Автор |
Съобщение |
Drago
Току що регистриран
Регистриран на: Пон Дек 12, 2005 9:21 pm Мнения: 3 Местоположение: Sofia
|
Mislia,che mojem da si varnem za onova nespravedlivo 0-3.Dosta ste e trudno,no ne i nevazmojno.te po princip igraiat dosta trudno s nas taka,che zasto ne
|
Пон Фев 23, 2009 3:44 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
Стевица Кузмановски пред Novsport: Програмата е много лоша,ще се опитаме да бием Литекс
Треньорът на Славия Стевица Кузмановски заяви пред Novsport.com, че е много доволен от новите попълнение на тима Роберт Петров и Братислав Ристич. Той не пропусна да отбележи, че на отбора ще му бъде необходимо да се обиграе в първите няколко кръга. Кузмановски изрази недоволството си от програмата за пролетния дял от шампионата. Според него тя трябва да бъде променена, защото разстоянието от мач до мач е прекалено малко.
"Новодошлите Ристич и Петров са много добри футболисти. Смятам, че взехме нужните играчи на проблемните постове. Привлякохме много нови играчи и определено ще трябва да има някакво обиграване. Смятам, че в първите кръгове ще обиграем отбора и очаквам зрителите да наблюдават една много интересна Славия през пролетта. Като цяло мога да кажа, че съм доволен от подготовката и сме готови да старираме пролетната кампания. Целите са ни да побеждаваме във всеки мач. Още в петък ще се опитаме да бием Литекс в Ловеч. Знаем, че се борят за титлата, но това нас не ни бърка. Ще играем за победа. Само Господ знае кой ще вземе трите точки. Здравков не е играл от много време футбол и ще му бъде необходимо малко подготовка, за да влезе във форма. Като цяло съм доволен от селекцията, защото взехме много качествени футболисти", заяви Кузмановски.
"Целите са ни високи, но ще ги постигнем само с добра игра. Аз също ще се присъединя към мнението на другите ми колеги, които не са доволни от програмата. На мен също не ми харесва как е направена. Не може да има толкова малък интервал между мачовете ни. Определено трябва да има промени според мен. Така ще им бъде трудно на всички отбори", допълни още треньорът на Славия.
айде светкавица
мачкаме ги литекс селтикс
Пон Фев 23, 2009 4:45 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
ОТЛОЖИХА ПЪРВЕНСТВОТО !!! БФС КУРВИ СКАПАНИ !!!
Вто Фев 24, 2009 5:13 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
основната вина е на мъри курвата дето ревеше като наебан...
хората играят по коледа и нова година и не се оплакват....
Който не може да осигури нормални условия и да си почисти терена,какво прави сред професионалистите?
Вто Фев 24, 2009 5:44 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Майка му да еба на мъри .. дано 'евентуалното' лошо време му отнесе фургончето и да го помете и него ... дано също за купата да паднат едно хубаво... да им еба путката мила майчина... 
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Вто Фев 24, 2009 7:00 pm |
|
 |
Hopgoblins
Познат
|
 ULTRA SLAVIA
Мъри Стоилов педерас педерас Мъри Стоилов педерас педерас !!!
_________________ САМО СЛАВИЯ
|
Вто Фев 24, 2009 7:42 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
А кой гарантира че след седмица времето пак няма да е лошо или по-студено ? Нали са голяма работа люляците, би трябвало и терена да им е на ниво - за шампиони се гласят  Можеше да се отложи мача примерно за следващия ден , ако наистина условията бяха лоши ... А Мъри направо да си поиска мача да почне с 1 гол преднина за тях , и тва ще му изпълнят 
|
Вто Фев 24, 2009 11:15 pm |
|
 |
koko_sl
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 9:42 pm Мнения: 316 Местоположение: SOFIA
|
 Naivni hora!
Абе много сте найвни бе, тва отлагане е най-добреза нас, Данчо Петков немаше да се оправи за тоя петъкр Асен Николов е контузен Кавдански и бето са наказани. До другата седмица Данчо и Цигането ше се оправят А Ристич ше се обиграе малко, а и мача ше е в неделя! Ако бяхмеиграли тоя петък трябваше митя морац да играе с Фугата и нали се сещате какво ше стане а в центъра нямаше кой!
_________________ La Vecchia Scuola!!!
|
Сря Фев 25, 2009 1:59 am |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
 Re: Naivni hora!
koko_sl написа: Абе много сте найвни бе, тва отлагане е най-добреза нас, Данчо Петков немаше да се оправи за тоя петъкр Асен Николов е контузен Кавдански и бето са наказани. До другата седмица Данчо и Цигането ше се оправят А Ристич ше се обиграе малко, а и мача ше е в неделя! Ако бяхмеиграли тоя петък трябваше митя морац да играе с Фугата и нали се сещате какво ше стане а в центъра нямаше кой! |За тия работи си прав, просто сички се бяха гласили да ходят на мач тоя петък, но наистина от тази гледна точка...
Сря Фев 25, 2009 2:02 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
 Re: Naivni hora!
koko_sl написа: Абе много сте найвни бе, тва отлагане е най-добреза нас, Данчо Петков немаше да се оправи за тоя петъкр Асен Николов е контузен Кавдански и бето са наказани. До другата седмица Данчо и Цигането ше се оправят А Ристич ше се обиграе малко, а и мача ше е в неделя! Ако бяхмеиграли тоя петък трябваше митя морац да играе с Фугата и нали се сещате какво ше стане а в центъра нямаше кой!
Абсолютно подкрепям! За нас е много добре че отложиха старта.

ВИНАГИ С ВАС !
|
Сря Фев 25, 2009 8:29 am |
|
 |
|