Автор |
Съобщение |
Altafini
Луд за връзване
|
makaveli написа: atm написа: е какво има за гледане? идвам един мач-тъпо аре и още един - леле ако въобще стигна до трети - там вече е пародия и как да има публика? после не сме слависти и т.н. това вчера бе махленски футбол, а искаме евро турнири. ами ако има такива за последните отбори от европа и там ще отпаднем в предварителния кръг това е, само незнам защо се заблуждаваме поддържам!!!! Ясни са ми наще...силен мач и след това дупка...ей затова нямаше хора оня ден...щото тоя сценарий го гледаме повече от 10 години
Нямаше хора, щото беше работен ден и шефовете са курви.
Нед Мар 15, 2009 5:43 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1488 Местоположение: sofiq
|
Всичко е нормално.В дефанзивен план сме ок ,обаче в градене на атака при окопал се отбор сме гола вода е това е истината.Ако биеме то ще е с по 1-0 2-0 2-1 макс.В Ловеч извадихме късмет и ни върза в събота ядец.Надявам се Бела да атакуват за да имаме шанс на контра да бележиме.
_________________ N 1
|
Нед Мар 15, 2009 7:24 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 -
напълно споделям мнението в дефанс сме на ниво но срещу окопал се отбор ни е трудничко мисля че гара мездра мн добре се защитаваше което не ни оправдава докато сме с тоя македонец нема оправия 2 години води отбора и на всяка пауза зима един куп футболисти които на следваща пауза ги продава щото нищо не става от тех нема да играеме в европа но се надявам да сме пред буферите
|
Нед Мар 15, 2009 8:11 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Ще е интересно срещу разнебитения отбор на Беласица как ще играем , дано не бъдем пак кръводарители 
|
Нед Мар 15, 2009 8:41 pm |
|
 |
SLAVIA_ULTRAS
Напреднал
|
Ne znam debeliq pumiqr kak moje da sloji 5 lv ! :X toi e lud 4orbata i dr si praat biletite po 1-2 do 3 lv max toi s loko mz mi slojil 5 lv ! e kak 6e ima hora ! ebati toq e lud !!! ina4e ... slaba igra ni6to pokazano !!! nz dali am 4uh ne6to za ugovoren ... edva li de ama ne e izklu4eno ... !!! se pak slabo predstavqne !!  sry za ezika
_________________ 'Obi4ame vi BELI ALKOHOLI!!! '
|
Нед Мар 15, 2009 11:30 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
SLAVIA_ULTRAS написа: Ne znam debeliq pumiqr kak moje da sloji 5 lv ! :X toi e lud 4orbata i dr si praat biletite po 1-2 do 3 lv max toi s loko mz mi slojil 5 lv ! e kak 6e ima hora ! ebati toq e lud !!! ina4e ... slaba igra ni6to pokazano !!! nz dali am 4uh ne6to za ugovoren ... edva li de ama ne e izklu4eno ... !!! se pak slabo predstavqne !!  sry za ezika
Къде 5 лв. бре ! От както ги направи по 5ца , не съм дал толкова от началото на годината !!!
Пон Мар 16, 2009 12:53 am |
|
 |
SLAVIA_ULTRAS
Напреднал
|
 ;)
Ами кажи ква е далаверата.... и аз да не давам .... !!! 
_________________ 'Obi4ame vi BELI ALKOHOLI!!! '
|
Пон Мар 16, 2009 10:50 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
абе хора защо само се залъгваТЕ/МЕ ..... хората за 2 месеца правят нови автомобили, а ние се оправдаваме, че момчета не са се обиграли
незабравяйте, това са ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, нужно е доста малко за да се "намерят"
гимнастичките, за 1 месец правят съчетание, танциорите танц и т.н.
стига са ви замазвали очите
показваме тактическа тъптия или липса на такава, не са виновни и футболистите, тактически ме играли правилно при няколкото сърби в т.ч. и Оларевич и Кано
айде т.н. спец да си оди
|
Пон Мар 16, 2009 2:48 pm |
|
 |
|