Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 1:52 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 181 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Следваща
 Славия - "Левски" 
Автор Съобщение
Напреднал
Аватар

Мнение 
atm написа:
абе на вас кой ви ги мисли песните ...комплексара Голди ли , то и да искаме няма какво да вземем от вас ....... освен да ви направим "нещастната ви радост" че ще ставате шампиони по-трудна.
ние поне не се стягаме колкото вас комплексари, защото като мине Тате, Бате и ко сте по-малко и от нас на мач

само като ви гледам кво сте се комплексирали от нас.....ние имаме достатъчно актуални постижения в европа и тея бате-мате, жилина-милина отдавна са ни през оная работа...изглежда само на вас нещо ви правят впечатление, щото отдавна не сте и няма и да играете скоро в европа.

труден мача може да си го направим само ние; ако ви почнем още от първата минута (както имаме вкарани няколко гола тоя полусезон в първата минута) и още на полувремето ще се изнесете от стадиона цялата агитка от 20+5 твърди фена - гаранция!

Сря Май 20, 2009 9:55 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
наш'кво а син боклук можеш да млъкнеш вече ... не помня да съм те пускал от обора камоли да съм ти разрешавал да говориш :!:

и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!

Сря Май 20, 2009 10:08 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
BLUE FANATIC написа:
atm написа:
абе на вас кой ви ги мисли песните ...комплексара Голди ли , то и да искаме няма какво да вземем от вас ....... освен да ви направим "нещастната ви радост" че ще ставате шампиони по-трудна.
ние поне не се стягаме колкото вас комплексари, защото като мине Тате, Бате и ко сте по-малко и от нас на мач

само като ви гледам кво сте се комплексирали от нас.....ние имаме достатъчно актуални постижения в европа и тея бате-мате, жилина-милина отдавна са ни през оная работа...изглежда само на вас нещо ви правят впечатление, щото отдавна не сте и няма и да играете скоро в европа.

труден мача може да си го направим само ние; ако ви почнем още от първата минута (както имаме вкарани няколко гола тоя полусезон в първата минута) и още на полувремето ще се изнесете от стадиона цялата агитка от 20+5 твърди фена - гаранция!

Вече наистина почвам да те разбирам и да ти влизам в положението.Най-вероятно ти си човек,който е имал тежко детство(а може би и продължаваш да го имаш) и се криеш зад компютъра като влизаш в различни форуми,където да си избиваш комплексите заради тежкия ти живот(за който вина има разбира се и отбора на който си "добитък",пардон фен исках да кажа)!Ти си просто един човек,към когото може да се изпитва единствено съжаление поради клубната му принадлежност,а колкото до думите ти,че на вас не ви правят впечатление загуби от световно неизвестни отбори си напълно прав,тъй като когато едно нещо ти стане навик то просто не ти прави впечатление.Ако имаш малко доблест спри да пишеш в този форум,тъй като ако за теб начина,за да се почувстваш жив е да пишеш тук и да дразниш е адски жалко.Вие никога няма да имате евроуспехите на Славия,пък макар и постигнати с 3 пъти по малко участия в Европа.Всички вие знаете това и не искате да го признаете,защото така ви е по удобно да живеете,защото не сте реалисти.Изградили сте си един син свят,в който сте "Сами срещу всички" и сте "Отбора на народа",но уви братле-НЕ Е ТАКА.Вие сте срам за българския народ и футбола в частност,тъй като така са ви били през годините като тъпан,че сте накарали много българи да се проклинат,че са се родили в България.А това,че сте злоупотребили с името на Апостола и по този начин в годините черпите дивиденти от това,които се изразяват в това,че наистина имате много "добитък",пардон фенове е най-голямата гавра с футбола,тъй като няма дете,което да не знае Васил "Левски",апропо от кой отбор да е!?Сега си заспивай в обора и моля те не ни омирисвай форума с мученето си и знай едно-СЛАВИЯ Е ПЪРВИЯТ,ПОВТАРЯМ ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ОТБОР ИГРАЛ ПОЛУФИНАЛ В ЕВРОТУРНИРИ.ВИНАГИ ПОМНИ ТОВА И САМО МЕЧТАЙ!СЛАВИСТ НЕ СЕ СТАВА-СЛАВИСТ СЕ РАЖДАШ.

Чет Май 21, 2009 11:15 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Цитат:
СЛАВИЯ СЕ СКРИ ПРЕДИ МАЧА С "Левски"

Тренировките на Славия до дербито с "Левски" в събота ще бъдат закрити за журналисти, съобщи официалният сайт на клуба. Отборът ще се подготвя днес и утре на своя стадион в квартал „Овча купел“, но при затворени врати.

Решението заниманията да бъдат закрити е на треньорското ръководство, уточнява още официалната страница на белите. Така футболистите на отбора остават изолирани до мача със сините, който е в събота от 17:00 часа на стадион „Славия“.

Подобна практика е прецедент за най-стария столичен клуб, като през този сезон заниманията на белите винаги са били открити за фенове и журналисти.

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Чет Май 21, 2009 1:32 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
BLUE FANATIC написа:
atm написа:

а сега го прочети следното .... цялата ми фамилия са слависти, само дядо ми лека му пръст бе левскар, но от онези истинските, които гледаха реално на нещата. като минем през историята свързана и с моето семейство, "Левски" е един добър отбор, но след като го обединяват със "Спартак" става ДС. и моля не ревете като заклани. цялата тази история се прави за да могат да се приберат базите и играчите на силния тогава "Спартак" София. Незнам дали знаеш но истински те левскари по онова време са населявали само подуене, а всичко друго интелигенцията са били повечето спартаковци. и за да не мислиш че съм голословен , аз моето семейство в т.ч. и аз цял живот сме работили за СК "Левски" "Спартак", та ви знам и кътните зъби. За разлика от вас аз никога не бих хулил без основание който и да е било, защото с много спртнисти се познаваме и сме приятели. За съжаление тази култура не може да се отнесе към болшенството от вашите фенове . В интерес на истината, не може и към нашите и към други, но мога да кажа, че белите са значително по-толерантни към другите отбори. Кога вие сте изпратили гостуващ отбор с овации ?
сега за да подкрепя моите думи ще ти кажа, че когато на ст. васил "Левски" станах балкански шампион по лека атлетика и свиреха химна, имаше мач след това между Славия и "Левски" ....и бях освиран точно от вас, защото първо поздравих публиката на славия след финала.
май се отклоних много и стана малко "баба разказва", но дори и да прочетеш това е добре за теб .... успех и се кефи на постиженията на отбора си, но не забравяй че те са дело не на силата на "Левски" , а на пародийната немощ на българския футбол и спорт в момента :D

Чет Май 21, 2009 1:42 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
http://gong.bg/view_article.php?article_id=77937
:lol: И после как да не се гордеем,че сме българи!

Чет Май 21, 2009 3:21 pm
Профил
Познат
Аватар

Мнение ULTRA SLAVIA
Айде в събота всички на стадиона и да треснеме говедата !!!

Чет Май 21, 2009 3:30 pm
Профил WWW
Напреднал
Аватар

Мнение 
ORTEGATAA написа:
Вече наистина почвам да те разбирам и да ти влизам в положението.Най-вероятно ти си човек,който е имал тежко детство(а може би и продължаваш да го имаш) и се криеш зад компютъра като влизаш в различни форуми,където да си избиваш комплексите заради тежкия ти живот(за който вина има разбира се и отбора на който си "добитък",пардон фен исках да кажа)!Ти си просто един човек,към когото може да се изпитва единствено съжаление поради клубната му принадлежност,а колкото до думите ти,че на вас не ви правят впечатление загуби от световно неизвестни отбори си напълно прав,тъй като когато едно нещо ти стане навик то просто не ти прави впечатление.Ако имаш малко доблест спри да пишеш в този форум,тъй като ако за теб начина,за да се почувстваш жив е да пишеш тук и да дразниш е адски жалко.Вие никога няма да имате евроуспехите на Славия,пък макар и постигнати с 3 пъти по малко участия в Европа.Всички вие знаете това и не искате да го признаете,защото така ви е по удобно да живеете,защото не сте реалисти.Изградили сте си един син свят,в който сте "Сами срещу всички" и сте "Отбора на народа",но уви братле-НЕ Е ТАКА.

Къв е този квази-психоанализ, кво е това чудо а ла Фройд!
Ние имаме реални постижения в европа при това актуални, не сме играли два мача и хоп на полуфинал; ние държим рекорда за изиграни мачове в европа в един сезон, ако не знаеш.

Нашият отбор защитава името, както и името защитава отбора. Тея две неща не са отделени, така както ги разбираш ти; никой не става фен на някакъв отбор само и единствено заради името, а и заради хората, които стоят зад името, заради идеите, които споделят, заради атмосферата, традициите.

Това, че сте ни в сянката откакто съществува ц(*ка, никой от нас не е виновен; това, че всеки гледа да си измие ръцете с "Левски" за проблемите си, също не е наш проблем. Така че всеки да си гледа отбора, ако има някакво чувство за чест.

Аз пиша тука заради конкретния мач; не съм тръгнал да сравнявам несравними неща – защото "Левски" за мен няма с какво да бъде сравнен. Ако има заяждания те са само на спортно-техническо ниво за конкретния момент. Точка.

atm написа:
а сега го прочети следното .... цялата ми фамилия са слависти, само дядо ми лека му пръст бе левскар, но от онези истинските, които гледаха реално на нещата. като минем през историята свързана и с моето семейство, "Левски" е един добър отбор, но след като го обединяват със "Спартак" става ДС. и моля не ревете като заклани. цялата тази история се прави за да могат да се приберат базите и играчите на силния тогава "Спартак" София. Незнам дали знаеш но истински те левскари по онова време са населявали само подуене, а всичко друго интелигенцията са били повечето спартаковци. и за да не мислиш че съм голословен , аз моето семейство в т.ч. и аз цял живот сме работили за СК "Левски" "Спартак", та ви знам и кътните зъби. За разлика от вас аз никога не бих хулил без основание който и да е било, защото с много спртнисти се познаваме и сме приятели. За съжаление тази култура не може да се отнесе към болшенството от вашите фенове . В интерес на истината, не може и към нашите и към други, но мога да кажа, че белите са значително по-толерантни към другите отбори. Кога вие сте изпратили гостуващ отбор с овации ?
успех и се кефи на постиженията на отбора си, но не забравяй че те са дело не на силата на "Левски" , а на пародийната немощ на българския футбол и спорт в момент

Уважение за теб и за семейството ти; но на мен и баща ми и дядо ми са били от "Левски" и не са от подуене, а от центъра на София; недей да обощаваш толкова прибързано; сигурно може и да е имало от подуене, ама нито там е създаван клуба, нито там му е бил стадиона-дома му. Какво правят комунистите след това е отделен въпрос.

Не мога да се изказвам от името на всички привърженици на "Левски"; със сигурност и в Славия има всякакви по характер, така и в "Левски" има всякакви. Аз не мога да нося отговорност за всеки, който иска да се възползва от идеята, но твърдя, че повечето са свестни хора.

Никога не бих освиркал спортист, който спечели достойно и честно (изключение прави само ц(*ка, поради историко-политически причини).

Съгласен съм за ниското ниво на фубтола ни в момента, но това не омаловажава евентуалната наша титла.

Чет Май 21, 2009 4:38 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Тоя форум , модератори има ли ???

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Чет Май 21, 2009 7:37 pm
Профил ICQ
Напреднал

Мнение 
Значи ако наистина има модератори този форум ще им покажа какво ми написаха говедата след катро просто си изказах мнението
"Вие сте перманентно изгонен от този форум.

"Моля свържете се с администратора за повече информация.

Причина: Eдин славист умира всяка зимааа, а ти умираш сега евреин долен мръсен гаден!

Бан по потребителско име.

Айде моля махнете това чифтокопитно!Ебаси излагацията :roll:

Чет Май 21, 2009 9:11 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 181 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Следваща