Автор |
Съобщение |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Новината за Сашо Младенов е чудесна. Винаги съм смятал, че той може да ни помогне. Керчев да го пускаме без пари някъде - този дебелак не ни трябва повече.
Дано само Младенов подпише за повече - какви са тези договори за по 3, 6 месеца 
|
Вто Мар 03, 2009 1:56 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Договор за няколко месеца си е напълно реален. Добрите футболисти се задържат по толкова при нас, ако се вгледаме в събитията от последните няколко шампионата.
|
Вто Мар 03, 2009 2:04 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
Да бяха върнали Славчо , вместо Керчев !!!
Вто Мар 03, 2009 6:55 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Александър Младенов е играч на Славия
От Топспорт.бг
Според Венци Стефанов качеството на селекцията на "белите" ще проличи в предстоящите мачове
Нападателят Александър Младенов вече е играч на Славия. Това заяви президенът на Славия Венцислав Стефанов. Единственото, което предстои, е да бъде уточнен срока на договора на Младенов. Според Венци Стефанов качеството на селекцията на "белите" ще проличи в предстоящите мачове. "Сашо е добър футболист. Както знаете, той тренира с нас. На практика е наш играч, защото договорът е формалност. Знаем, че е имал тежка контузия и от Ростов не са искали да го вземат. Доволен съм от селекцията, която направихме. Не искам обаче да говоря преди да сме видяли резултатите от първенството. Винаги съм казвал, че Славия се бори всеки мач за победа. Това няма да се промени и сега", коментира Стефанов.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Мар 03, 2009 8:50 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Не помня ВС да е правил такава мащабна селекция.Много ми се иска да вярвам че това ще е свързано с някакви амбиции в първенството.ВС рядко харчи пари безцелно.Поне ми се иска да е така.
|
Вто Мар 03, 2009 9:33 pm |
|
 |
Paranoid
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Окт 18, 2004 12:27 pm Мнения: 314 Местоположение: София
|
saract написа: Не помня ВС да е правил такава мащабна селекция.Много ми се иска да вярвам че това ще е свързано с някакви амбиции в първенството.ВС рядко харчи пари безцелно.Поне ми се иска да е така.
Е за кой от новите е дал пари 
_________________ La Vecchia scuola
|
Вто Мар 03, 2009 9:53 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Ами за Дубала беше платена трансферна сума.Иначе Роберт Петров,Ристич и сега Младенов със сигурност са високо платени футболисти.В последните години такива не са привличани / изключвам бивши футболисти на отбора които се появяваха по за няколко месеца/.
|
Вто Мар 03, 2009 10:36 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Аз съм сигурен, че повечето са примамени от възможността за почти сигурен трансфер в чужбина и правят известни компромиси с възнагражденията, които получават от Славия.
|
Вто Мар 03, 2009 11:25 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Някой от нас да е правил наскоро финансова проверка на акционерното дружество, което в момента олицетворява нашия любим отбор? Без да знаем официалните заплати (ако приемем че всички на са на по един трудов договор какво в някои други отбори), само можем да гадаем.
|
Сря Мар 04, 2009 12:28 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Аз лично съм много доволен от селекцията- дано тя си проличи и в качество- по време на мачовете през сезона. Мисля си че и Кекерчев и Славчо ( колкото и да го харесвам) се изчерпаха за нас. Сегашния състав според мен е с пъти по качествен от този през есента- и отново казвам дано само си проличи и в мачовете.

ВИНАГИ С ВАС !
|
Сря Мар 04, 2009 9:26 am |
|
 |
|