Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 11:05 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 50  Следваща
 Зимна селекция 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славчо, Керчев и Диоп са нежелани от Стевица и затова Венци им търси отбори за да вземe някое EUR.

Вто Фев 10, 2009 10:03 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
Пак се отплескваме...

Каква привързаност, каква лоялност?! Става въпрос за футболисти, 90% са прости момчета и в днешния комерсиализиран свят, ако не с пари , то те с друго не могат да бъдат интересни...защото,ако имаха качества и характер сигурно щяха да играят в Англия,Испания,Италия и т.н. Жал ми е за Славчо, защото според мен е стабилен футболист. И все пак успех!

Колкото до електрода, въпрос е на принципи...ако неговото връщане ни класира за ЕКТ и ни направи по-силен отбор, аз бих го използвал. Но ако иска отново обичта на публиката, то ще трябва здраво да се потруди. Мисля си обаче, че този трансфер няма да стане...

Вто Фев 10, 2009 10:11 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не знам като теглим чертата на тазгодишната селекция най тревожно ми изглежда положението ми изглежза изключително тревожно в халфовата линия.Иначе нещата не са трагични:
1.Вратар - Данчо Господинов и Емо Петров повече от отва едва ли може да се иска поне на този етап.Тук е и Здравко Здравков който макар че и не гори от желание да играе в А група винаги ще помогне.
2.Защитата с връщането на Данчо Петков и привличането на Морац нещата изглеждат позакърпени.Морац все пак си словенски национал и би трябвало да покаже повече качества от Боби Павлов.
3.Халфовата линия - ахилесовата пета на отбора.Неизвестни бразилци като Карлос и Бето,анонимници като Меси.Не виждам опорен халф като Георгиовски не виждам плеймейкър.Попара който упорито е налаган от треньора така и не е показал качества /лично мнение/ а Галин Иванов все още е твърде млад.Асен Николов е голяма неизвестна.
4.Нападение :очертава се нападение Дубала - Ортега.Ако и двамата са здрави би трябвало да са ниво над средното за А група.Тук и Гонзо 2 а може и Коприваров най накрая да влезе в игра.

Вто Фев 10, 2009 10:33 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
макавели според мен трябва да се разграничи футболната кариера от трениорската защото футболната е 10-15 години а трениорската цял живот.Имаите в напредвид че от повечето футболисти не става нищо друго от тях освен това.Друг е въпроса че ако са умни могат да захванат бизнес някакъв но ..... повечето си остават селски тарикати

Вто Фев 10, 2009 8:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
по повод мнението на саракт ето и моето мнение..
за вратарите ок
защитата..според мен от години насам не сме имали алтернатива на данчо петков и не само на алтернатива а на играч до него ,тук таме някои защик на добро ниво е минавал през отбора за полусезон и си е заминавал..съмнявам се че наличието само а морац ще помогне..самокишев го обяват 2 години подред за провал,като е така да го махат или да не го депресират постоянно..неможе да не е нужен а да играе във вс контроли.
халфовете..за попара мисля че ще сърбаме студена попара с него..губи се в вазхните мачове,не е лош, но е по твърд титуляр от всеки друг и това не е разбираемо за мен....асен е плеимеикър..да изчакаме и да вдим в какво състояние е..не бих обрекъл карлос и бето толкова бързо..галин според мен е един от малкото с бъдеще,много добре движи и му трябва съвсем малко за да стане водеща фигура,играе със сърце
в нападение маме 3ма равностоини, но мисля че трябва още един,при контузия спад във формата и др проблеми няма алтернатива

този полусезон ще покаже за стевица дали ще го бъде с него...като цяло мисля че тои направи доста противоречиви селекции и извъртя доста варианти от както е начело и съм разочарован че неможа да се справи с характери като орлн и петров..нали е психолог,не би трябвало да вдига ръце.според мен сега ще залага на дуртаци за да си подсигури резултати,с които да се задържи начело

Съб Фев 14, 2009 12:04 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Славия ще ангажира Диян Дончев

Централният защитник Диян Дончев все пак може да се присъедини към Славия заради затрудненията при белите на този пост.

Дончев е свободен агент, а на Овча купел изпитват остра нужда от играчи в центъра, тъй като травмата на Йордан Петков ес оказа сериозна и той няма да тренира още доста време. Освен това, младият Мартин Кавдански е наказан за гостуването на Литекс в първия кръг. Така единственият вариант за центъра на отбраната е новото попълнение от Словения Митя Морац.

Въпреки че не беше на лагер с отбора, Дончев е перфектен вариант за Славия, защото е подготвен отлично физически, а има и солиден опит зад гърба си. Довечера от 19:00 часа Славия играе срещу Будучност (Черна гора) поредната си контрола от лагера в Турция.

ужаст...по-добре самокиша отколкото тоя буфер

Съб Фев 14, 2009 4:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
АРЖЕНТИНЕЦ ПРИСТИГНА НА ПРОБИ В СЛАВИЯ
© Gong.bg, Валентин Грънчаров

Аржентинският опорен полузащитник Хуан Пабло Лопес пристигна на проби в Славия. Той трябваше да вземе участие в днешната контрола с Будучност, но самолетът му закъсня и не успя да стигне навреме за мача. Администраторът на белите Георги Мидилев чакаше Лопес на летището с кола, за да може да го закара направо на спортния комплекс, където се игра проверката.

Старши треньорът Стевица Кузмановски заяви за Гонг, че футболистът е бил на проби в белградския Партизан, но там не са се разбрали с него и той идва да си опита късмета при „белите”.

Хуан Лопес ще вземе участие в последната контрола на Славия, в понеделник, срещу румънския Политехника. Тогава и Лопес ще може да убеди Стевица Кузмановски и президента Венци Стефанов във възможностите си. Двамата ще решат дали Лопес ще остане на проби в Славия и след завръщането на тима в София или ще се разделят с него още в Анталия.

Изображение

BOYS SOFIA ULTRAS

Съб Фев 14, 2009 11:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
за съм да взимаме аржентинци,поне са бели :twisted:

Нед Фев 15, 2009 2:29 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
88! написа:

Бели наркомани :evil:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Нед Фев 15, 2009 10:58 am
Профил ICQ
Напреднал

Мнение 
88! написа:

Болен мозък!!! :!: :?:

Нед Фев 15, 2009 7:09 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 50  Следваща