Автор |
Съобщение |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
ghp написа: Стига сте се ядосвали то се знае от полвин година как ще свършим с "Спартак" -пак и на Вихрен ще помогнем -може и на още някой стига да си плати 
Aбе тука как да ти обесня ,че не става въпрос за никакви пари?Освен тези от еврофутбола и това ,че мача там ни го дадоха?Пичове на 16 години съм и знам много добре кога ще лягаме и кога ще се хвърлим да играем..Това е нашия отбор от 2/3 годишен баща ми ме води на мачове аз хубав момент не си спомням... Още както направихме равния тук с мездра казах ,че сме застрашени от игра от евротурнирите и веднага ...
Аз очаквам да дадем още 1 мач на един доста слаб отбор ,но не искам да говоря ,че пак ще трее се псувам с един "разбирач" ,който спореше ,че ще бием Спартако и ще вземем нещо от Ц(*КА
От тея 10тина и повече години от как ходя на мачове на нашият любим отбор има само победи над Локо София..Дойде ли време да играем с Чорбаспор и Лефски сме в много добра форма и ни натупат и айде сбогом евротурнири-Това е политиката на нашия отбор
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Съб Апр 11, 2009 11:17 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 !!!!
ЗА МЕНЕ МАЧА БЕШЕ ПРОБИТ ОТБЪТРЕ..ПОНЕ СЕ СЪБУДИХ С ТАЯ МИСЪЛ.....
НО,КАКТО КАЗА ФЕНА...НИЕ СМЕ ЗА ИДЕЯТА СЛАВИЯ..А,НЕ ЗА ПРОДАЖНИТЕ МЕКЕРЕТА...
АПРОПО...КОЙ Е ТОЙ?ВЛИЗА ЛИ ВЪВ ФОРУМА?
НО,НАЙ МИ СТАНА КОФТИ СЛЕД СЪЛЗИТЕ НА СТАРИЯ ЧОВЕК С ФЛАНЕЛКАТА НА СЛАВИЯ...ДА ИМ СЕ ПОКАЗВА ПРЕДИ ВСЕКИ МАЧ...
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Нед Апр 12, 2009 7:20 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Мдааа...Много грозна работа...Не знам...
Май е време Данчо Петков да се отърве от капитанската лента.
|
Нед Апр 12, 2009 7:27 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
http://www.sportni.bg/?tid=20&oid=10220&galid=21203
Цирка отново е тук.....имаше едни рефрен от песен на Васко Кеца
|
Нед Апр 12, 2009 7:58 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13223 Местоположение: SOFIA
|
 Re: "Славия" - ""Спартак""
Riddick написа: bodzhov_zv написа: Идва един мач, който е широко коментиран от есенния двубой насам, когато победихме по един любопитен начин. Загубата от ЦСКА като че ли направи доста голяма разликата от зона УЕФА, така че точките май ще са необходими повече на ""Спартак"", който ще се хвърли здраво за победата. Всички говорят че това е най-сигурната 2-ка ,аз мисля да ги треснеме
Това си беше най - сигурната двойка... Е, не ги треснахме. Слуховете се потвърдиха. Срамен резултат за нас в един срамно уговорен мач.
|
Нед Апр 12, 2009 1:45 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3233 Местоположение: Гетото
|
Всяка година едно и също ! Аз ви казвам , не е вината в отбора и треньора , вината е в управата !!! Всяка година ще правим такива мачове и ще се стараем да не завършим на предна позиция , случайно да не участваме в евротурнирите ! Това е нещо като робство за феновете на Славия , робство със султан W.C.
Нед Апр 12, 2009 1:58 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13223 Местоположение: SOFIA
|
Вината е навсякъде. Това ни беше вторият пролетен мач, чиито резултат бях дочул предварително. Сигурен съм, че ще има още такива до края на сезона. От някои източници зная, че до момента през пролетта са се изиграли над 30 уговорени мача в А група, а цифрата до края на сезона ще бъде трицифрена. Така че вина има навсякъде, но в българския футбол трябва да се отреже до корен, за да може веднъж завинаги нещата да тръгнат. Държавата трябва да спре да дремуца и да си влезе накрая в ролята. Има си наказателен кодекс, футболната корупция покрива голяма част от текстовете там, така че полицията и прокуратурата трябва да се събудят от зимен сън.
|
Нед Апр 12, 2009 3:38 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3233 Местоположение: Гетото
|
bodzhov_zv написа: Вината е навсякъде. Това ни беше вторият пролетен мач, чиито резултат бях дочул предварително. Сигурен съм, че ще има още такива до края на сезона. От някои източници зная, че до момента през пролетта са се изиграли над 30 уговорени мача в А група, а цифрата до края на сезона ще бъде трицифрена. Така че вина има навсякъде, но в българския футбол трябва да се отреже до корен, за да може веднъж завинаги нещата да тръгнат. Държавата трябва да спре да дремуца и да си влезе накрая в ролята. Има си наказателен кодекс, футболната корупция покрива голяма част от текстовете там, така че полицията и прокуратурата трябва да се събудят от зимен сън.
Как ще се събудят като и те са хванати на хорото !!!
Нед Апр 12, 2009 6:50 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Белият легион на "Спартак"
Славия и "Спартак" не от вчера са в добри отношения. Вече няколко години поред белите преотстъпват свои играчи във Варна. Други футболисти пък подписват със "Спартак" малко след като са напуснали Славия. Как точно стават трансферите едва ли е от значение. Фактите обаче говорят, че "Спартак" спокойно може да мине за сателит на Славия.
В събота варненци победиха белите насред София с шестима бивши слависти в титулярния състав. Един от тях - Орлин Орлинов, вкара първия гол, а след това направи дузпата, която капитанът на домакините Йордан Петков не успя да вкара. Останалите петима, които започнаха срещу бившия си отбор, са Ангел Стойков, Стоян Георгиев, Николай Петров, Иван Найденов и Велимир Иванович. Последният бе и все още е любимец на бялата агитка. Иванович изкара почти пет сезона в Славия. Доста мачове с бялата фланелка имат и Иван Найденов и Ангел Стойков. Стоян Георгиев пък е юноша на Славия, но така и не записа мач в първия отбор. Николай Петров и голмайсторът Орлин Орлинов все още имат договори с белите. През зимата обаче треньорът Стевица Кузмановски прецени, че няма да разчита на тях, и двамата бяха пратени под наем в "Спартак". В игра през второто полувреме за варненци се появи и друг бивш играч на най-стария столичен клуб - албанецът Енцо Малинди. На пейката бе и юношата на Славия Димитър Воденичаров. Той обаче така и не се появи на терена. Нападателят Дениран Ортега пък извървя обратния път. След половин сезон в "Спартак" той премина в Славия през лятото на 2007 г. За варненци нигериецът изигра 10 мача и вкара 2 гола. За белите в "А" група до момента Ортега има 25 мача и 10 гола.
Надежда Кърликова 7sport.net

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Апр 13, 2009 12:43 am |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
моля ви изхвърлете ни от групата,спрете тая агония,това беше пълна гавра,хайде разбирам като гости да бяхме паднали,но като домакини...навръх 96-годишнината...позор,срам ме е честно казано...
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Пон Апр 13, 2009 2:25 am |
|
 |
|