси.Въпреки гола и асистенцията, които направи за победата с 3:0, нападателят получи оценка 6 по 10-балната система от в. "Манчестър Ивнинг Нюз". Това е най-ниската оценка в тима на "червените дяволи", толкова има още само вратарят Едвин ван дер Сар. И докато оценката на холандеца е най-вече заради липсата на положения пред вратата му, то на Бербатов не е спестена критиката. Според вестника преди гола в 87-ата минута българинът бил незабележим на терена.

Вто Яну 13, 2009 11:15 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
хахаха

цитатът е от:

http://www.manchestereveningnews.co.uk/

както добре се вижда- сайт доколкото разбрах свързан с ман сити!!! отбора, на който БЕрбо отказа,защото не са достатъчно добри (те ще станат добри,когато марто и божинката се върнат)

това може би е въпросната статия с много свободен превод

http://www.manchestereveningnews.co.uk/ ... er_ratings

За мен Бербо е страхотен играч...и на нас не ни е работа да се принизяваме на нивото на говедата,които отричат безспорните му качества.

абе с едно изречение-който може да играе футбол от вас осъзнава каква класа притежава Бербатов.

Вто Яну 13, 2009 11:36 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Tony Adams написа:
Цитат:
Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов получи най-слаба оценка от състава на Манчестър Ю в дербито срещу Челси.Въпреки гола и асистенцията, които направи за победата с 3:0, нападателят получи оценка 6 по 10-балната система от в. "Манчестър Ивнинг Нюз". Това е най-ниската оценка в тима на "червените дяволи", толкова има още само вратарят Едвин ван дер Сар. И докато оценката на холандеца е най-вече заради липсата на положения пред вратата му, то на Бербатов не е спестена критиката. Според вестника преди гола в 87-ата минута българинът бил незабележим на терена.

и аз мога да цитирам български сайтове:

Гигс и Видич най-добри срещу Челси, Бербатов веднага след тях
Нед, 2009-01-11 21:23
Ветеранът Райън Гигс бе определен за "Играч на мача" след дербито между Манчестър Юнайтед и Челси, завършило 3:0.

Уелсецът единодушно е оценен като номер 1 в срещата от всички британски медии. Веднага след него е нареден голмайсторът на първото попадение Видич, а след това са изброени имената на нашия Димитър Бербатов, Кристиано Роналдо и Патрис Евра.

Любопитна е оценката на местния вестник "Манчестър Ивнинг Нюз", който единствен поставя най-ниска оценка именно на българина. Всички авторитетни издания обаче хвалят капитана на националния ни отбор за асистенцията и попадението срещу тима на Луиш Фелипе Сколари.

А на Мишкар ще кажа - най-обичам като някой подкрепя тезата си с "айде и аз да не се разровя"...ми хайде направи го де, дай малко суха статистика...Благо кога е изнесъл националите на гърба си ??С Какво, с случайния си гол ли???
VSP99 ви го каза - принизявате се на нивото на малоумни хейтъри.

Вто Яну 13, 2009 11:54 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща