Автор |
Съобщение |
Vlado
Напреднал
|
Без да искам да се заяждам, само ще спомена учудването ми от факта, че след мача с военния отбор, НКС и вестник Славия светкавично излязоха с декларация за дузпите /и с право за първата !/, а сега когато приличаме на отбор от Молдова, Албания или Колумбия със смехотворния театър на стадиона ни и "черно тото" пред очите на всички....няма никакъв отзвук !!?
Толкова нискоразряден и пошъл спектакъл, че чак вече будим безразличие.....
|
Пон Апр 13, 2009 4:24 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
www.slaviasofia.com написа: Футбол: "Славия" - "Спортингбет" 1:2
Очаквано за мнозина, най-старият роден клуб, който вчера отпразнува своята 96-а годишнина, загуби от ""Спартак"" (Варна) с 1:2. "Чудесен подарък" за този рожден ден ни поднесоха "белите" футболисти, ръководство и разни спонсори, след уж доброто начало на полусезона. Както е известно, "Спортингбет" бе спонсор и на двата тима, а двубоят бе изваден от почти всички букмейкърски къщи. Няма нужда от допълнителни коментари, а едва ли и някой се интересува от голмайсторите в този "мач". За пореден път ръководството доказа, че не са настъпили промени в управлението на любимия ни клуб и, въпреки многото приказки, действия липсват. "Славия" пак ще бъде извън медалите, Европа, феърплея... Докога ние като фенове ще берем срама от това, което прави ръководството? И едва ли тук съдията бе виновен за провала, защото той май "имаше топки", за да даде пресилена дузпа за "белия" тим, за да подритне Йордан Петков топката в ръцете на вратаря? Рибата се вмирисва откъм главата и едва ли трябва да си изливаме яда по футболистите в случая, камо ли по треньора. Апропо, думите на Стевица Кузмановски на пресконференцията след мача бяха най-красноречиви. На въпрос дали мачът е бил истински, старши-треньорът на "Славия" отговори с краткото и ясно: "НЕ ЗНАМ"...
|
Пон Апр 13, 2009 5:29 pm |
|
 |
Vlado
Напреднал
|
Ne sam dogledal, 4e towa e reakziata na NKS ...gre6kata e moja, iswinjawam se!
p.s. sajaljawam sa latinizata...
|
Пон Апр 13, 2009 7:01 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Мачът на “Овча купел” подлуди букмейкърите
От тотални фаворити "белите" станаха аутсайдери...
http://www.sport1.bg/sport1/node/133520
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Апр 13, 2009 7:04 pm |
|
 |
VSP99
Пристрастен
|
лично аз не вярвам,че продадохме мача...по-скоро имаме проблеми срещу сгъстена защита...силата ни е да играем на контри...липсва халф,който да задържа топката и да я отиграва към нападателите...Да не говорим,че нападателите ни не са тип Бербо, да се върнат и да поемат топката, след което да освободят едно от крилата....
Дузпата бе добре изпълнена, но вратаря хвана ъгъла...
Всички говорят за мачовете срещу литекс и цска...ами срещу ловеч бихме на клизма...
срещу цска имахме желание, но освен контри (защото имаме бързи футболисти) друго не видях...а и цска са доста по-слаби от Локото, Литекс и според мен даже и от витоша....
Другите мачове не съм ги гледал...но срещу Мездра предполагам е било подобно, като срещу Спартак...Гостуванията са ни ок, защото играем срещу отворен отбор...
нещото,което ме притеснява е начинът, по който излезе Ортега....Дано да е резултат от нежеланието му да бъде сменен...( ми се е случвало да ми е черен света,когато ме сменят...)
Ако е било донорвство на точки, щеше да е по-реално да паднем във Варна и да бием в София....
Спартак имат добър отбор и тепърва ще взимат скалпове....
Това е моето мнение, но мисля че може да се обединим около това,че само победа над Говедата може да измие срама от мача със Спартак(било то продаден или изпуснат)
По друга тема:
Знам,че по-младите фенове си имат някакви търкания с Локото ( за мен е непонятно,защото те никога не са ми били дразнител, а даже намирам общи проблеми с тях, а именно синкаво-червената мъгла паднала над България), но на мен ми хареса тяхната открита и смела игра срещу витоша...игграят на едно докосване и използват много добре крилата, което ние хич не правим....Браво!
|
Сря Апр 15, 2009 3:06 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Аз пък ще ти кажа, че ако си мъж и цяла седмица се говори как ще легнеш на еди кой си, ще си съдереш гъза от тичане, за да опровергаеш твърденията. Така че не е въпрос само на сгрешена тактика и футболно неможене. Просто всички са на заплатка, а цар киро поръчва музиката. И да избягват да се кълнат в лъжите си, че не дай си Боже, може нещо да стане !
|
Сря Апр 15, 2009 4:17 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Май на доста хора тук дебелия им е промил мозъка 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Сря Апр 15, 2009 4:49 pm |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
Защо изобщо това все още подлежи на коментар !? . . И Орхан Мурад ВИДЯ че мача е ПРОДАДЕН навръх РД-то НИ !! Типична помия която не и беше мястото точно ден след почит на нещо велико. . Затова СМЪРТ за тая свиня гнусна презирана ненаяла се !! УМРИ за да умре венциСЛАВИЯ !! 
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Чет Апр 16, 2009 12:17 am |
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
2 mнения по въпроса няма че сме им легнали , са ше се види как ше смажеме локо то и то на техния стадион ем са по силни от варненци ,
|
Чет Апр 16, 2009 8:36 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
ma4at a istinata beche toja s cska tam se vidja 4e sme mn dobri,porjazahani brutalno i sega kakav e smisala,kato ni pravjat kurvenski nomera po4vame i nie da pravime.
Kakvo tolkova e stanalo ,ne zabraviate 4e ako ni bjaha bili Spartak vav Varna esenta otivahme pri zona izpadachti
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Чет Апр 16, 2009 10:36 am |
|
 |
|