Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 3:27 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 Несправедловост - Благо е трети в класацията 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Реално награда не трябваше да се присъжда. И Скакауеца да играе с тия футболисти, и той ще е №1. И ако в Юнайтед е лесно да се играе с такава компания, то в националния виждаме прима балерината в пълния и блясък! :lol:

Съб Яну 17, 2009 4:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Tony Adams написа:
Реално награда не трябваше да се присъжда. И Скакауеца да играе с тия футболисти, и той ще е №1. И ако в Юнайтед е лесно да се играе с такава компания, то в националния виждаме прима балерината в пълния и блясък! :lol:

като е лесно що не играеш ти???
Защото в света само трима футболисти са го заслужили и към надтоящият момент това са Руни, Тевез и БЕРБАТОВ

Бербатов е нападател - той не може да играе вместо Вагнер, Топчо, Илиев или Миланов...не може да си дава пасове сам на себе си..това е работа на Стенли, Чаво, Благо и т.н. ама те не го правят....чудеса ли очакваш от БЕРБАТОВ....

ти си типичен българин - отричащ всичко...сигурно разбираш и от политика, всякакъв спорт и т.н......аман от такива хейтъри...по-добре си трай, че си смешен!

Съб Яну 17, 2009 5:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение hahahhaah
http://topsport.ibox.bg/news/id_1180692539
Kak che go prodadat za 20 000 000 ochte proleta

Съб Яну 17, 2009 5:55 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Tony Adams написа:
Реално награда не трябваше да се присъжда.

Това си е абсолютната истина.

Нед Яну 18, 2009 3:25 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
makaveli написа:
Tony Adams написа:

Защото в света само трима футболисти са го заслужили и към надтоящият момент това са Руни, Тевез и БЕРБАТОВ

Бербатов е нападател - той не може да играе вместо Вагнер, Топчо, Илиев или Миланов...не може да си дава пасове сам на себе си..това е работа на Стенли, Чаво, Благо и т.н. ама те не го правят....чудеса ли очакваш от БЕРБАТОВ....

ти си типичен българин - отричащ всичко...сигурно разбираш и от политика, всякакъв спорт и т.н......аман от такива хейтъри...по-добре си трай, че си смешен!

Муци, по-полека с обръщенията, ще ти се пръсне сърчицето от злоба.
Не съм футболист за да игая футбол. Но за твое сведение си върша добре работата, която наистина се оценява на международното поле. При това без да имам подкрепата на разни журналистчета, както е в случая с твоята любима Барбукова.
Като е нападател защо не го виждам да играе като нападател? Не го виждам да се раздава, да се бори...Тевез е доста по-полезен за отбора си. Е, по-грозен е, ама за да си футболист не е нужно да си манекен. Поне така съм чувал.
Казваш, че полузащитниците трябвало да му подават топки. Последните мачове, които гледах на България, това просто нямаше как да стане. Щото балерината или се крие някъде назад, или не си мърда гъза за да избяга от опеката на защитата, или е "контузен".
За хейтърството сега. Че си влюбен в юношата на Пирин е повече от ясно. Сигурно и чаршафите са ти с неговия лик. Само че да се наричаш славист и да разправяш, че Благо вкарва случайни голове е повече от подло и нагло. И сега, ако аз подхвана темата за това, какви са типичните българи, мога съвсем спокойно да започна да разправям, че държавата ни е на това дередже, щото всички разбират от футбол, Бербатов е най-великия футболист в историята на футбола, а пък другите са неква шайка, която се опитва да направи имидж покрай свещения му образ. :lol: Как ти се струва?
Ще те помоля най-учтиво да сдържаш омразата си към инакомислещите и да подбираш обръщенията и епитетите, които използваш тук. Не че някой им обръща внимание, но цапат форума и издават животинския ти произход.

Нед Яну 18, 2009 9:51 am
Профил
Познат
Аватар

Мнение 
Кафевото не прощава!

В европейския футбол тази роля изпълнява ЦСКА.

Нед Яну 18, 2009 5:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
прав си! особено това дето го дава дучето, примесено с комплексарщината

Нед Яну 18, 2009 7:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Tony Adams написа:
makaveli написа:
Tony Adams написа:

Муци, по-полека с обръщенията, ще ти се пръсне сърчицето от злоба.
Не съм футболист за да игая футбол. Но за твое сведение си върша добре работата, която наистина се оценява на международното поле. При това без да имам подкрепата на разни журналистчета, както е в случая с твоята любима Барбукова.
Като е нападател защо не го виждам да играе като нападател? Не го виждам да се раздава, да се бори...Тевез е доста по-полезен за отбора си. Е, по-грозен е, ама за да си футболист не е нужно да си манекен. Поне така съм чувал.
Казваш, че полузащитниците трябвало да му подават топки. Последните мачове, които гледах на България, това просто нямаше как да стане. Щото балерината или се крие някъде назад, или не си мърда гъза за да избяга от опеката на защитата, или е "контузен".
За хейтърството сега. Че си влюбен в юношата на Пирин е повече от ясно. Сигурно и чаршафите са ти с неговия лик. Само че да се наричаш славист и да разправяш, че Благо вкарва случайни голове е повече от подло и нагло. И сега, ако аз подхвана темата за това, какви са типичните българи, мога съвсем спокойно да започна да разправям, че държавата ни е на това дередже, щото всички разбират от футбол, Бербатов е най-великия футболист в историята на футбола, а пък другите са неква шайка, която се опитва да направи имидж покрай свещения му образ. :lol: Как ти се струва?
Ще те помоля най-учтиво да сдържаш омразата си към инакомислещите и да подбираш обръщенията и епитетите, които използваш тук. Не че някой им обръща внимание, но цапат форума и издават животинския ти произход.

хахахахахаха
не знам от къде си ги изсмука всички тия неща ама евалата.
само ей така между другото ще ти кажа, че във всички световни медии заглавията от вчера са едни и същи - Бербатов качи Манчестър на върха във висшата лига. Сега не знам колко Благо е по-добър ама нейсе. Аз съм реалист - виждам нещата такива каквито са. Ти си този, който въпреки всичко и всички продължаваш да твърдиш, че Бербатов е слаб футболист и че Благо е по-добър (за миналата година разбира се). Лично аз гледам мачове на манчо този сезон доста редовно и смея да твърдя, че Тевез е доста слаб....във вчерашния мач с Болтън правеше едни и същи грешки...както и Роналдо, Андерсон, Бербатов....само че на нащо момче се обръща внимание щото не можем да се зарадваме на успеха на някой друг.
Животински са не моите а твоите виждания - да защитаваш играч на собствения си отбор въпреки ОЧЕВАДНИТЕ факти,които ОЧЕВАДНО не са на твоя страна. Нещо в стил левскарите и Гонзо е най-добрия нападател.
Двама са българските играчи играли в световни клубове и ти отричаш единия от тях...титуляр в настоящият европейски шампион, получаващ похвали от бивши и настоящи световни футболни величия...никога не съм казвал, че е най-великият, но е от световна класа. Да играеш за манчестър и да те сравняват с Кантона....извинявай явно и това е измислица на българските журналисти:)

П.С. Благо вкарваше страхотни голове на ....Берое, локо Сф и тем подобни футболни грандове....един гол срещу Черна Гора не може да му даде награда за най-добър футболист на годината...не можете ли да прогледете!

Нед Яну 18, 2009 10:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не са само двама играчите, играли в световни клубове ;)

САМО СЛАВИЯ!

Нед Яну 18, 2009 11:06 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Макавели,

губиш си времето...безсмислено е!

За мен Благо,като качества е на 5-6 място в България(независимо коя година или тримесечие гледаме:)

Сега, по-интересна ми е темата за наши футболисти играли в световни клубове (нещата пак ще са субективни)

За мен тези футболисти са:
Ицо ( не янев:)
Бербо
Костадинов
Божинката
Малката Перука или както му казват близките-Перуци ( един-два приятелски,ама му се брои:)

има ли други?

Пон Яну 19, 2009 12:11 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща