Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:34 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 Една (не особено) културна дискусия 
Автор Съобщение
Напреднал

Мнение 
HaSSgesang написа:
Abe ortega mortega . . v tvoi interes e naistina da mluknesh nai nakraq . . i da spresh da sudish koi e ''SLAVIST'' i koi ne e . . ne se gazirai tuka tolko mnogo shtot edva li trqbva da 4uvam ot zadklaviaturen plux sprql da xodi po ma4ove po pri4ini det samo muxliopodobni kat tebe mogat da izmislqt 4e da sprat da podkrepqt lubimiq otbor dali sum SLAVIST ili ne !!

Абе я първо почни да пишеш на български и тогава заставай зад компютъра.Ще си пиша какво си искам и каквото си мисля бе онуфри такъв!

Нед Фев 08, 2009 1:23 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Ustataaaaaa . . neznaex 4e razbirash i bulgarski be cigylar iztarbushen !! Dobur ton she zapaza kogato takiva rikosheti ot buferski 4ekii sprat da se obajdat nepodgotveni a ako iskash da kazvash kvoto si iskash za kogoto si iskash she e xubavo v licata da go pravish

Нед Фев 08, 2009 1:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ортега стига се плюнчи,чакаме те...

Нед Фев 08, 2009 1:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Death_Squad написа:
Tony Adams написа:
Темата отдавна не е за селекцията вече.
Само това остава да се случи на ст. Славия. Заради банда младежи да ни извадят от групата.
Пичове, футболистите са ви най-малко виновни за нещо. Има достатъчно мургави и турскоговорящи по улиците на София. Така че ще е по-добре да си смените приоритетите.
Само , че тая "банда младежи" е на всеки мач на Славия и я подкрепят , а професори като вас отдавна не са стъпвали на стадиона за да знаят , че изобщо не обиждаме чернокожите :D футболисти ...

Ако не ходех на мачовете на Славия щях да повярвам, че наистина сте пет човека и всички зрители на стадиона се познават на малки имена. Или че са роднини на футболистите. Това, че не съм "ултрас" :lol: и че не ме познаваш не ти дава право да говориш неистини. А като гледам офанзивата на форумните скинове тук сериозно се притесних за наказание на футболния клуб.

Нед Фев 08, 2009 2:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
стига бе човек от толко време сме едни и същи на стадиона имали сме печки и не сме били наказвани за такива работи :lol:

Нед Фев 08, 2009 3:04 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
88! написа:
ортега стига се плюнчи,чакаме те...

Абе какъв си ти бе льольо!Кой чакаш бе!Кои сте тия дето ме чакате?Къде сте?Въобще за какво ми говориш?Да не мислиш,че феновете на Славия са някаква заплаха за който и да било.Болно ми е,че го казвам,но това си е истината.Ние нямаме физическия ресурс от фенове,за да плашим някого.А ти си ме заплашвай,дреме ми на курааааааааа.Аз славист си оставам не заради такива като вас банда утрепки,а заради името и историята и заради онези побелели хора на стадиона,на които всички се противникови фенове се подиграват,които са отдали целия си живот в името на Славия.Радвали са се на победите и са тъжали за загубите.Така,че на тия като вас дето заплашват ще кажа само едно:Я се скрийте бе мишоци!Да не мислите че всявате страх у някого.Осъзнайте се кои сте и къде се намирате и подкрепяйте Славия,както и чуждото мнение.Айде у леву!

Нед Фев 08, 2009 3:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
с тия твои имнения на много верно да те претрепа некои, ако земеш да се появиш на стадиона.А като толкова се възхищаваш на старците замислял ли си се че никога не би могъл да станеш 1 от тях защото ти си мишока дето седи и се дуе из форумите а не ходи на мачове-
ТО СИ И ЛИЧИ КОЙ Е МОШОК

Нед Фев 08, 2009 3:22 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
'' Koi ste vie ? Kude ste ? '' E kato kibichish zad klaviaturata 24/7 nqma kak da ni vidish prez monitora. . mnogo se penqvish na kop4etata. . pii edno valerqn4e i sedni s 2-3 ma starci da si govorite za predi kakvo e bilo 4e da krotnesh

Нед Фев 08, 2009 3:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Моля Модератора да почисти последните 4 - 5 страници, защото ми писна да чета глупости. Все пак това е тема за трансферите.

Нед Фев 08, 2009 3:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
хаха то това си е чиста трансферна политика на клуба
хаха
верно си е чистка :oops: 8)

Нед Фев 08, 2009 4:10 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща