Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 3:56 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 Несправедловост - Благо е трети в класацията 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
makaveli написа:
Tony Adams написа:
makaveli написа:
Tony Adams написа:
Реално награда не трябваше да се присъжда. И Скакауеца да играе с тия футболисти, и той ще е №1. И ако в Юнайтед е лесно да се играе с такава компания, то в националния виждаме прима балерината в пълния и блясък! :lol:

като е лесно що не играеш ти???
Защото в света само трима футболисти са го заслужили и към надтоящият момент това са Руни, Тевез и БЕРБАТОВ

Бербатов е нападател - той не може да играе вместо Вагнер, Топчо, Илиев или Миланов...не може да си дава пасове сам на себе си..това е работа на Стенли, Чаво, Благо и т.н. ама те не го правят....чудеса ли очакваш от БЕРБАТОВ....

ти си типичен българин - отричащ всичко...сигурно разбираш и от политика, всякакъв спорт и т.н......аман от такива хейтъри...по-добре си трай, че си смешен!

Муци, по-полека с обръщенията, ще ти се пръсне сърчицето от злоба.
Не съм футболист за да игая футбол. Но за твое сведение си върша добре работата, която наистина се оценява на международното поле. При това без да имам подкрепата на разни журналистчета, както е в случая с твоята любима Барбукова.
Като е нападател защо не го виждам да играе като нападател? Не го виждам да се раздава, да се бори...Тевез е доста по-полезен за отбора си. Е, по-грозен е, ама за да си футболист не е нужно да си манекен. Поне така съм чувал.
Казваш, че полузащитниците трябвало да му подават топки. Последните мачове, които гледах на България, това просто нямаше как да стане. Щото балерината или се крие някъде назад, или не си мърда гъза за да избяга от опеката на защитата, или е "контузен".
За хейтърството сега. Че си влюбен в юношата на Пирин е повече от ясно. Сигурно и чаршафите са ти с неговия лик. Само че да се наричаш славист и да разправяш, че Благо вкарва случайни голове е повече от подло и нагло. И сега, ако аз подхвана темата за това, какви са типичните българи, мога съвсем спокойно да започна да разправям, че държавата ни е на това дередже, щото всички разбират от футбол, Бербатов е най-великия футболист в историята на футбола, а пък другите са неква шайка, която се опитва да направи имидж покрай свещения му образ. :lol: Как ти се струва?
Ще те помоля най-учтиво да сдържаш омразата си към инакомислещите и да подбираш обръщенията и епитетите, които използваш тук. Не че някой им обръща внимание, но цапат форума и издават животинския ти произход.

хахахахахаха
не знам от къде си ги изсмука всички тия неща ама евалата.
само ей така между другото ще ти кажа, че във всички световни медии заглавията от вчера са едни и същи - Бербатов качи Манчестър на върха във висшата лига. Сега не знам колко Благо е по-добър ама нейсе. Аз съм реалист - виждам нещата такива каквито са. Ти си този, който въпреки всичко и всички продължаваш да твърдиш, че Бербатов е слаб футболист и че Благо е по-добър (за миналата година разбира се). Лично аз гледам мачове на манчо този сезон доста редовно и смея да твърдя, че Тевез е доста слаб....във вчерашния мач с Болтън правеше едни и същи грешки...както и Роналдо, Андерсон, Бербатов....само че на нащо момче се обръща внимание щото не можем да се зарадваме на успеха на някой друг.
Животински са не моите а твоите виждания - да защитаваш играч на собствения си отбор въпреки ОЧЕВАДНИТЕ факти,които ОЧЕВАДНО не са на твоя страна. Нещо в стил левскарите и Гонзо е най-добрия нападател.
Двама са българските играчи играли в световни клубове и ти отричаш единия от тях...титуляр в настоящият европейски шампион, получаващ похвали от бивши и настоящи световни футболни величия...никога не съм казвал, че е най-великият, но е от световна класа. Да играеш за манчестър и да те сравняват с Кантона....извинявай явно и това е измислица на българските журналисти:)

П.С. Благо вкарваше страхотни голове на ....Берое, локо Сф и тем подобни футболни грандове....един гол срещу Черна Гора не може да му даде награда за най-добър футболист на годината...не можете ли да прогледете!

Извинявай, ама фет енд дед май ще се окаже прав за кафявото.
Хайде, върни се назад в темата и ми покажи къде съм казал, че Бербатов е слаб футболист? В опита да защитиш тезата си започваш да фантазираш. Бербатов може да постигне много. Но трябва да извади мъжкото от себе си и да го покаже на всички.
Гола срещу Болтън си е заслуга 95% на Тевез и 5% на Бербатов. Някой 16-годишен юноша да беше - и той щеше да го вкара. А какво пишат медиите не ме интересува. Същите медии, които правят Бербатов №1, а Гошо Петков №2. Нямах възможост да гледам мача, видях само гола. Но е смешно европейския и незнам си още къв там шампион да се мъчи срещу отборчета от този ранг и в последната секунда да взима победата, което се очертава като постоянна тенденция.
В крайна сметка не ми пука какво прави Бербатов в клубния си отбор. Искам да го видя да играе със сърце за България. Така, както го прави Благо. И никой не може да отрече, че Благо е най-добрият футболист в националния ни отбор през последните няколко мача. Нещо, което дори и жабарите признаха.

Пон Яну 19, 2009 9:44 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
опа, младите брррррррррррр
пропуснахте първите които са играли в иснински отбори
петков/берое/ - аустрия
чаво - аустрия
жужо -фейенорд и то не с кой да е , а с кроиф

Вто Яну 20, 2009 4:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение ...............
I nechto mn po vajno Ruud Gulit e bil rezerva na Jelazkov

Сря Яну 21, 2009 1:19 am
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение Re: ...............
CategoryC написа:
I nechto mn po vajno Ruud Gulit e bil rezerva na Jelazkov

Обаче всички ветерани на Славия са длъжници на клуба. Да се съберат и да детронират мутрата и дебелата свиня - имат и пари и влияние и харизма. Ние бихме им помогнали. Обаче те нямат воля за това.

Чет Яну 22, 2009 12:07 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
lokohooligan написа:
Blago e edin mrusen travestit. Tova e klasacia za futbolist na godinata, ako be6e klasacia za nai poddurjan gei, Blago sus sigurnost 6te6e da e purvi. Qjte laina mrusni gadni evreiski kopeleta :lol:

Да ти сера у устата!!!!

Нед Фев 08, 2009 8:21 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
Draskali ste ne6to po kvartala. Sigurno v tri 4asa prez no6ta nasranqci ne6tastni. Da vi eba maikata evreiska

Нед Фев 08, 2009 8:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е, не е като Динамо Москва :lol:

Нед Фев 08, 2009 8:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
A кой ви наеба в Илиенци в края на миналия сезон :twisted: дай спокойно, вземи си душ и после пак се сети кой ви го набута!!

Последна промяна mittag на Нед Фев 08, 2009 8:48 pm, променена общо 1 път

Нед Фев 08, 2009 8:47 pm
Профил WWW
Напреднал

Мнение 
lokohooligan написа:
Sega v Grozni mu e dobre na Ursula. Chuk4ite si go ebat toq mrusen gnusen i mirizliv gei. Chestit transfer v 4ujbina kurvo evreiska. Terek Grozni e dobur otbor ha ha ha... :lol: :lol: :lol:

Ей трай бе саждо грозна.Яд ли ви е,че заби гола и тия 15 човека умрехте на ветровития ви китайски стадион дето и сектори няма бе пумияр.Айде ходи си в депото,дето ти е работното място и не пиши тука бе плъх грозен.30 години титла не сте помирисвали,пак хубаво че сте в "А" група бе педерсаст грозен.Как не си ми наблизо да го начукам на майка ти бе?

Нед Фев 08, 2009 8:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
lokohooligan написа:
Sega v Grozni mu e dobre na Ursula. Chuk4ite si go ebat toq mrusen gnusen i mirizliv gei. Chestit transfer v 4ujbina kurvo evreiska. Terek Grozni e dobur otbor ha ha ha... :lol: :lol: :lol:
Гей гей , ама ви го наби мощтно в гъза и млъкнахте тогава нали :lol:

The Rise of the poisoned Youth

Нед Фев 08, 2009 9:21 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща