Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:44 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 Една (не особено) културна дискусия 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ORTEGATAA написа:
88! написа:
ортега стига се плюнчи,чакаме те...

Абе какъв си ти бе льольо!Кой чакаш бе!Кои сте тия дето ме чакате?Къде сте?Въобще за какво ми говориш?Да не мислиш,че феновете на Славия са някаква заплаха за който и да било.Болно ми е,че го казвам,но това си е истината.Ние нямаме физическия ресурс от фенове,за да плашим някого.А ти си ме заплашвай,дреме ми на курааааааааа.Аз славист си оставам не заради такива като вас банда утрепки,а заради името и историята и заради онези побелели хора на стадиона,на които всички се противникови фенове се подиграват,които са отдали целия си живот в името на Славия.Радвали са се на победите и са тъжали за загубите.Така,че на тия като вас дето заплашват ще кажа само едно:Я се скрийте бе мишоци!Да не мислите че всявате страх у някого.Осъзнайте се кои сте и къде се намирате и подкрепяйте Славия,както и чуждото мнение.Айде у леву!

помярче,не си в час с нищо,и пак ти казвам спри да се плюнчиш
и ела да се видиме на някой мач,да ни обясниш за физическия ресурс и за бандата утрепки...айде сакаме...айде чекаме...

балък

Нед Фев 08, 2009 4:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Tony Adams написа:
Death_Squad написа:
Tony Adams написа:
Темата отдавна не е за селекцията вече.
Само това остава да се случи на ст. Славия. Заради банда младежи да ни извадят от групата.
Пичове, футболистите са ви най-малко виновни за нещо. Има достатъчно мургави и турскоговорящи по улиците на София. Така че ще е по-добре да си смените приоритетите.
Само , че тая "банда младежи" е на всеки мач на Славия и я подкрепят , а професори като вас отдавна не са стъпвали на стадиона за да знаят , че изобщо не обиждаме чернокожите :D футболисти ...

Ако не ходех на мачовете на Славия щях да повярвам, че наистина сте пет човека и всички зрители на стадиона се познават на малки имена. Или че са роднини на футболистите. Това, че не съм "ултрас" :lol: и че не ме познаваш не ти дава право да говориш неистини. А като гледам офанзивата на форумните скинове тук сериозно се притесних за наказание на футболния клуб.
Еми значи и ти не говори нестини щото не ни познаваш...

Ортега ли си къф си , нали си безтрашен бе ела ни го кажи на стадиона право в лицето , че сме банда утрепки смешник , предлагам ти да се скриеш в някоя миша дупка и изобщо да не се показваш , на нас ако не ни дремеше за Славия изобщо нямаше да ходим на всеки мач и да се занимаваме с тъпаци като тебе ... и доста повече подкрепяме Славия от теб в това съм убеден!

The Rise of the poisoned Youth

Нед Фев 08, 2009 4:45 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
ORTEGATAA написа:
88! написа:
ортега стига се плюнчи,чакаме те...

Абе какъв си ти бе льольо!Кой чакаш бе!Кои сте тия дето ме чакате?Къде сте?Въобще за какво ми говориш?Да не мислиш,че феновете на Славия са някаква заплаха за който и да било.Болно ми е,че го казвам,но това си е истината.Ние нямаме физическия ресурс от фенове,за да плашим някого.А ти си ме заплашвай,дреме ми на курааааааааа.Аз славист си оставам не заради такива като вас банда утрепки,а заради името и историята и заради онези побелели хора на стадиона,на които всички се противникови фенове се подиграват,които са отдали целия си живот в името на Славия.Радвали са се на победите и са тъжали за загубите.Така,че на тия като вас дето заплашват ще кажа само едно:Я се скрийте бе мишоци!Да не мислите че всявате страх у някого.Осъзнайте се кои сте и къде се намирате и подкрепяйте Славия,както и чуждото мнение.Айде у леву!

Бате ти си яко китаец !!! Яко в Пагодата се помоли и будистка свещ запали !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Нед Фев 08, 2009 5:07 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
Не знам само защо се занимавате с този палячо :?:

Оставете го - фен е на Ортега - искате да ви разбере ли? От ника му си личи колко му е умственият потенциал.

Kijani написа:
:lol:
ye man,this is Ortega man,Ortega from Slavia man,ye man

Поредното силно включване на БаронЪ :lol:

Само искам да обърна внимание на едно нещо - тук, в този форум има регистрирани 3999 потребителя. Тези, които не идват на мачове могат да се замислят, че дори и само 50% от въпросните потребители да идваха - нещата въобще нямаше да са толкова зле. Само където филма с хората на стадиона си е все същият вече 10ина години. Жалки компютърни мишки - те това сте тези вие(с малки изключения).

НЕ НА МОДЕРНИЯ ФУТБОЛ !
ЧЛЕН ЗА TV2 !
8) :!:

Нед Фев 08, 2009 5:21 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Във форума има около 1000 реални потребителя, от които активни са ( или са били някога) не повече от 300. Останалите "потребители" са ботове, които ние чистим редовно, но те напредват с още по - голяма мощ ( всеки ден чистя по около стотина).
Иначе темата доста се измести и затова я разделям. Извинявам се на saract, че излиза като автор на "темата", но там беше идеалното място за разделяне.

Нед Фев 08, 2009 5:37 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе, тоя Ортегатааа явно е оня глупак от форума на гонг - Славия Форевър, дето заради него ни се смее цяла България 8)

Нед Фев 08, 2009 6:55 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Искате ли да знаете какво мисля за това,което казвате по мой адрес-дреме ми на кураааааааааааа,комплексарчета надрусани.Викайте ми китаец и какъвто искате ама ви права на пастет,така че да мълчите!Никой от вас не знае дали ходя на мачове.Секи мач съм на стадиона глупаци такива,ама не ми е фикс идея това да се хваля с това,че ходя на мачове на любимия си отбор,но за вас това е гордоста,че ходите на мачове.Обещавам ви че във 2 кръг от шампионата,когато сме домакини ще съм там с моита компания и ще дойда да ви кажа всичко в очите комплексари грозни!!!

Нед Фев 08, 2009 6:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ооо с твоита компания викаш лелеееее аз тогава нема да хода на мач че ме е страх :? 8)

Нед Фев 08, 2009 7:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ORTEGATAA написа:
Искате ли да знаете какво мисля за това,което казвате по мой адрес-дреме ми на кураааааааааааа,комплексарчета надрусани.Викайте ми китаец и какъвто искате ама ви права на пастет,така че да мълчите!Никой от вас не знае дали ходя на мачове.Секи мач съм на стадиона глупаци такива,ама не ми е фикс идея това да се хваля с това,че ходя на мачове на любимия си отбор,но за вас това е гордоста,че ходите на мачове.Обещавам ви че във 2 кръг от шампионата,когато сме домакини ще съм там с моита компания и ще дойда да ви кажа всичко в очите комплексари грозни!!!
Защо с твоята компания не дойдете още в ловеч да ни го кажете хубавецо :lol:

The Rise of the poisoned Youth

Нед Фев 08, 2009 7:11 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ORTEGATAA написа:
Секи мач съм на стадиона глупаци такива,ама не ми е фикс идея това да се хваля с това,че ходя на мачове на любимия си отбор,но за вас това е гордоста,че ходите на мачове.

Това е най-глупавото нещо, което може да каже някой, наричащ себе си ''фен, който е всеки мач на стадиона''!!! Помисли... :roll:
Разбира се, че сме горди, нали за тва отиваме!! Защото сме СЛАВИСТИ и не ни е срам от това да казваме, всеки уикенд сме на стадиона

Нед Фев 08, 2009 7:45 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща