Автор |
Съобщение |
SLAVIA_ULTRAS
Напреднал
|
 :)
E.... murlio ... !!!
_________________ 'Obi4ame vi BELI ALKOHOLI!!! '
|
Нед Яну 18, 2009 11:25 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Абсолютно прав е Нико.
|
Нед Яну 18, 2009 11:31 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ..................
Da Niko e prav no ne moje da si pozvoliava po takav na4in da se pravi na buntovnik ili kav to tam
zaslujava edin perdah ot fenovete.
Ako otide v Napoli tam che go linchuvat ako po4ne da se pravi na otoren
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Яну 19, 2009 1:57 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3229 Местоположение: Гетото
|
 Re: ..................
CategoryC написа: Ako otide v Napoli tam che go linchuvat ako po4ne da se pravi na otoren
Наполи ще го гледа само на картинка ! Най-много да заиграе в "Спартак" или някой отбор от втора дивизия на Сърбия , Гърция или Турция !!!
Пон Яну 19, 2009 10:50 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Beto-Ciganeto
МАРКИНЬОС ОТ ЦСКА Е НОМЕР 1
Стефан Стоянов 14 януари 2009 18:44 Размер на шрифта: A | A | A |
Бето (в ляво) /© снимка: Sofia Photo Agency
Принтирай Изпрати Новото попълнение на Славия Бето даде първото си интервю за Гонг, откакто е в столичния тим. Доскоро бразилецът носеше екипа на Беласица Петрич, където успя да впечатли с изявите си. Предлагаме ви краткото изказване на полузащитника.
- Какво ви е първото впечатление от Славия?
- Мисля, че попаднах в един много добър отбор. Много съм щастлив, защото тук амбициите и желанията на клуба са доста по-големи. Сега искам само да играя на редовно и на равнище.
- Имате ли някакви проблеми с бившия ви клуб Беласица?
- Не искам да говоря лошо за Беласица. Просто аз исках да отида в по-силен отбор. Това е нормално, защото всеки желае да се развива като футболист, да прави кариера.
- Защо предпочетохте точно отбора на Славия?
- Мисля, че мястото е подходящо. Тук ще се развивам добре като футболист. Познавам добре качествата на треньора и смятам, че той ще ми помогне да израсна. Вярвам, че той ще ми дава шанс и аз ще съм щастлив в Славия. Пак казвам, че това е добра стъпка за мен.
- Какво знаете за Славия, за историята на клуба?
- Честно казано не знам историята на клуба. Отборът обаче е добър, така си мисля.
- Какво ви е мнението за г-н Стефанов, президентът на тима?
- Разбрах, че е човек, който дава много за клуба, а и го прави от години. Той е голям мъж, а аз се радвам, че ме привлякъл в клуба си.
- Вече харесахте ли нашата столица София?
- Е, много съм доволен. Тук има много хубави места, много хора живеят в София. Градът е голям, но си мисля, че ще се адаптирам бързо.
- Семейството ви пристигна ли в България?
- За съжаление все още не са тук при мен. Въпреки че тук си вадя хляба със спорт, ще съм много по-доволен, ако и близките са при мен. Скоро и това ще стане, а аз ще съм по-спокоен.
- В българското първенство има много бразилци, кой е най-добрият футболист от тях?
- Смятам, че най-добрият от тях е Маркиньос, който играе за ЦСКА.
- Вероятно имате приятели сред бразилците в А група?
- Разбира се, че имам много приятели сред тях. Не много, а всички бразилци са ми приятели. Аз съм на мнение, че хората когато отидат в чужда страна си стават приятели. Това е най-нормалното нещо. Ние сме си като голямо семейство.
- Като цяло какво ви е мнението за нашето първенство?
- Оценката ми за този шампионат е, че е на високо равнище. Добре е, че се озовах тук. Още повече, че вече съм в един от стабилните отбори, Славия. Искам да ставам и по-добър.
- Случайно да се познавате с някой от бразилките национали?
- Не, не се познавам с никой от тях.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Вто Яну 20, 2009 12:53 am |
|
 |
England_Fen
Пристрастен
|
Ще го видим и тоя Бето... прехвалената звезда на Беласица
|
Вто Яну 20, 2009 5:20 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
бето цигането му давам 3 мача да покаже нещо на терена
и ако не направи нищо съществено ще бъде замерян с банани
Вто Яну 20, 2009 5:26 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Сря Яну 21, 2009 11:45 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Дано само "загрижените журналисти" не започнат да подават "сигнали" и така да предотвратят това заминаване. Както направиха в случая с Благо и Уест Хем.
|
Сря Яну 21, 2009 3:10 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
СЛАВИЯ СПЕЧЕЛИ КОНТРОЛНАТА СРЕЩА СЪС СПОРТИСТ СВОГЕ
Славия победи втородивизионния Спортист (Своге) с 3:0 в контролна среща, която се игра в Правец.
Два гола отбеляза нападателят Николай Вълев, който е на проби в столичния тим. Едно попадение реализира друг нападател Мбайе Диоп, информира БТА.
Старши треньорът на "белите" Стевица Кузмановски пусна в игра два напълно различни отбора през двете полувремена. Участие не взе лекуващият контузия Милан Коприваров.
Следващата контролна среща на Славия е на 27 януари, отново в Правец. Съперник ще бъде отборът на Монтана.
Сря Яну 21, 2009 5:04 pm |
|
 |
|