Автор |
Съобщение |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
``Fanatic`1913`` написа: Kijani написа: супер машини дори и купата на мвр ни я връчиха,време беше,а никой не вярваше,че ще я вземем! айдееееееееееееееееееееееееееееееЕЕеЕЕе Сички са боклуциииииии махайте се от Славия хахАахАХаХаХ ВЪН БОРЕЩИТЕ СЕ ОТ СЛАВИЯ ахахаХАХ Стевица махай сеееееее боклукккккккккккккккккккк
мани оставка,оставка,вън,през задния вход да се махат,уууууууууу,вън,дейби боклуците,как можаха да се борят и да бият днес,деба,аре се махат!
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Пон Мар 09, 2009 9:08 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Kijani написа: ``Fanatic`1913`` написа: Kijani написа: супер машини дори и купата на мвр ни я връчиха,време беше,а никой не вярваше,че ще я вземем! айдееееееееееееееееееееееееееееееЕЕеЕЕе Сички са боклуциииииии махайте се от Славия хахАахАХаХаХ ВЪН БОРЕЩИТЕ СЕ ОТ СЛАВИЯ ахахаХАХ Стевица махай сеееееее боклукккккккккккккккккккк мани оставка,оставка,вън,през задния вход да се махат,уууууууууу,вън,дейби боклуците,как можаха да се борят и да бият днес,деба,аре се махат!
Сега оставааааааа да бият следващите 3 кръга и няма да стъпя на стадионааааааааааа боклуцииииииииииииииииииии махайте сее

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Мар 09, 2009 9:09 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
аз почвам бойкот и гладна стачка пред А сектор,задето днес бихме!
БОЙКОТ!СТИГА ПОБЕДИ!ВЪН ПРОДАЖНИЦИТЕ!
|
Пон Мар 09, 2009 9:12 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
много добро сьдииство...
нашата игра игра бих я разделил на 2
1вото полувреме поглеждахме кьм другата врата и бяхме опасни..
мн приятно играхме
2рото
галин малко се разлигави та от рано си мислех че е за смяна
ристич мн стабилен се оказва и ми се струваа че е трансферния удар,просто не е за а група и си личи
иначе прекалено защитно,пресирахме тук таме и наи-важното сьрцато играхме...извадихме малко и кьсмет но си заслужихме победата..
сега срещу литекс играхме футбол които ще практикуваме срещу силните...
интересно ми е как ще е срещу слабите..кадето трябва повече да поглеждаме кьм чуждата врата..
не трябва да се подценява и факта че ранния гол обьрна нещата в наша полза,но и един слаб отбор би допуснал обрат!!
|
Пон Мар 09, 2009 9:12 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
|
Kijani написа: аз почвам бойкот и гладна стачка пред А сектор,задето днес бихме!
БОЙКОТ!СТИГА ПОБЕДИ!ВЪН ПРОДАЖНИЦИТЕ!
Оставка ОСтавка Оставка май се Стевицаааааааааааааа боклуциииииииииии
Бето и Ристич са най-големите боклуци пускайте ги свободен трансферрррр

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Мар 09, 2009 9:15 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Честито на всички!!!!!!!!Сега една петица на Мездра и почваме да гледаме напред!Бето и Ристич са класа.Галин Иванов задължително трябва да е титуляр.Много ще ми е интересно нападение Дубала - Ортега.
|
Пон Мар 09, 2009 9:16 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
``Fanatic`1913`` написа: Kijani написа: аз почвам бойкот и гладна стачка пред А сектор,задето днес бихме!
БОЙКОТ!СТИГА ПОБЕДИ!ВЪН ПРОДАЖНИЦИТЕ! Оставка ОСтавка Оставка май се Стевицаааааааааааааа боклуциииииииииии Бето и Ристич са най-големите боклуци пускайте ги свободен трансферрррр
само Керчев да остане,ристич дори не искам да го гледам,направо си го отпращат,може само да остане керчев и самокишев,всички вън,мама ви деба,ще играете и тичате,колко сте долни! ВЪРНЕТЕ БОБИ ПАВЛОВ
|
Пон Мар 09, 2009 9:18 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Върнете ни Златковски! 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пон Мар 09, 2009 9:20 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
|
Kijani написа: ``Fanatic`1913`` написа: Kijani написа: аз почвам бойкот и гладна стачка пред А сектор,задето днес бихме!
БОЙКОТ!СТИГА ПОБЕДИ!ВЪН ПРОДАЖНИЦИТЕ! Оставка ОСтавка Оставка май се Стевицаааааааааааааа боклуциииииииииии Бето и Ристич са най-големите боклуци пускайте ги свободен трансферрррр само Керчев да остане,ристич дори не искам да го гледам,направо си го отпращат,може само да остане керчев и самокишев,всички вън,мама ви деба,ще играете и тичате,колко сте долни! ВЪРНЕТЕ БОБИ ПАВЛОВ
Боби Павлов завинаги един от насс !!!!!!!!!!! АЬАахахАхАХАхахАхаХа
махайте сеееееееееееееееееееееееее ИСКАМЕ ГЛОБИ за тия боклуци Стевица задалжително да се махааааааааааа

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Мар 09, 2009 9:20 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
а ако не си върнем радо анев и стоян друмев и АНГЕЛ СКОЙКОВ ще настане апокарипсис,венци къде е селекцията,уууу оставка бе мърши,върнете истинските играчи,върнете ДИОП
хахахаахахахахаххХАХАХАХА
|
Пон Мар 09, 2009 9:23 pm |
|
 |
|