Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 8:54 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50  Следваща
 Зимна селекция 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение 
Новината за Сашо Младенов е чудесна. Винаги съм смятал, че той може да ни помогне. Керчев да го пускаме без пари някъде - този дебелак не ни трябва повече.

Дано само Младенов подпише за повече - какви са тези договори за по 3, 6 месеца :?:

Вто Мар 03, 2009 1:56 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Договор за няколко месеца си е напълно реален. Добрите футболисти се задържат по толкова при нас, ако се вгледаме в събитията от последните няколко шампионата.

Вто Мар 03, 2009 2:04 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Да бяха върнали Славчо , вместо Керчев !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Вто Мар 03, 2009 6:55 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Александър Младенов е играч на Славия
От Топспорт.бг

Според Венци Стефанов качеството на селекцията на "белите" ще проличи в предстоящите мачове

Нападателят Александър Младенов вече е играч на Славия. Това заяви президенът на Славия Венцислав Стефанов. Единственото, което предстои, е да бъде уточнен срока на договора на Младенов. Според Венци Стефанов качеството на селекцията на "белите" ще проличи в предстоящите мачове. "Сашо е добър футболист. Както знаете, той тренира с нас. На практика е наш играч, защото договорът е формалност. Знаем, че е имал тежка контузия и от Ростов не са искали да го вземат. Доволен съм от селекцията, която направихме. Не искам обаче да говоря преди да сме видяли резултатите от първенството. Винаги съм казвал, че Славия се бори всеки мач за победа. Това няма да се промени и сега", коментира Стефанов.

BOYS SOFIA ULTRAS

Вто Мар 03, 2009 8:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не помня ВС да е правил такава мащабна селекция.Много ми се иска да вярвам че това ще е свързано с някакви амбиции в първенството.ВС рядко харчи пари безцелно.Поне ми се иска да е така.

Вто Мар 03, 2009 9:33 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
saract написа:
Не помня ВС да е правил такава мащабна селекция.Много ми се иска да вярвам че това ще е свързано с някакви амбиции в първенството.ВС рядко харчи пари безцелно.Поне ми се иска да е така.

Е за кой от новите е дал пари :?:

Вто Мар 03, 2009 9:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ами за Дубала беше платена трансферна сума.Иначе Роберт Петров,Ристич и сега Младенов със сигурност са високо платени футболисти.В последните години такива не са привличани / изключвам бивши футболисти на отбора които се появяваха по за няколко месеца/.

Вто Мар 03, 2009 10:36 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Аз съм сигурен, че повечето са примамени от възможността за почти сигурен трансфер в чужбина и правят известни компромиси с възнагражденията, които получават от Славия.

Вто Мар 03, 2009 11:25 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Някой от нас да е правил наскоро финансова проверка на акционерното дружество, което в момента олицетворява нашия любим отбор? Без да знаем официалните заплати (ако приемем че всички на са на по един трудов договор какво в някои други отбори), само можем да гадаем.

Сря Мар 04, 2009 12:28 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз лично съм много доволен от селекцията- дано тя си проличи и в качество- по време на мачовете през сезона. Мисля си че и Кекерчев и Славчо ( колкото и да го харесвам) се изчерпаха за нас. Сегашния състав според мен е с пъти по качествен от този през есента- и отново казвам дано само си проличи и в мачовете.

ВИНАГИ С ВАС !

Сря Мар 04, 2009 9:26 am
Профил ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50  Следваща